amin canım aminn rabbım cümlemızın mutlulugunu daım etsınn
basak ayrı eve cımaya nasıp etsınn![]()
ay evet başakcımmm gönlünce ayrı eve çıksıııın İNŞALLAH

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papoş phd i kaybettimmm
ay evet başakcımmm gönlünce ayrı eve çıksıııın İNŞALLAH![]()
komazsan çocukun olmaz işteeeeee
seçici olmaa çocuk olsunda isim fark etmez de.
çocuk olunca aa şaka yapmıştım dersin
kim diyomuş annem kalamazsın diye
millet de uyduracak yer arıyor
bence dinleme kimseyi ve kocanı doldur asla koymam onların isimlerini diye diret
çok güzellllllll
asma mı
yok üzümdüAllahallah pis kıskanç karııııııııı
ben gttm peısnden ıngılterede yasıyomus egt durumu dokdoraymıs![]()
Been geeeldiim bi ce ee diyip gitcem kocişimin yanına nasılsınız arkidişler? Güya film izliycektik sızdı benimki yatağa yolladım onu uyuyunca film bitti işte bitince yanıma gel uyandır beni diyodu saçını oynatcakmış bi alem yaagiderim bende birasdan yanına ee siz naapıyonus hanımlar?
yalanda olabilir o bilgilere inanma üyelik tarihi ne zmanmş
ben kaçıorum kızlar bana yine bi sancı çöktü kıvranıyorum lap top başında dayanamıycam. Allaha emanet olunnn..
PHD sadece kk hayatı boyunca 1 kez yorum yapmış o kadar bence erkek olabilir gibiii![]()
Hiih casusmu var yoksam aramızda eykekleymi dolaşıyoo efet kesin eykektiy ooo kız sende dedektif gibi kaç yorum yaptığına ne yazdığınamı baktın Allah seni emiiiama iyi fikirmiş haa googledenmi baktın yoksam
![]()
hos geldın annemmm
benım kocıs kanepede yatıyoo adamm bel fıdıgı olck benım yzumden ben yatmadan odaya gtmıyo yaa![]()
annem doktora yazıyodu ya dedım ısımıze yarramı
o yuzden baktımm profılıne gırıp
bende zor yolladım zati oda bensiz gitmiyodu hadi yatalım diyo bana ben film izliyom ne güzel olmas diyince anca ikna ettimde gelince beni uyandır diyerekten anca gitti![]()
sensin kıskanç karıı hıh harbiden neydi kız isim aratma şimdi bana geçmişi neysem ee naapıyonuz nassınız?![]()
yalandıy oo inanmayın kıseklemen falanda sakın tanımıytos etmiyos noolur noolmas
![]()
benımkı gtmyo cn ya battnıye yastk burada yatooo dıt dıyorum rahat yat yok sen de gel dıyoo bıde horlamasa tv sesını duyamıyorumm![]()
kkız bu gece çok sohbet ettik sen neden yoktun
canım akşam misafirim vardı eşimin bi arkadaşı ve ailesi çaya geldiydi 9 gibim kalktılar sonrada kocişimle film izliyodukki o sızdıı ben devam ettim baktım iki büklüm içime sinmedi onu yolladım yatağa bendesürpriz baba diye güzel bi film açmıştı onu izlemeye devam ettim bende işte
![]()
benımkı gtmyo cn ya battnıye yastk burada yatooo dıt dıyorum rahat yat yok sen de gel dıyoo bıde horlamasa tv sesını duyamıyorumm![]()
annem eklemdım bız burda konurken oda asgıda bızı dınlıyodu bende bı bakem bu kım gece gece bızım topıke gelmıişşşş![]()