Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yardimmm yarin 15 kisi geliyor misafirr yemegeacillen menu
verin
Biber dolma sarma corba ocakta onlar pissin oglan uyaninca markete gidicem tavuk barbunya pirinc alicam gelip pisiricem hicbisey buyumuyoda gozumde markete gidip gelmek buyuyo
Calisiyor canim bugun gunduzcu malesef misafire dedik sali gelin diye yarin gelicez dedilerHerif yokmu evde![]()
Ellerine saglik canim cok guzel gorunuyor keske komsum olaydin bugun tecrube ve bilgilerinle yardimciolurdun banaFirinda patatesli yumurtamEki Görüntüle 1369999
sagol canim dun gece haber verdiler sarmami falan acele sardim sali gelselerdi neler neler hazirlardim bu sefer boyle oldugu kadar marketide gordum geldim en zor kismi oydu oglana rusvet olarak marketin yarisini aldimBaF's senin gibi Marifetli birinin güzel bir menü hazırlayacağına eminim![]()
seni sewos ya da Saros'a aktarıyorum.
ne kadar stok yapabilirsinki dondurucuda canim..
Benim buzluk küçük ilerde derın dondurucu alırsam ancak yapabilirim.
Senin dondurucu ayrımı ...
Yok canim onlardan anlayış beklemiyom zati olmadigini biliyom cunku
Bi de ben gitmesem gitmeyi istemesem eşim daha da düşkün oluyo... o yüzden bu şekilde idare ediyossss![]()
Aaaaaaa kimse cevap yazmamis menu vermemis koca bi tencere yalrak sarmasi sardim simdi uyuyorum insallah yarin isler yetisir menu ezogelin corba barbunya tavuk sote pirinc pilavi yaprak sarmasi salata ve sevincin kabakli mezeden cayin yaninada cerez petibor lokum sonrada meyve kapanis nasil ? Yaprak sarma tamam yarin uyanir uyanmaz ocaga koyucam gerisi yarin yapicam zaten gece haber verdiler elimden buladari gelir temizlikte yapicem cunku aksam 8 de gelceklermis tavsiyelerinizi bekliyorum
Puff ya cok moralim bozuldu corbanin icine tuzun kapagi acikmis son dakika tuz boca oldu yeniden corba yapıyorum terslige bak![]()
Günaydın siskolar