vay sara abla naberr
nassınnn? bi sen bide ben boğulacağız misafirden
hep dolu hep doluu
çok seviliyoruz sanırsamm
vay sara abla naberr
nassınnn? bi sen bide ben boğulacağız misafirden
hep dolu hep doluu
çok seviliyoruz sanırsamm
hç sorma canım ya ama ben seviyorum misafiri buradada eşimin akrabaları çok olduğu için misafirsiz kalmıyoruz
birazını bana gönderin misafirlerin
bende çok severim misafiri hiç boş kalmam zaten kalıyyosamda ben giderim kesinn
benimde eşimin ailesi hem kalabalık hemde birbirine bağlı düşünki k.babamın amcasının torunlarıyla görüşüyoruzz
hemde sıksık
amca gelinleriyle öz elti gibi görüşürüzzz...
tamam ilk misafirmin yarısını sana yollıcam
bizde de var amca gelinleri benim eltim yok ben tek gelinim
hmm kalabalık iyi ama ben seviyommmbizde de var amca gelinleri benim eltim yok ben tek gelinim
tamam beklerim ama yarın olmaz yarın eşim izinli ama diğer günler musaitim
bizde memlekete gittikmi gezmekten yorulurum benim ablamlar eşimin ablaları yeğenler o 3 buçuk hafta nasıl geçiyor anlamıyoruz dolu dolu geçiyor
ev dekorasyonuna bakıyomda
kanepelerim gelicek parkelerm yapılıcakk
bende duvarlara bişiler düşünüyom da bakalımm hele
o bugün işi bırakacaktıı
belkide bıraktı gitti
belkide ama sabah sanki evdeyim hala dedi zannedersem..ayyy bende istiom işi bırakmak azcık tatil yapim sonra geri çalışırım evde duramam ben..yaptıgım tatiller hep hastayken oluyo ölede tatil sayılmıo zaten
bende çok severim misafiri hiç boş kalmam zaten kalıyyosamda ben giderim kesinn
benimde eşimin ailesi hem kalabalık hemde birbirine bağlı düşünki k.babamın amcasının torunlarıyla görüşüyoruzz
hemde sıksık
amca gelinleriyle öz elti gibi görüşürüzzz...
hmm ama iyi bi iş bulabileceksenn bırak dinlen barii
bulurum herhalde canımm....kısmet artık...walla iyice kötü oldu burası o nedenle içimden hiçbişe yapmak gelmio...kocamın kendi işini yapmaya dair planları var benide sekreter olarak alacakmış yanınadört gözle onu bekliomm...
inşallah hayırlısı olsun canım
allah utandırmasınn
herhalde öle olcakyaa sabah dediki myhostan sonra senide rüyamda gördüm dedi anlatamadan gitti...
cnm öyle herhangi bişi yoktu anlatıcak sadece hani resimlerini göstermiştin ya aynı onun gibi gördüm seni.4 gün izin yaptım ben canım..hadi bakalım bugün karar günü demek..bol şansss...rüyayı anlatmadın meraktan çatlayacam kısss..
amin canım aminnn inşallah Rabbim pişman ettirmesin.hadi hayırlısı canım yaaa
sanki hayatın istediğin yönde değişiyor gibiiiii
inşallah istediğin gibi olur herşeyy
iş nasıl bi işş masa başımı?
allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsınn
amin cnm benim çok sağol güzel duan için.afiyet olsun buarada yeni işin hayırlı olsun canımmm...yeni iş yeni ev vede bebişi beraberinde getirsin inşallahhhhhhhhhh...aminnn
mrhaba cnm ismini hatırlıyorum ama hangi topikte konşmuştuk onu çıkaramadım kuzummerhabaalar herkese..kızlar topik başlığından merak ettım ne gibi sorunlar yaşadınız bebek ısteme sürecinde..bu arada basaks beni hatırladınmı canım geçenlerde sohbet etmiştik dış gebelik yuzunden
heee evet rüyamdan bütün virüslerimi sana bulaştırdım.bu karının bizi rüyasında görmesi hayra alamet değil beni rüyasında gördüğü günden beri yatak döşek yatıyorum :2::2::2:
hastalıklarını gönderdi bana hatunnn ahhhhhhhh başımmmmmmmm:94::94:
sağol tatlımhttp://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...6155-forum-uyari-puanlamasi-aciklamalari.html
buyurun
ben yanlış anlamışım bilseydim akşam hemen veriridim linki yer imlerine eklemiştim
heee evet rüyamdan bütün virüslerimi sana bulaştırdım.
deli karı rüyamda ben haasta yatarken sen camdan kıs kıs gülüyodun bana.
bak gördün mü gülersen bşına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?