- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Yok canim bi dahaki ay inşallah...deroşş seramik tava,tencere aldınmı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim bi dahaki ay inşallah...deroşş seramik tava,tencere aldınmı![]()
gerçekmi kız,İslakk mendille sil bise olmaz![]()
bende mutfağa koydum geldim,makinaya dizecem daha..ben tezgahta 2 parça bulaşık olsa bile çok huzursuz oluyorum sevinç,gece yatmadan mutfağı ve evi düzeltir oratalığı toplar hep öyle yatarım..abartıyormuyum sence..Mutfagi bok goturuyo kahvalti sofrasi hala meydanda![]()
Denede bakgerçekmi kız,oda kurutuyor sanki yaa
bende mutfağa koydum geldim,makinaya dizecem daha..ben tezgahta 2 parça bulaşık olsa bile çok huzursuz oluyorum sevinç,gece yatmadan mutfağı ve evi düzeltir oratalığı toplar hep öyle yatarım..abartıyormuyum sence..
Denede bak
Bende oyleyim hatta bazen yataga giriyom aklima geliyor kalkip o bir bardagi kaldiriyom![]()
tamam bende gidip toplayayım...Beydoş mutfagi toplayip kaavemi yapip geliyom haa birde mirroya meyve yedirecem
sana da bahaneYemekte yapmam bugün![]()
niye sinir oluyonki anasinin evi. Bizim börülceler sabahtan aksama kadar annesigildeler. Yemeğini de ordan alıyorlar. Kocalari işten gelmeden evine dönüyorlar.. ben alıştım artikBeydoş kaynosgile 18:30 gittik 20:30 kalktuk börülce orda kaliyor veletiyle sinir olup geldim Nasil geçsin![]()
Ne şanslıymis... benim anam olsa geline değer verir kizindan çok..Börülce misafir odasında tez yaziyor kaynos kizinin ayagina kadar cay çerez goturmeler bilmem ne zaten içeri girdik mirro yarimsaat agladi![]()
çocuk bile dayanamiyo onlaraAyy bunları görünce çocuğa birşeyler oluyor![]()
inşallah canim benim tabi sanada banada herkesedemerhaba bu arada herkese mutlu huzurlu hafta sonları olsun tabi banada![]()
geçmiş olsun canim bende walla tam iyilesemedimkalkıp evimi temizleyeyim sil süpür çamaşır yıka as topla ütü yap yemek yap derken akşam olur
bide galiba grip oluyorum aksırık göz yaşarması burun akıntısı abooooow hasta olmadan işlerimi bitirsem iyi olacak
arada gelirim kızlar öpüldünüz![]()
oğlumun kahvaltısıni verdimburnum yara oldu be silmektenn
DEROŞ hanım yine kayboldu![]()
bazı ağrı kesiciler soğuk algınlığınada iyi geliyorağrı kesici ateş düşürücü içeyim dedim soğukalgınlığı için ne var bakmam lazım hadi ben kaçtım
daha tam iyileşemedim kuzum burnum foşur,foşur akıyor ve tıkanıyor,sesim kötü ama ilk günlere göre daha iyiyim çok şükür...sana da bahane
çocuk bile dayanamiyo onlara
inşallah canim benim tabi sanada banada herkesede
geçmiş olsun canim bende walla tam iyilesemedim
oğlumun kahvaltısıni verdim
Kendim çay içtim ballı
geçmişi okudum
birazdan kalkıp mutfağı toparlarim
kahvaltiyi hazırlarim herif evde malum
Beydos... sen iyilestinmi kuzum?
bazı ağrı kesiciler soğuk algınlığınada iyi geliyor
Reçetesine bak yazar
Bende dün ağrı kesici aldım
Bi de bu sabah aldım
Gripten kurtulamadim
Düşün ben bi de grip aşısı vurundugum halde böyle atlatiyorum kimbilir aşısını olmasaydim komalık mi olurdum ne![]()
çok övdünüz bu doğalgazı al işte gitmiş bu soğukta,, nasıl gidiyorki bu meret
benim zobam kuduruk bir şekilde yanıyorhiç bir yere gitmiyor..
aminnn,aminnn.Gunaydinnnbol hamisli haftasonlari diliyorum insallahtopigimiz gebe dolsun bebe dolsunnnnn Allah tan umit kesilmez bwen umid ediyorum kizlar dun kumlucaya gittik seneler sonra gordum cokkk degismis cok guzel olmus babamin amcasi vefat etti kabrini ziyaret ettik sonrada gezdik dun gelemedim o yuzden aksam eve gelince baktim sonrada komsum geldi cani sıkkıdi onunla otururken saat 2 oldu o gidince direk yattim bu arada gece pogacada yaptim cayla yedik ictik derosss cok az kaldi saglicakla al kucagina minigini insallah bende olmaz diyom ama iki kerecik korunmadim ua bi umut iste keske o kadar kolay olsaydi diyorum ama Rabbim ostese hersey kolay ur diyorum yoksa adamin korunmayi birakacagi yok belki bu kacamak sebeb olur
şimdiden geçmiş olsun cnm inşallah hafif geçer..kolay gelsinkalkıp evimi temizleyeyim sil süpür çamaşır yıka as topla ütü yap yemek yap derken akşam olur
bide galiba grip oluyorum aksırık göz yaşarması burun akıntısı abooooow hasta olmadan işlerimi bitirsem iyi olacak
arada gelirim kızlar öpüldünüz![]()
bu hangi reklammış kııııııız hiç gormemişimBaktın olmuyor bakmayacaksınnn
Hiiiççççç takmayacaksın
Atara atar,gidere gider
Kızlara böyle cevap verrrrrrr
Atara atar,gidere giderrrr
kaynoşa böyle cevap verrrrr
ATARA atar gider giderrrr
Sevoşa,böyle cevap verrrrr
ATARA ATAR ,GİDERE GİDERRR
BAŞOŞA BÖYLE CEVAP VERRRRR
çok seviyorum bu reklam müziğiniiii![]()
bunu ben uyarladım pek güzel olduşimdiden geçmiş olsun cnm inşallah hafif geçer..kolay gelsin
bu hangi reklammış kııııııız hiç gormemişim
bizim adımız bile geçiyor
ne reklamı bu kaynoşları öldürmek için zehir reklamımı
sen en iyisi zoba kurrrrMutfak yarim kaldi mirro huysuzluk cikardi meyvesini yedirdim uyuttum gaz hala gelmedi![]()
hee güzel olur,yine kurtulamadın yemektenBuzluktan tavuk cikardim kanat spesiyal olmazsa onu firina surerim patatesli sebzeli felan![]()
ne atarlanıyon zobayımı küçümsüyon ananın karnından ufoyla,klimaylamı yosam doğal gazlamı doğdunKlimam calisiyi
Ufoda var![]()
hee güzel olur,yine kurtulamadın yemekten
ne atarlanıyon zobayımı küçümsüyon ananın karnından ufoyla,klimaylamı yosam doğal gazlamı doğdun
yoksa şarkımı mı beğenmedin![]()