Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben cam kapı silme işini yapamadım bugün gribim zaten daha fena olmayayım diye bugün keyif yapıyorum camlar için haftaya kadın çağıracam galiba

Tek pilavim kaldi ama kasiklarim danciyo ve midem bulaniyo grip yorgunlugu geldi yatiyorum simdi az kestireyim optum yemek yapmaktan midem kalkti sabah bogazim aciyordu insallah hasta olmuyorumdur

Uzandim dinlendim esimin amcakizi geldi kusburnu iciyik pilavida yaptim sofrabezine sardim gozkarari yaptiydim insallah olmustur tekrar pisiresim yok corbamda 2 kere pisti bugun ama icine tuzunu alsin diye attigim patates ise yaramis amcakizi cok begendi ikinciyi bosuna pisirmisim neyse corba bol bol yeter ...

sevinç kahvenin yanında su bardağı takımımız aynı tepsimizde aynı demekki zevkelerimiz benzeşiyo
bu arada afiyet olsun canım
Ciddimisun zevkli karilarik demekki
ben cam kapı silme işini yapamadım bugün gribim zaten daha fena olmayayım diye bugün keyif yapıyorum camlar için haftaya kadın çağıracam galiba

Ayyy bende kadin almaliyim bir odayi sildim pert oldum

Ellerine Saglik cnm

Evin işini bitirdikten sonra miracin küçülen puset ana kucagi yurutec felan onlari paketleyip depoya kaldirdik
AVMye gittik polo da indirim vardi iki hakana sswit gömlek felan aldik kahve dunyadina dalis yaptim yemek yedik geldik

Ciddimisun zevkli karilarik demekki

Ayyy bende kadin almaliyim bir odayi sildim pert oldum

eveeet zevkli hatunlarız

Evin işini bitirdikten sonra miracin küçülen puset ana kucagi yurutec felan onlari paketleyip depoya kaldirdik
AVMye gittik polo da indirim vardi iki hakana sswit gömlek felan aldik kahve dunyadina dalis yaptim yemek yedik geldik

iyi yapmışsınız hakanlar güle güle giyinsin

Duş aldik cay keyfi yapiyikkkkk

oooh sefan olsun canım

bugün çok halsizdim evde yan gelip yattım keyif yaptım akşama kadar tv izledim nette dizi izledim akşama yemek yaptım komşum limonlu kek yapmış getirmişti çok güzel olmuştu bir dilim ondan yedim tatlıyı özlemişim meğer

akşam menüm

arpa şehriye çorbası
bulgur köftesi
salata
yoğurt

beydoş gelmedi kaynoşunam gitti acep

deroşta yok oda kaynoştadır

başakta ortalarda yok babasıyla angarayamı gitti acep

bafs 15 kişiyi ağırlamakla meşgul Allah yardımcısı olsun

nazoda yok bugün eşi evdedir belki ondan gelmemiştir

Saracim canım kaynosa gitmedik eşim evde diye giremedim..birde perdeleri yikadim eşime taktırdım..

Saracim canım kaynosa gitmedik eşim evde diye giremedim..birde perdeleri yikadim eşime taktırdım..

oooh iyi yapmışsın canım ben yıkayamadım perdeleri camlarıda silemedim haftaya kadın çağırmayı düşünüyorum bugün çok halsizdim kollarımda çok ağrıyor gecede kolumun ağrısından uyuyamadım aşim masaj yaptı sağolsun sonra biraz rahatladım

Geçmiş olsun canım, fıtık kola vurmuştur belki. .öyle yap sende kadın çağır canım sağlığın daha önemli. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…