Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Usutmekden de sanci olur canim
Sıcak tut kendini

yok canım regl oldum malesef ama sevindirici olan tiroit ilacına başlayalı iki ay oldu reglim iki aydır aynı gününde geldi ben geçen ay hangi gün olduğumu unutmuştum takvime baktım az önce aynı gün geldi demekki bişeyler yoluna giriyo :KK39:

yemeklerim pişti menümü yazıyorum

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt

çamaşır yıka as kurut topla katla hala da bitmedi iyiki kalorifer var hem çekser de hem kalorifer peteklerinin üstünde ancak kuruyo çamaşırlar

kalkıp evi süpüreyim hiç takatimde yok ama yapmam lazım

yok kuzum orta halli bir ev hanımıyım işte sagol iltifatın için al sanada koydum afiyet olsun dün komşum yerken facede paylaşmış kopyaladım ordan dünkü poğaçalarım otururken bi yandan yaptım onada bi tabak koydum yolladım eve giderken
Eki Görüntüle 1369156
ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu:kk77:
abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınız:KK70:ay birden böyle yazasım geldi:KK70:
bugunlerimize şükür bende boğazım nasıl ağrıyor ateş bi taraftan
zaten karnimdada baskı var aşağı Rahime dogru

inşallah canim inşallah ...hepimiz bebislerimize sağlıklı hayırlı bi şekilde kavuşalim inşallah
senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin:KK19:

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt

çamaşır yıka as kurut topla katla hala da bitmedi iyiki kalorifer var hem çekser de hem kalorifer peteklerinin üstünde ancak kuruyo çamaşırlar

Ellerine Saglik hayatimm:29:
ellerine sağlık çok güzel görünüyor mayalımı bu:kk77:

abowww geldimi gazınız,geldiyse bol bol osuraydınız:KK70:ay birden böyle yazasım geldi:KK70:

senin işin daha zor canım ALLAH kolaylık versin:KK19:

:KK57::KK57::KK57: ohaaa pess cusss
:110: gelmedi gaz osuramadik

Aksama kaynosa gidermiyik acaba :110:
böyle dediğine göre gidersiniz siz:110:sende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan:110:
yok canım regl oldum malesef ama sevindirici olan tiroit ilacına başlayalı iki ay oldu reglim iki aydır aynı gününde geldi ben geçen ay hangi gün olduğumu unutmuştum takvime baktım az önce aynı gün geldi demekki bişeyler yoluna giriyo :KK39:
inşaallah sarcım:KK19:
canım neredeyse doğuracaksın artık evinde otursan eşinde kaynananlarda bu konuda anlayışlı olsa olmazmı
hee bencede:110:
Bencede :110: karda kista pesss
Herif gitsin görsün pehhhhh
heee bencede:110:

tarhana çorbası
etli yeşil fasulye
pirinç pilavı
salata
yourt
ellerine sağlık,böön hamsi yok:kk77:

canım dinlenseydin gerisinide yarın yapardın..

böyle dediğine göre gidersiniz siz:110:sende oraya gitmeden duramıyin,yolda doğuracan:110:

inşaallah sarcım:KK19:

hee bencede:110:

heee bencede:110:

ellerine sağlık,böön hamsi yok:kk77:

yok canım dün pişirdim hamsi bugünde daha midem almadı hem dondurucuda dondu zaten bişey olmaz herlade dimi iki üç gün içinde pişiririm onuda

Back
X