iyi akşamlar kızlarrrr
pınarda gelmişşşş pınarım battaşım ne alemdesin belirtin falan var mı kuzum ben sanki adet olacam yaaa
myhoşşş geçmiş olsun kuzum
hatice napıyonnnnn tatlım?
adaşım sen naptın bugünnnn?
iyi akşamlar kızlarrrr
pınarda gelmişşşş pınarım battaşım ne alemdesin belirtin falan var mı kuzum ben sanki adet olacam yaaa
iyiyim canim sen ne yapiyosun nasilsin ?
Yesilim saol bebegim nasılsın
iyi akşamlar kızlarrrr
napim canım bi stersle batımı bekliyom :18: adet mi olcam yoksa hamilemiyim diye beynimi yiyom ama adet olacam yüzde 99 ama işte bi umut
hadi yaaa çook güzell keşke benimde ikizim olsaaa biz çok isteriz ikiz olsun eşimle ama kısmet iştecanım battasım napıyım bende hala fitile devam ediyorum simdilik belirtim yok bakalım neler olucak bu arada doktorutrasonla baktı cift yumurtam olgunlasıyomus benim ikiz olucakmıs sende hiçbir sorun yok dedi doktor öyle yani insallah bebişlerimiz gelir
aynen canim bende daha halen olmadim hasta ara sira belim agriyo geldi diyorum yok baya stresteyim
hadi yaaa çook güzell keşke benimde ikizim olsaaa biz çok isteriz ikiz olsun eşimle ama kısmet işte
naptın canım işten çıktınmı?
ayyy senin daha streslidir şimdi kaçgünde geçtiii ayyy ne zaman yapcan yeni testiii?
hadi yaaa çook güzell keşke benimde ikizim olsaaa biz çok isteriz ikiz olsun eşimle ama kısmet işte
naptın canım işten çıktınmı?
ayyy senin daha streslidir şimdi kaçgünde geçtiii ayyy ne zaman yapcan yeni testiii?
evet kuzum cıktım işten artık dayanamıyorum yene hasta oldum cok soguk oluyo iş yerim ondan her ay hastayım bende cıktım iisten artık tedavime yogunlasıcam tatlım herseyin hayırlısı insallah seninde olur
fısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırvfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırfısırKafamda fil sürüleri geziyo sanki allahım bu nasıl ağrı karı bi oku ufle leynnn laf yetiştiriceneeeee
tatlımmm gitmişsin yetişemedim sana.iyi akşamlar kızlarrrr
cnmmm ya çok seviniyorum senin adına inşallah gelicek yakında bebeişincanım battasım napıyım bende hala fitile devam ediyorum simdilik belirtim yok bakalım neler olucak bu arada doktorutrasonla baktı cift yumurtam olgunlasıyomus benim ikiz olucakmıs sende hiçbir sorun yok dedi doktor öyle yani insallah bebişlerimiz gelir
kız sen işten çıktınmı anacım aaaaaaaaaevet kuzum cıktım işten artık dayanamıyorum yene hasta oldum cok soguk oluyo iş yerim ondan her ay hastayım bende cıktım iisten artık tedavime yogunlasıcam tatlım herseyin hayırlısı insallah seninde olur
tatlımmm gitmişsin yetişemedim sana.
bende artık akşamlar dışında pek giremem kuzucum.
iş değiştirdim ya hayırlısı bakalım.
sen hala adet olmadınmı. kaç gündür başın ağrıyo
evet tatlım masa başı ama günde 4 saatdesene seni özlicezzzz diyeeee
ama sen rahat olda akşamları sohbet ederiz napalım
yeni girdiğin iş masa başı değilmi bebeğim ne işi bu?
olmadım ama olmak üzereyim wc ye gidince kahvemsi bi akıntı gördüm geliyorum diyor sanırım bat 11 ocak ama benimkiler yine erken ziyaret edecek gibi
hayırlısı artık tatlım
sağol canımm deli fişek gibiyizzzznaılsınız kızlar....
üzülmemeye çalışıyorum canım ama elimde değil sanırım az önce alışverişe gittik bütün hamileler bütün çocuklu kadınlar sanki bana inat karşıma çıkıyor kafamı nereye çevirsemevet tatlım masa başı ama günde 4 saat
tatlım üzülme mutlu ol hep olacak bir gün inşallah daha zamanı gelmemiş demekki.
sıkma canını olurmu cnm
naılsınız kızlar....
evet cnm tabiiki özellikle karşına çıkmıyorlar, sen yatıp kalkıp hamileliği düşündüğün için sana öyle geliyor ve ayrıca gerçekten etraf hamile kaynıyo.üzülmemeye çalışıyorum canım ama elimde değil sanırım az önce alışverişe gittik bütün hamileler bütün çocuklu kadınlar sanki bana inat karşıma çıkıyor kafamı nereye çevirsem
benmi üzgünüm diye kafaya takıyorum diye dikkatimi çekiyor acaba
inşallah fazla sürmez hemen gelir bebişlerimiz bizimde her ay acaba demek ne kadar zormuş yaaa
iyidir canım sen nasılsın?
evet cnm tabiiki özellikle karşına çıkmıyorlar, sen yatıp kalkıp hamileliği düşündüğün için sana öyle geliyor ve ayrıca gerçekten etraf hamile kaynıyo.
millet çatır çatır kedi gibi doğuruyo yaniiiiii
senin eşin nasıl cnm bu konuda sabırsız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?