- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
ayyyy beydosa uyduk sipsak yapmayak dedik mirac uyandi
Noldu kizzz anlat dinlerik
miracın azizliğinemi uğradınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar bunalım takılıyorum sevoş facete baba sözler okuyorum demleniyorum
heeeemiracın azizliğinemi uğradınız![]()
kızlar bugun komşumla bütün gün lahana sardık dolma doldurduk buzluğa attım akşam yimek yedik misafir geldi şimdi gittiler uğrayamadım bütün gün bu arada doktorda adetin 5. gün gel dedi nasıl gitcem napcam bilmiyom şimdi cok yorgunum yatıcam birazdan ortalığı toplayıp herkese iyi geceler bu arada sevinççççç çok güldüm mecbur 2 dakkada şeftali olmuşunuzdur![]()
kızlar bugun komşumla bütün gün lahana sardık dolma doldurduk buzluğa attım akşam yimek yedik misafir geldi şimdi gittiler uğrayamadım bütün gün bu arada doktorda adetin 5. gün gel dedi nasıl gitcem napcam bilmiyom şimdi cok yorgunum yatıcam birazdan ortalığı toplayıp herkese iyi geceler bu arada sevinççççç çok güldüm mecbur 2 dakkada şeftali olmuşunuzdur![]()
heeee
Ellerinize saglik
Yokkiz bise olamadik ustumuzu giyindik oturduk![]()
Uykusu kacti onu uyuturken bizde uyumusuzaboooooooow o kadar hazırlık boşamı gitti
miraç gece hiç uyumadımı
Güle güle kullan cnm kalibi super benimkini. Arka tarafi dantelliydisevinç kompetana gittim dün iki tane aldım çok güzeller
uykucu tosbaaalar uyanın gelin huuuuuuuu
ben sabah erkenden uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim siz hala
uyuyonuz aaaaa çot ayıp ama
Uykusu kacti onu uyuturken bizde uyumusuz
Güle güle kullan cnm kalibi super benimkini. Arka tarafi dantelliydi
ben çoktan uyandim evi topladim camasir attim oglani doyurdum canim bise yemek istemiyi
Saroş cnm lahanayi hasla at buzluca istediğin zaman cikar sar birşey olmuyiii![]()
he walla aynen öyle,misal biz dumanla başka bir topikteydik burdan önce orda da çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ve onun yüzünü görmeden rüyamda gördüm ve o ay hamile kalcağını söylemiştim gerçektende öyle olmuştu dumoş şahittir..evet enteresan ama bilinç altına uerleştiğinden olsa gerek.
bu kararı verdikten sonra regl olduğunu görüyorsun.
yalnız gördüğün her rüyanın ea çıkması
ayrı Bi olay![]()
niye yawrum ne olduki,sende benim gibi anlatamayanlardansın gerçi ama dökül bize istersen dinleriz...bu aralar bunalım takılıyorum sevoş facete baba sözler okuyorum demleniyorum
ellerinize sağlık canım....kızlar bugun komşumla bütün gün lahana sardık dolma doldurduk buzluğa attım akşam yimek yedik misafir geldi şimdi gittiler uğrayamadım bütün gün bu arada doktorda adetin 5. gün gel dedi nasıl gitcem napcam bilmiyom şimdi cok yorgunum yatıcam birazdan ortalığı toplayıp herkese iyi geceler bu arada sevinççççç çok güldüm mecbur 2 dakkada şeftali olmuşunuzdur![]()
beyaz lahanayı ben haşlayıp sarmadan atıyorum canım hiç bişey olmuyor,çıkarıp hemen sarıyosun..bir kere sarıp atmıştım pirinci hoşuma gitmedi kırık,kırık oldu...ellerinize sağlık canım beyaz lahanayımı dolaba attınız bizde kara lahanayı sarıp atıoruz beyaz lahana dayanmaz gibi geliyor sen yaptığına göre biliyosundur bişey olmuyo dimi
haklısın walla,tebrik ediyorum seniuykucu tosbaaalar uyanın gelin huuuuuuuu
ben sabah erkenden uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim siz hala uyuyonuz aaaaa çot ayıp ama
yuh birde uyutmuş siziUykusu kacti onu uyuturken bizde uyumusuz
Güle güle kullan cnm kalibi super benimkini. Arka tarafi dantelliydi
ben çoktan uyandim evi topladim camasir attim oglani doyurdum canim bise yemek istemiyi
sevoşşş vuslat bu günemi kaldııı
miraça kibar feyzo filminde kemal sunalın anasına okuduğu ninniyi söyleyin![]()