Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bendemi aerobik e gitsem napsam ayol

bunların yanında kısır gidermi canım kısırı katarsam bişeyi çıkarmam lazım

bir kısmı diyet bir kısmı değil canım diyet olmayanlardan yemiyecem
heee

benim herifte yorgun bile olsa evde sikilmisizdir diye bizi gezdirir demez bir pazarim var yatip yuvarlanayim
maşallah canim olması gerekende o zaten

iç canım hakettin bence ne yaptınsa

Noluyo size gerginliginizi bendenmi aliyonuz
gergin degilim çokl şükür.

benim bugünde step dersim var çok eğlenceli olmaya başladı alıştıkça hareketler daha zevkli oluyo yeni arkadaşlıklar kuruyoruz iyiki başlamışım spora her açıdan yararı oluyor spor hocamızda tam kafa dengi bir hanım gır gır şamata gülmeceyle ders ne zaman başlıyo ne zman bitiyo anlamıyoz bu arada sporun yararını görmüşüm biraz kas yapmışım diyetisyenin dediğine göre

Ne guzel bende gitmeyi ddüşünüyorum ama miraç küçük daha Esim yazin git ben aksam oyalarim dedi

Ne guzel bende gitmeyi ddüşünüyorum ama miraç küçük daha Esim yazin git ben aksam oyalarim dedi

başla canım valla faydasını görürsün senin çok kilon yok ama sadece kilo vermek için yapılmazki spor sağlıklı olmak adınada yapılıyo bizim kursa gelenleri görsen incecik dal gibiler ama sağlığımız için geliyoz diyolar

bizim hocanın 3 - 4 yaşlarında bir kızı var çok tatlı maşallah onuda getiriyo yavrum bize bakıyo tuhaf tuhaf bazen oda sayı sayıyo

İnsallah cnm yazin herifte yazilacak bu yaz basladiydi ama yarim kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…