Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

basakk yenı fıkırler ıstyosun yıldızlar veryosunnn pekı verdıgın sozu tutyomusunn hıı:20::20::20::20:
hani ilk hamıs kalana hedıyelerın vardııı verdınmıı:21::21::21::21:

:60::1::1::24::24::24::24:

nsl nsl başını döndürüo aldıktan 5 dakika sonra bildiğin içki tövbee. o kadar yani. bana hemşirelerde burdan kızlarda vajenden al başını döndürür, uykunu getitirir diye ben beceremedim vajenden:1::1: transfer sonrası falan hep bebek tutunsun die veriolarmış
aaaa çok ilginç kız bebişlerde kafayı bulmasın sonraa:44::44:

ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :126::126::126::126::126::126::126::126: gerci ben ikisini de kullaniyorum :1:

ben kacayim kizlar kocis geldi mesai basladi :1: simdi misir patlatcam sonra icecek götürcem laptopum da gidiyo elden hadi görüsürüz sonra :16::16::16::16::16::16:

laptop kullanannn 3. hatunnnnnnnn

beeeende bendeeeeeeeeee

duyar duyaaar sen içten istemeye devam et;) yok cnm yaa progesteron uykumu yapıyomuş o? zararı olmaz hamileyken yapılıyo sonuçta dimi.... ben bu ay korunuyorum cnm takip etmedim yumurtlama dönemimi..

laptop kullanannn 4. hatunnnnnnnn

erenaycım bana laf atıyordu artık sen hamişsin ya gelmezsin hatta başka topiklerde gezer buraya uğramazsın diye :20: şimdi kendi uğramaz oldu :44: inşallah önemli bişey yoktur :16:

inşallah tatlımmm yine yoğunluktan girememiştirr

basakk yenı fıkırler ıstyosun yıldızlar veryosunnn pekı verdıgın sozu tutyomusunn hıı:20::20::20::20:
hani ilk hamıs kalana hedıyelerın vardııı verdınmıı:21::21::21::21:

:60::1::1::24::24::24::24:

kızım daha doğurmadı pınar

hediyem var söz ama hediyeler aşıcak beni iyide sizde herşeyi tkb den bekliyonus annemm azıcık mani atın ortay

o kaynana erenayefenin çok cici bir kayınanneeeee topikimizn kayınannesiiiiii

bize selam bilem yolluyoooo....

ellerin mi yanıyooo deli karıı niye yanıyo ellerinnnn:26::26:

laptop kullanannn 1. hatunnnnnnnn
yaaa bayıldımmmm hep bana annelik yapacak bi kaynana hayal etmiştim bu kaynana gibi öpüp başımda taşırım diyodum, taşıdımda ama çaki çıktı benimkisi ve çok korkarım kendisinden:18::18: ellerim sabahtan akşama kadar laptopda olmasından yanıoo:50:
aaaa çok ilginç kız bebişlerde kafayı bulmasın sonraa:44::44:

:1::1::1::1:Allah korusun. hamişlerin vucudu progesteronu kendi üretirmiş bebk düşmesin diye bol bol ondan uyuyolar halsizleşiolar. ama benim gibi düşük yapanlara yada transfer sonrası falan veriolar. hap aslında ağızdan almalık fakat vucüt proyu topluca aniden alınca sarhoş oluo:1::1::1: o yüzden vajenden al diolar ama yokkk ben beceremedim kaç kez denedim. bide işime gelioo dün gece sancı başladı hapımı almam gereken saatte aldım hem mışıl mışıl uyudum hem stres uçtu gitti :1:

evet yaaa gecenin bu vaktinde neler çıkıyo bak benden :)) ben sana dedim bugün performansım yerinde diye :)) ehe ehe ehe (jel bebeğide unutmadım ) :47:

jel bebek unutulması mümkün olmayan bişi zaten canım:25::25::25::25::25::25:

fkirlerin için sağol canım umarım daha cix şeyler de çıkar.

ama düşün bakalım bu haftanın hatunu neye göre seöilmeli

veeee herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr hepinizi öpüyorum canlarım Allaha emanet olun :54::54::54::16::16::16::16::16:

Back
X