Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa dimi ne kadar güzel bişi sosyal faaliyetler yeni arkadaşlıklar kurmak harika bişeybenim bugünde step dersim var çok eğlenceli olmaya başladı alıştıkça hareketler daha zevkli oluyo yeni arkadaşlıklar kuruyoruz iyiki başlamışım spora her açıdan yararı oluyor spor hocamızda tam kafa dengi bir hanım gır gır şamata gülmeceyle ders ne zaman başlıyo ne zman bitiyo anlamıyoz bu arada sporun yararını görmüşüm biraz kas yapmışım diyetisyenin dediğine göre![]()
ay burası günlük guneşlikEki Görüntüle 1375666 Görüş mesafemiz
neden izinli olduğunu da hatırlamıyorum ki cnm..eşin izinmi almıştı canım niye dört gün evdeydi
demekki gezmeyi sevmiyor eşin bari misafiri sevseydi sıkılmıyomu hiç
benmkide 7 /24yatsa bıkmıyorbenim herifte yorgun bile olsa evde sikilmisizdir diye bizi gezdirir demez bir pazarim var yatip yuvarlanayim
![]()
Eki Görüntüle 1375666 Görüş mesafemiz
yaa dimi ne kadar güzel bişi sosyal faaliyetler yeni arkadaşlıklar kurmak harika bişey
çevremdeki herkes tam Bi kocakarı ruhuna sahip
benimse eğlenceli insanlara ihtiyacım var
neden izinli olduğunu da hatırlamıyorum ki cnm..
asla sıkılmaz aslaa.
gezmeyi hiç sevmiyor. Misafirde rahatını bozuyor.
rahatına çok düşkün anca evde pineklese.
herşeyide paraya bağlıyor.
halbuki hiç alakası yok
içim yaşlandı valla saroş
Nazoş geçmiş olsun cnm adam akilli bir Dr görün bence
uykucu tosbaaalar uyanın gelin huuuuuuuu
ben sabah erkenden uyandım duşumu aldım kahvaltımı yaptım işe geldim siz hala uyuyonuz aaaaa çot ayıp ama
benim herifte yorgun bile olsa evde sikilmisizdir diye bizi gezdirir demez bir pazarim var yatip yuvarlanayim
![]()
Ayol insan gezmeye gitmezse misafirliklere gidip arkadaşlık bağlarını güçlendirmezse
güzel ve kotu gününde kim gelirki yanına.
yarın bir gün sünnet düğünümüz falan olsa kimi çağırıcaz ç
kimseye gitmiyoski bize niye gelsinler.
diyorum diyorum anlatamıyorum
canım onuda düşünüyorum, hele ki iş hayatını az çok bilen biri olarak, birilerinin emri altında çalışmak ne zor bişey biliyorum.aboooow Allah yolda izde olanların yardımcısı olsun
kıyamam o kadar iyi anlıyorumki seni
işte çokmu yoruluyorki evde olunca dinlenmek istiyor eşin bide böyle düşün canım
ah ahhaftaya ablamın yanına gidecem orda yeğenimin gittiği doktora görüneyim diyorum
ablamlar memnun kalmışlardı hem herşeyiylede ilgileniyormuş
o saatte ben daha yataktan kalkmamıştım
benimkide yorgunda olsa çenemden kurtulmak için bugün nereye gitmek istersin der
ama herkes bir değil işte
zaten ben beklentilerimi azaltmış olmasaydım bu durumda olmazdık nazoş.ben boşvediğim için geçiniyoruz şuan.madem kocanı değiştiremiyorsun beklentilerini azaltacan kendince bişeyler yapacan
yoksa çok üzülürsün
havalar güzel olunca burda pendikte buluşup bi gezelim bi gün![]()
benmkide 7 /24yatsa bıkmıyor
yuvarlanmaya bile üşenir ayol..
haftada iki gün izni var bizimkinin ama ne işe yarıyor.
geçen gün oğlana yeni kıyafet almış. Evde giydirdim .
herif "evde giydirme kirlenmesin"diyo
gezmeye gittiğimiz mi var dedim.
çocuğun gezmlik kıyafetleri hiç kirlenmiyo.
benim ki 1hafta evde olsa
orası ağrır burası ağrır. Hep yorgun Dinlemiyorum bile artık şuram ağrıyor şikayetlerini
bende hamsi almak istedim bugün eşim çok istiyordu,sürekli aldığımız balıkçı bunu almayın size yaramaz şoklanmış dedi almadım...günaydın canım
lahana aldım az önce akşama haşlayıp atarım buzluğa
günaydın canım
ben öğlenen bamya yemeği yaptım dündende etli pilavım vardı yanınada salata
akşamada hamsi çıkardım salata bide karalahana çorbası
Allah rahmet etsin Zahideyede sabır versin
burada çok güzel güneş var ama hava soğuk
umutlandırmaktan tam anlamıyla kurtarmıyor ,üzerine birde canım sıkılıyormerci hayatım
sağol tatlım
inşallah kendin içinde görürsün cnm hamile kaldığını.
o zaman regl olmadan olduğunu rüyanda gördüğüne göre hiç şüphe etmene gerek yok.
Bi nevi seni umutlandırmaktan kurtarıyo desene. Çok ilginçli bişi.
-----
tşk ederim kızlar bazen insanın canı istemez,ya hiç bişey aynı öyle işte
----
işbozan miraç![]()
güzel mönü ellerine sağlıkkızlar hafta sonu misafirlerim var menüm şöyle eksik fazla bulduğunuz şeyleri yazın fikirlerinizi bekliyorum
bardakta kek
portakallı muhallebi
kabak salatası
otlu poğaça
iki renkli kurabiye
patates salatası
kız maşallah ne güzel Miraç efendi herseyi yiyor.. bizim oğlan çok Seçici şimdidenBeydoş ben içine tüm bir soganda koyduydum pişince blendardan geçirdim diş diş tolu tolu oldu çok besleyici ben çok begendimmiracada yedirdim
Sewos çok güzel her es yapmaz bunuNe guzel bende gitmeyi ddüşünüyorum ama miraç küçük daha Esim yazin git ben aksam oyalarim dedi![]()