Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Ellerine Saglik bu arada

Bafs menün güzelmiş canım ayrıca resimler de enfes görünüyorOnbeş kişiyi ağırlamak zor olsa gerek. .
Sevos hanım senin resimlerde güzel ellerine sağlık
sagol canim suan evi toparladim ayak tabanlarim sizliyor 8 buyuk5 kucuktuk 13 kisi atlattim şükür herseyi begendiler ovguleride aldim hafifledim

Bugun aksamuzeri oglan hastalandi o arada derede acile goturdum havalar berbat buara kacinci antibiyotik bu daha yeni bi kutu bitirmistik benimde midem hala bulaniyor su havalar az isinsa cok iyi olacak

sagol canim suan evi toparladim ayak tabanlarim sizliyor 8 buyuk5 kucuktuk 13 kisi atlattim şükür herseyi begendiler ovguleride aldim hafifledim
Ellerine Saglik cnm
Bugun aksamuzeri oglan hastalandi o arada derede acile goturdum havalar berbat buara kacinci antibiyotik bu daha yeni bi kutu bitirmistik benimde midem hala bulaniyor su havalar az isinsa cok iyi olacak

Geçmiş olsun pekmez felan ver cnm bagisikligi guclensin

Bunada şükür cnm hic uyumadigi günleri bilirim uykuyu çok severdim simdi elime pek geçmiyor geçmiş olsun bol meyve tuket

çocuk olunca uyku pek olmuyor dimi canım
ben bugünde gribim evi toplamadan işe geldim ancak kahvaltı hazırlayabildim o kadar

afiyet olsun canım

Bunada şükür cnm hic uyumadigi günleri bilirim uykuyu çok severdim simdi elime pek geçmiyor geçmiş olsun bol meyve tuket

sağol canım yemeye çalışıyorum ama canım pek bişey istemiyo aslında bugünde tatil olsa evde dinlensem iyi olacaktı

Sen o kaynoslarin biraktigi ruhen ve bedenen yorgunlugu atamadin cnm bir haftan daha var

çok haklısın valla canım görmediğim zamanlarda bile sinir etmeyi başarıyolar onları önemsememeyi öğrenecemde nasıl bilmiyorum eşime telefon açıyolar nerdesin diyolar evdeyim diyo ha öylemi o zaman iyi akşamlaaaaaar diyip gülerek kapatıyolar yani eşim evde olmasa sohbet edeceklerde evde benim yanımda olunca konuşmayıp kapatıyolar bu ne şimdi diyorum eşimde boş ver diyo sen olsan sinir olmazmısın amaçları ne bilmiyorum bir mucize olsa tayinim çıksa şurdan gitsem ne güzel olur

Ewde kalmis kiz kurulari ne yapsinlar kimseleri yok uğraşacak abileriyle dedikodu yapacaklar zaaaar tinnnnnn çokta tinnnn herkes derdine yansin bu arada keşke tayin ciksa ama bu defada gelip size yerlesirlerse Abboowwwww

Ewde kalmis kiz kurulari ne yapsinlar kimseleri yok uğraşacak abileriyle dedikodu yapacaklar zaaaar tinnnnnn çokta tinnnn herkes derdine yansin bu arada keşke tayin ciksa ama bu defada gelip size yerlesirlerse Abboowwwww

Allah korusun kız öyle bişey mümkün değil bunu eşime defalarca dedim ilerde ne olur olmaz ama onlarla ben aynı evde asla olamayız küçük görümcek kendini çok beğenmiş cahilin önde gideni hep benim dediğim olursa benimle geçinmek kolaydır diyor o yüzden evde kalmışlar işte kim bunları alsın alanda iki günde geri getirir

Öyle insanların bildiği yanildigina yetmez
Allah korusun tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…