Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

daha idrarda gözükmediyse ve hamilelik varsa doktor mayenesindede bişey gözükmez mutlaka seni kana gönderir..sen bir kaç gün daha adetin gelmezse doğru kana git..tabi yine sen bilirsin,canım...
dogru söylüyorsun direk kana gideyim .. dua edin nolur :( rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin.. Hamileysen beydagliyada dua et oda tez zamanda gebe kalsin saglikla kucagina alsin bebisini
etmezmiyim hiç.. nasıl sıkıntılı bir süreç... bilmezmiyim.. her adette ağlamak tekrar toprlanmak umut etmek ve tekrar yıkılmak.. 1.5 yıl oldu isteyeli... hamile isem ederim değilsem bile ederim... ettim bile :) Allahım kucağımızı boış brakmasın buda bizim sınavımız ..

MMönü zengindi ben corbami giturdum tavuklu pilav lahmacun salata ayran yeşillik
:110: heee superdi

bayilirim ellerine saglik

Allah korusun mirroyu doyurim geliyim

sağol canım

güüüü nayyyyyy dınnnnnnnnn:D

günaydın canım bu sabah neşelisin

çok güzel görünüyor ,ellerine sağlıkkkkkk:kk77:bafsçım ,bu tabaklardan,su bardaklarından bendede var ve masa örtümüzde nerdeyse aynı:cool:

:kk77::kk77::kk77::kk77:ellerine sağlık canım:kk77::kk77:

günaydın canım:KK19:

sıkma canını haftaya verirsin inşaallah:KK19:

inşallah canım

Super cikti yeri kirilmayancinsten :D

markasını yazarmısın bende alacam bugünlerde fikir olur ama istersen özelden yaz

Amin.. Hamileysen beydagliyada dua et oda tez zamanda gebe kalsin saglikla kucagina alsin bebisini

aşk olsun sadece beydoşamı dua istedin canın sağolsun ne diyim

hepinize ederim kızlar inanın içimden dua ederken Rabbim anne olmak için kalbi çarpan kullarının ellerini boş çevirme, bizi rahmetinle sına Rabbim.. isteyen herkese nasip et hayırlı ve sağlıklı evlatlar inşallah... böyle dua ederim hep.. sanada ettim sevinç tez zamanda inşallahh..

hepinize ederim kızlar inanın içimden dua ederken Rabbim anne olmak için kalbi çarpan kullarının ellerini boş çevirme, bizi rahmetinle sına Rabbim.. isteyen herkese nasip et hayırlı ve sağlıklı evlatlar inşallah... böyle dua ederim hep.. sanada ettim sevinç tez zamanda inşallahh..

sara dicektim sevinç yazdım pardon

sağol canım Allah razı olsun inşallah sende hamilesindir

etmezmiyim hiç.. nasıl sıkıntılı bir süreç... bilmezmiyim.. her adette ağlamak tekrar toprlanmak umut etmek ve tekrar yıkılmak.. 1.5 yıl oldu isteyeli... hamile isem ederim değilsem bile ederim... ettim bile :) Allahım kucağımızı boış brakmasın buda bizim sınavımız ..
Amin cnm çok saol
sağol canım

günaydın canım bu sabah neşelisin

inşallah canım

markasını yazarmısın bende alacam bugünlerde fikir olur ama istersen özelden yaz

aşk olsun sadece beydoşamı dua istedin canın sağolsun ne diyim
Kiz yok o anda o sohbete dahildi ya o yüzden öyle dedim:29:
sara dicektim sevinç yazdım pardon

Abboowwwww zorla gebe bırakacak bunlar beni:eek::eek::eek:

dogru söylüyorsun direk kana gideyim .. dua edin nolur :KK43: rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canım inşaallah...
:KK19::KK19:ben bu ayda umutsuzum ama,hayırlısı:KK19:
aminnn canım sağol...
aminnnnnn...
bu arada sevinçe dualar 2 etti yanlışlıkla ona gidiyor var bundada bir hayır sevinçç bebek gelecekkkk..
Gunaydin kızlar :110:
günaydınnn:110:

Heeee kizzz Abboowwwww bundada var zahir bir hayir:eek::eek::eek:

amin canım inşaallah...

:KK19::KK19:ben bu ayda umutsuzum ama,hayırlısı:KK19:

aminnn canım sağol...

aminnnnnn...
bu arada sevinçe dualar 2 etti yanlışlıkla ona gidiyor var bundada bir hayır sevinçç bebek gelecekkkk..

günaydınnn:110:

Back
X