Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün napacan Beydoş:110:
bugün işim çok zor sevoş,karın mumbar sipariş ettik..annemgil çok istiyordu eskiden annem çok yapardı,ben bilmezdim ama bir kaç kez doldurdum mumbarı becerebildim..ama sevmiyorum yapmasını yaaa,bugün onları yıkayıp temizlicez kardeşimle ,artık ne zamn gelir bilmem..
başka birgünde doldurur pişiririm,çünkü aynı gün yiyemem ben..

bugün işim çok zor sevoş,karın mumbar sipariş ettik..annemgil çok istiyordu eskiden annem çok yapardı,ben bilmezdim ama bir kaç kez doldurdum mumbarı becerebildim..ama sevmiyorum yapmasını yaaa,bugün onları yıkayıp temizlicez kardeşimle ,artık ne zamn gelir bilmem..
başka birgünde doldurur pişiririm,çünkü aynı gün yiyemem ben..
Ayyyyy ben baylirim yemeye ama
sen napacan sevoş:110:

Evdeyim yemek yapip camasir yikicam

kızlar adetimin 33. günü ve ben dün idrar testi yaptım negatif ..
adet olmam gereken gunde çok çok az bir damla kan geldi pembe. sonra gelmedi akıntım olmuştu şeffaf.. dün idrar testi yaptım bembeyaz ve tek çizgi... bu ay prolaktinimde normaldi ve kesinlikle yumurtlamıştım.. doktora gitmiştim çünkü.. ben anlamadım bana noluyo hep 6 gün erken gelen adetim baya gecikti fikri olan varmı böyle durum yaşayan varmı nolur yardım edin:KK43::KK43:

kızlar adetimin 33. günü ve ben dün idrar testi yaptım negatif ..
adet olmam gereken gunde çok çok az bir damla kan geldi pembe. sonra gelmedi akıntım olmuştu şeffaf.. dün idrar testi yaptım bembeyaz ve tek çizgi... bu ay prolaktinimde normaldi ve kesinlikle yumurtlamıştım.. doktora gitmiştim çünkü.. ben anlamadım bana noluyo hep 6 gün erken gelen adetim baya gecikti fikri olan varmı böyle durum yaşayan varmı nolur yardım edin:KK43::KK43:
belki geç döllenmedir canım,bir kaç gün daha gelmezse kanda baktır mutlaka inşaallah hamilesindir..

belki geç döllenmedir canım,bir kaç gün daha gelmezse kanda baktır mutlaka inşaallah hamilesindir..
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. adetimin 20. günü gibi yumurtlama akıntım gelmişti onu biliyorum.. ama o zaman döllenme olduysa bile idrarda çıkmazmıydı sence?:110::mad:

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. adetimin 20. günü gibi yumurtlama akıntım gelmişti onu biliyorum.. ama o zaman döllenme olduysa bile idrarda çıkmazmıydı sence?:110::mad:
geç yumurtlamışsın işte,idrarda çıkmaz canım..ama kanda çıkabilir..

geç yumurtlamışsın işte,idrarda çıkmaz canım..ama kanda çıkabilir..
içimi rahatlattın okadar cok istiyorumki ... sanki ben hiç anne olmayıcam gbime geliyor:( hayırlısı bakalım .. aldığım test freely diye 3 tl lik bi testti. ayın 15inde doktora gidiyim :KK61:

ayın 15 ine kadar bekliim diyorum.. eğer olmazsam 15 inde doktora gidiyim bakalım ne imiş.. tşkler tekrar..
daha idrarda gözükmediyse ve hamilelik varsa doktor mayenesindede bişey gözükmez mutlaka seni kana gönderir..sen bir kaç gün daha adetin gelmezse doğru kana git..tabi yine sen bilirsin,canım...

içimi rahatlattın okadar cok istiyorumki ... sanki ben hiç anne olmayıcam gbime geliyor:KK43: hayırlısı bakalım .. aldığım test freely diye 3 tl lik bi testti. ayın 15inde doktora gidiyim :KK61:
üzülme canım,niye olmayasın ALLAH büyüktür inşaallah hamilesindir...

Back
X