Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benn bennnnn
ama basak senn gıbı kendı paramla almadım kocısım aldı bana![]()
aaaa çok ilginç kız bebişlerde kafayı bulmasın sonraa:44::44:nsl nsl başını döndürüo aldıktan 5 dakika sonra bildiğin içki tövbee. o kadar yani. bana hemşirelerde burdan kızlarda vajenden al başını döndürür, uykunu getitirir diye ben beceremedim vajendentransfer sonrası falan hep bebek tutunsun die veriolarmış
ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :126::126::126::126::126::126::126::126: gerci ben ikisini de kullaniyorum
ben kacayim kizlar kocis geldi mesai basladisimdi misir patlatcam sonra icecek götürcem laptopum da gidiyo elden hadi görüsürüz sonra
![]()
beeeende bendeeeeeeeeee
duyar duyaaar sen içten istemeye devam etyok cnm yaa progesteron uykumu yapıyomuş o? zararı olmaz hamileyken yapılıyo sonuçta dimi.... ben bu ay korunuyorum cnm takip etmedim yumurtlama dönemimi..
lafımı yanlıs yere cektıgın ıcın yanlıs aksattıysam duzeltmedıgın ıcın kırdımm![]()
laptop kullanannn 2. hatunnnnnnnn
benim laptopum meşhur canımmmm streç filmli laptop![]()
erenaycım bana laf atıyordu artık sen hamişsin ya gelmezsin hatta başka topiklerde gezer buraya uğramazsın diyeşimdi kendi uğramaz oldu :44: inşallah önemli bişey yoktur
![]()
ee hadi kolay gele o zaman ama bu saate mısır yemesen çok kalori kilo yapar vallaaaa...
terfimi ediyorum şimdi bennnnnnn![]()
inşallah tatlımmm yine yoğunluktan girememiştirr
basakk yenı fıkırler ıstyosun yıldızlar veryosunnn pekı verdıgın sozu tutyomusunn hıı
hani ilk hamıs kalana hedıyelerın vardııı verdınmıı
![]()
evet tatlımm ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
nice terfilereeeee
yaaa bayıldımmmm hep bana annelik yapacak bi kaynana hayal etmiştim bu kaynana gibi öpüp başımda taşırım diyodum, taşıdımda ama çaki çıktı benimkisi ve çok korkarım kendisinden:18::18: ellerim sabahtan akşama kadar laptopda olmasından yanıooo kaynana erenayefenin çok cici bir kayınanneeeee topikimizn kayınannesiiiiii
bize selam bilem yolluyoooo....
ellerin mi yanıyooo deli karıı niye yanıyo ellerinnnn:26::26:
laptop kullanannn 1. hatunnnnnnnn
aaaa çok ilginç kız bebişlerde kafayı bulmasın sonraa:44::44:
evet yaaa gecenin bu vaktinde neler çıkıyo bak benden :)) ben sana dedim bugün performansım yerinde diye :)) ehe ehe ehe (jel bebeğide unutmadım )![]()
kızım daha doğurmadı pınar
hediyem var söz ama hediyeler aşıcak beni iyide sizde herşeyi tkb den bekliyonus annemm azıcık mani atın ortay
bende hepsi mevcut laptop, netbook, masaüstü, cepten heryerden herşekilde girerik internete
inşallah canım
buarada benimki de laptop![]()