• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

fışkırıyo:34::34::34:

bence sen bizi özlemedin . nerdeydin dün gelmedin.
yumurtan büyümüş ne güzel çatlatmak için mi vermiş o ilacı.
hiç kullanmadım

özledimmm cnmm özlemem miii...
dün yoldaydım akşamda 7 de uyumuşumm:)

gamzecimmm hayırlısı canım merak etme doktorun dediyse kullan canım..inşallah hamiş haberlerini alırız..

benimde yumurta takibi yaptırmam lazımda bakalım biraz asıyorum;)

şubata kadar geldi geldi yoksa bende doktor kont.devam edicem..

bana o dediğin ilaçtan vermedi doktorum sadece çatlatma iğnesi vermişti..yaptırdım ama bi sonuç alamadım:(

cnm git biran önce dr a bence..

un.

.merhaba canım hemen canın sıkılmasın ben tüp denerken erken çatlamadan tedavim iptal olmuştu düşün tüp iğneleri kullandım ve tüp beklerken aşılama olmuştu ...neden çatlatma iğnesi vermedi çatlamadıysa onuda anlamadım..ilk defamı yumurta takibi yaptırıyorsun..

cnmm bi ilacı deneyelim bi daha ki aya kalçadan iğne weririm dedi ....bakalım kısmet ..
ama bu ayda şimdiden umudum kesildi:14:

tamam eşim yoğun çalışıyo,ama valla garibim özellikle şu son 6aydır ne dersem yapıyo canımın içi:38:

önceleri yorgun olunca sonra yaparız derdi..tabi hamileliği pazarda satılan bişey sanıyordu..

baktı millet patır patır hamile ve doğuruyoo..ozaman boğazımı yırtmama gerek kalmadı kendi anladı:1:

ne gerekiyosa yapalım hatta dktora gidelim sen bana gün al falan dedi:1:

çok şükür tahlillerimiz iyi çıktı ama ortada bebek memek yok:19:

hayırlısı diyip bekliyoruzz:49:
EVET CNM GERÇEKTEN ÇOK ZOR OLUYOR. hele bi de koca geç geliyorsa eve:31:
benim koca 1de gliyor ya yumurtlama zamanını kaçırmayalım diye uyanıyordum o gelince yada hiç uyumuyordum
adam yorgun argın ben uykulu öyle zor oluyo ki.
doktorlar da diyo ki bu işi görev gibi yapmayın.
nasıl olcak peki. yorgun ve uykulu ama zevkle nasıl ocak acaba:35:

bir şey çıkmamasıda güzel cnm en azından hastalıklarla uğaşmıycan.
zamanı geldiğinde bebiş gelecek

canım madem bi hata yapmış eşşek herif enazından bir sonraki denemeyi ücretsiz yapsaydı...bilmiyorum ben olsaydım
rezil ederdim o adamı...heleki konu bebek olunca hiç şaka kaldıramıyorum...

hayırlısı diyelim nazocumm...en hayırlısı nezamansa geleck inşallahh melegin...birlikte bekliyos bakalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ALLAH a havale ettim ben sevmiyorum öyle kavga gürültü kavgayla yapacaksa hiç yapmasın paramızla giderken sıkılıyordum parasız gitsek nasıl davranırdı kim bilir...
tüpten önceki dr ne kadar iyiyidi gittiğimde psikoloğa gitmiş gibi rahatlıyordum en son gittiğimizde muane parasını bile almamıştı

ağlama kuzum yarım ederik bizz. hürrem kabı kaşığı temizle annem sen dolunay sende musluğu tamir et. bende çekirdek çitliyim:1:

aynen canım hakkımızda hayırlısı. inşallah sende tez zamnda beebğine kavuşursun ne kadarlık hamikesin

:16::16::16::16::16:heyecan bitmiyo dimi

8 hafta 3 günlük hamileyim işte düşük tehilikem var...

aynen görev gibi yapıyoruz,hatta vucut bile alıştı resmen...eşimde benim gibi otomatikleşti..:1:

iki robot gibiyiz...dediğin gibi kocalarımızla abuk subuk saatlerde karşılaşınca ee tabi işin tadı kalmıyoo:33:

bebişim olsun zaten eşime 3 sene izin vericem...:24:

EVET CNM GERÇEKTEN ÇOK ZOR OLUYOR. hele bi de koca geç geliyorsa eve:31:
benim koca 1de gliyor ya yumurtlama zamanını kaçırmayalım diye uyanıyordum o gelince yada hiç uyumuyordum
adam yorgun argın ben uykulu öyle zor oluyo ki.
doktorlar da diyo ki bu işi görev gibi yapmayın.
nasıl olcak peki. yorgun ve uykulu ama zevkle nasıl ocak acaba:35:

bir şey çıkmamasıda güzel cnm en azından hastalıklarla uğaşmıycan.
zamanı geldiğinde bebiş gelecek

özledimmm cnmm özlemem miii...
dün yoldaydım akşamda 7 de uyumuşumm:)

cnm git biran önce dr a bence..

cnmm bi ilacı deneyelim bi daha ki aya kalçadan iğne weririm dedi ....bakalım kısmet ..
ama bu ayda şimdiden umudum kesildi:14:

gidemde çalışıyorumm tatlım...bu seferde gitsem iyice işkillencek işyerindekiler..çocuğu olmuyor dedirtmek istemiyrum:14:

kendi gelsin inşallah...şubata kadar izin verdim sıpaya:emir_bebek:

kızlar hepinizi öpüyorummmm:)kendinize iyi bakın...
başağımmm bir süre daha kesintili olaraktan yanınızda olacağım...erenayımı göremedim..gelirse selamımı söylersin çok özledim onuu:38:

hayırlı akşamlar dilerimm....

:10:

8 hafta 3 günlük hamileyim işte düşük tehilikem var...
inşallah düşmez cnm ilk hamileliğin mi
aynen görev gibi yapıyoruz,hatta vucut bile alıştı resmen...eşimde benim gibi otomatikleşti..:1:

iki robot gibiyiz...dediğin gibi kocalarımızla abuk subuk saatlerde karşılaşınca ee tabi işin tadı kalmıyoo:33:

bebişim olsun zaten eşime 3 sene izin vericem...:24:

u
kız neye izin vercen kocana anlamadım.
nazo dolunay neye izin vercekmiş tööbe tööbe :44:
kızlar hepinizi öpüyorummmm:)kendinize iyi bakın...
başağımmm bir süre daha kesintili olaraktan yanınızda olacağım...erenayımı göremedim..gelirse selamımı söylersin çok özledim onuu:38:

hayırlı akşamlar dilerimm....

:10:
a.s cnm özletme çok zati eroşta gelmiyo

Son düzenleme:
kızlar ben bugün çooooookk erken zıbarmak istiyom.
saat 8 ohhhhh uyuycam şimdik.yoksa iş yerinde uyuyom.
topike gelipte boş bulan kardeşlere slm olsun:42::42:

sevgili topik arkadaşlarımm,kaçgündür uğryamadım kusura bakmayın tamamen özel işlerimden dolayıı buraaya uğrayamaz oldumm ama sizleri çook özledimmm hepinizi çokk seviyorumm sizi ihmal ettiğim için özür dilerimm:42::42::42:

Back
X