Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bugun komşumla bütün gün lahana sardık dolma doldurduk buzluğa attım akşam yimek yedik misafir geldi şimdi gittiler uğrayamadım bütün gün bu arada doktorda adetin 5. gün gel dedi nasıl gitcem napcam bilmiyom şimdi cok yorgunum yatıcam birazdan ortalığı toplayıp herkese iyi geceler bu arada sevinççççç çok güldüm mecbur 2 dakkada şeftali olmuşunuzdur:-):-):-)

miracın azizliğinemi uğradınız :KK70::KK70::KK70::KK70:
heeee:110:
kızlar bugun komşumla bütün gün lahana sardık dolma doldurduk buzluğa attım akşam yimek yedik misafir geldi şimdi gittiler uğrayamadım bütün gün bu arada doktorda adetin 5. gün gel dedi nasıl gitcem napcam bilmiyom şimdi cok yorgunum yatıcam birazdan ortalığı toplayıp herkese iyi geceler bu arada sevinççççç çok güldüm mecbur 2 dakkada şeftali olmuşunuzdur:-):-):-)

Ellerinize saglik:110:
Yokkiz bise olamadik ustumuzu giyindik oturduk:110:

ellerinize sağlık canım beyaz lahanayımı dolaba attınız bizde kara lahanayı sarıp atıoruz beyaz lahana dayanmaz gibi geliyor sen yaptığına göre biliyosundur bişey olmuyo dimi

uykucu tosbaaalar uyanın gelin huuuuuuuu

ben sabah erkenden uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim siz hala uyuyonuz aaaaa çot ayıp ama

aboooooooow o kadar hazırlık boşamı gitti

miraç gece hiç uyumadımı
Uykusu kacti onu uyuturken bizde uyumusuz :110:
sevinç kompetana gittim dün iki tane aldım çok güzeller
Güle güle kullan cnm kalibi super benimkini. Arka tarafi dantelliydi:21:

ben sabah erkenden uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim siz hala
uyuyonuz aaaaa çot ayıp ama

:D ben çoktan uyandim evi topladim camasir attim oglani doyurdum canim bise yemek istemiyi

Güle güle kullan cnm kalibi super benimkini. Arka tarafi dantelliydi:D

:D ben çoktan uyandim evi topladim camasir attim oglani doyurdum canim bise yemek istemiyi

benimkininde kalıbı süper benimki dantelsiz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

niyeki canım hasta olmayasın dikkat et kendine :KK60:

Saroş cnm lahanayi hasla at buzluca istediğin zaman cikar sar birşey olmuyiii:D

hıııım buda iyi fikir sağol canım

evet enteresan ama bilinç altına uerleştiğinden olsa gerek.
bu kararı verdikten sonra regl olduğunu görüyorsun.
yalnız gördüğün her rüyanın ea çıkması
ayrı Bi olay:110:
he walla aynen öyle,misal biz dumanla başka bir topikteydik burdan önce orda da çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ve onun yüzünü görmeden rüyamda gördüm ve o ay hamile kalcağını söylemiştim gerçektende öyle olmuştu dumoş şahittir..
kız uzun zamandır hamile kalamıyordu gerçi onuda kaybetmişti kuzum benim...
bu aralar bunalım takılıyorum sevoş facete baba sözler okuyorum demleniyorum
niye yawrum ne olduki,sende benim gibi anlatamayanlardansın gerçi ama dökül bize istersen dinleriz...
ayyyy beydosa uyduk sipsak yapmayak dedik mirac uyandi :63:

Noldu kizzz anlat dinlerik
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay bayılazammmm işiniz yarımmı kaldı yaniii:KK70::KK70:
siz şipşaka geri dönün en iyisi:KK70:işbozan MİRAÇ:KK70:
ellerinize sağlık canım....
kız adetin 5 inci günü geç değilmi...
ellerinize sağlık canım beyaz lahanayımı dolaba attınız bizde kara lahanayı sarıp atıoruz beyaz lahana dayanmaz gibi geliyor sen yaptığına göre biliyosundur bişey olmuyo dimi
beyaz lahanayı ben haşlayıp sarmadan atıyorum canım hiç bişey olmuyor,çıkarıp hemen sarıyosun..bir kere sarıp atmıştım pirinci hoşuma gitmedi kırık,kırık oldu...

ben sabah erkenden uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim siz hala uyuyonuz aaaaa çot ayıp ama
haklısın walla,tebrik ediyorum seni:KK19:

Güle güle kullan cnm kalibi super benimkini. Arka tarafi dantelliydi:D

yuh birde uyutmuş sizi:KK70::KK70::KK70:

sevoşşş vuslat bu günemi kaldııı:KK70:
miraça kibar feyzo filminde kemal sunalın anasına okuduğu ninniyi söyleyin:KK70:

Back
X