Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aaaaaaa kimse cevap yazmamis menu vermemis koca bi tencere yalrak sarmasi sardim simdi uyuyorum insallah yarin isler yetisir menu ezogelin corba barbunya tavuk sote pirinc pilavi yaprak sarmasi salata ve sevincin kabakli mezeden cayin yaninada cerez petibor lokum sonrada meyve kapanis nasil ? Yaprak sarma tamam yarin uyanir uyanmaz ocaga koyucam gerisi yarin yapicam zaten gece haber verdiler elimden buladari gelir temizlikte yapicem cunku aksam 8 de gelceklermis tavsiyelerinizi bekliyorum

Menü nasıl son hali ezogelin corba barbunya tavuk sote pirinc pilavi ortaya sarma dolma salata kabak meze alisverise cikmam lazim

20150111_075239.webp

Biber dolma sarma corba ocakta onlar pissin oglan uyaninca markete gidicem tavuk barbunya pirinc alicam gelip pisiricem hicbisey buyumuyoda gozumde markete gidip gelmek buyuyo

Oglan uyanmadi kalkincada hemen gitmez markete en zor kisim market bi gidip geleydim

Puff ya cok moralim bozuldu corbanin icine tuzun kapagi acikmis son dakika tuz boca oldu yeniden corba yapıyorum terslige bak:mad:

Ellerine saglik canim cok guzel gorunuyor keske komsum olaydin bugun tecrube ve bilgilerinle yardimciolurdun bana
BaF's senin gibi Marifetli birinin güzel bir menü hazırlayacağına eminim:110:
sagol canim dun gece haber verdiler sarmami falan acele sardim sali gelselerdi neler neler hazirlardim bu sefer boyle oldugu kadar marketide gordum geldim en zor kismi oydu oglana rusvet olarak marketin yarisini aldim:KK48:

Barbunyayi dudukluye koydum haslansin pilavi yapip sofra bezine saricam en sonda tavuk sote menu bitmistir gerisi kolay amcasinin kizi gunduzden gelecekmis onunla otururuz

Bugun canli yayin yaptim haa :KK48: inat gibide uykulu ve uyusuk hissediyom kendimi bugun biraksalar deliksiz uyurum :confused:

seni sewos ya da Saros'a aktarıyorum. :confused:

ne kadar stok yapabilirsinki dondurucuda canim..:KK14:
Benim buzluk küçük ilerde derın dondurucu alırsam ancak yapabilirim.
Senin dondurucu ayrımı ...

Yok canim onlardan anlayış beklemiyom zati olmadigini biliyom cunku:eek:
Bi de ben gitmesem gitmeyi istemesem eşim daha da düşkün oluyo... o yüzden bu şekilde idare ediyossss:KK14:

canım benim derin dondurucum ayrı altı çekmecesi olanlardan çok memnunum ben

Aaaaaaa kimse cevap yazmamis menu vermemis koca bi tencere yalrak sarmasi sardim simdi uyuyorum insallah yarin isler yetisir menu ezogelin corba barbunya tavuk sote pirinc pilavi yaprak sarmasi salata ve sevincin kabakli mezeden cayin yaninada cerez petibor lokum sonrada meyve kapanis nasil ? Yaprak sarma tamam yarin uyanir uyanmaz ocaga koyucam gerisi yarin yapicam zaten gece haber verdiler elimden buladari gelir temizlikte yapicem cunku aksam 8 de gelceklermis tavsiyelerinizi bekliyorum

menü süper canım ellerine sağlık

Puff ya cok moralim bozuldu corbanin icine tuzun kapagi acikmis son dakika tuz boca oldu yeniden corba yapıyorum terslige bak:mad:

böyle zamanlarda aksilik olmazsa olmaz zaten

:110:Günaydın siskolar

günaydın canım

Back
X