Calisiyor canim bugun gunduzcu malesef misafire dedik sali gelin diye yarin gelicez dediler
Ciddimisunsevinç kahvenin yanında su bardağı takımımız aynı tepsimizde aynı demekki zevkelerimiz benzeşiyo
bu arada afiyet olsun canım
ben cam kapı silme işini yapamadım bugün gribim zaten daha fena olmayayım diye bugün keyif yapıyorum camlar için haftaya kadın çağıracam galiba
Uzandim dinlendim esimin amcakizi geldi kusburnu iciyik pilavida yaptim sofrabezine sardim gozkarari yaptiydim insallah olmustur tekrar pisiresim yok corbamda 2 kere pisti bugun ama icine tuzunu alsin diye attigim patates ise yaramis amcakizi cok begendi ikinciyi bosuna pisirmisimneyse corba bol bol yeter ...
Ciddimisunzevkli karilarik demekki
Ayyy bende kadin almaliyim bir odayi sildim pert oldum
Evin işini bitirdikten sonra miracin küçülen puset ana kucagi yurutec felan onlari paketleyip depoya kaldirdik
AVMye gittikpolo da indirim vardi iki hakana sswit gömlek felan aldik kahve dunyadina dalis yaptim yemek yedik geldik
Duş aldik cay keyfi yapiyikkkkk
Saracim canım kaynosa gitmedik eşim evde diye giremedim..birde perdeleri yikadim eşime taktırdım..beydoş gelmedi kaynoşunam gitti acep
deroşta yok oda kaynoştadır
başakta ortalarda yok babasıyla angarayamı gitti acep
bafs 15 kişiyi ağırlamakla meşgul Allah yardımcısı olsun
nazoda yok bugün eşi evdedir belki ondan gelmemiştir
Saracim canım kaynosa gitmedik eşim evde diye giremedim..birde perdeleri yikadim eşime taktırdım..
Geçmiş olsun canım, fıtık kola vurmuştur belki. .öyle yap sende kadın çağır canım sağlığın daha önemli. .oooh iyi yapmışsın canım ben yıkayamadım perdeleri camlarıda silemedim haftaya kadın çağırmayı düşünüyorum bugün çok halsizdim kollarımda çok ağrıyor gecede kolumun ağrısından uyuyamadım aşim masaj yaptı sağolsun sonra biraz rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?