Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah burdaki herkes için iyi şeyler nasip eder Allah...Ben henüz 23 yaşındayım ve bir senedir evliyim amacım gerçekten sağlıklı bir bebek sahibi olmak fakat bu iş gerçekten zormuş galiba...Eşimle ilişkiye girerken internetteki araştırmalaramızda bazı pozisyonlarda hem daha kolay hamile kalındığından hem de ilişkiden haz yani orgazm denilinen duyguyu hissetmekten bahsediliyordu.Fakat eşimle ilişki sırasında bir türlü o duyguları yaşıyamıyorum ve buda benim canımı sıkıyor ve sanki bu durumda benim hamile kalmamı engelliyormuş gibi geliyor bana.İnternette söylenen şeyler yanlışmı acaba yoksa sorun bendemiBebek sahibi olabilmek için gerçekten o hazı hissetmekmi o soylenen pozisyonlardamı ilişki gerçekten doğru bir çözüm
![]()
belinay bu saç röfle canım, benim dediğim bundan daha doğal 2 ton yada 3 ton koyusu. kutusunfda resmi koyu duruo ama yapınca daha açık
hahah benim popomu dümdüüz kız bendeki popo kimsede yok yav çok cicidiy herife dötümüzü dönmeye gelmiyo hiç hemen niyeti bozuyo döney dönmesaşıl benimki şakiya gibim hıh
![]()
ebru şallı tv 78 de sabahları devam ediomu etse keşke onda malzemesizde oluodu ya. ayyy ne korkuodum o hamile plates yaparkenbende kondüsyon bisikleti var tv nin karşısında hem izleyip hem spor yapıyorum
pletes için malzemelerim yok aslında bir ara baya takmıştım ama şimdi onlarıda alamam zaten iki tane spor aleti var evde
ama senin varsa yap tabi vücudu güzel şekle sokuyor
ay inşallah canım yaa umarım yumurtam çatlamıştıyda speymenley gaalip gelmiştiyAllah tüm isteyenlere veysin
![]()
iyi geceleeerrrrriyi geceler hanımlar eşim geliyormuş hepinizi öpüyorum![]()
bende merak ettim yahuuuu nasıl bi renk buuuucanımmmm bu renk gusel degılmıı:18::18::18::18::18: bende bunun bı kac ton koyusunu istyorummmm![]()
burası daimi topicimdiyrn sonucu alınca yazıcammm:18::18::18::18::18::18:
wayyyyyyyy
ebru şallı tv 78 de sabahları devam ediomu etse keşke onda malzemesizde oluodu ya. ayyy ne korkuodum o hamile plates yaparken
bak yumoşlar tam adetten 14 gün önce çatlar unutma, öle hesapla
ii geceler tatlımmmiyi geceler hanımlar eşim geliyormuş hepinizi öpüyorum![]()
siyah boyalı saça çok dikkatli işlem yapılır rengi oksijenle açmış gibi olabilir. bence doğal uzasın sonra boya istersen. bu renk güzel ama siyah boyalı saç üzerine zor geçmesi. saçın yanabilirde. küülü koyu kumral açılıo bide gittikçe ama kendi doğal saçının üstüne boyacanımmmm bu renk gusel degılmıı:18::18::18::18::18: bende bunun bı kac ton koyusunu istyorummmm![]()
hımmm demek öyleeee...peki sen bilirsinnn....
sanmıyorum onun engel olduğunu ama yinede şüphelerin varsa o konuda da dr yardımı alabilirsin...mutlaka başka bi nedeni vardı hamile kalamamanın o sorunu bulmaya çalış en iyisi sen cnm takılma böyle şeylere...
Teşekkür ederim cnm en iyisi doktora gitmek galiba dediğin gibi eşimi kandırmam lazım yalnız...Calışan birisiniz sanırsam yani mesajlarda oyle okudum ama bu saate kadar durabılmenız basarı gercekten ben erkenden yatardım herhalde calıssam:)Kocamı bile mutlu edemezdim kesin(
kızlar ben cıkıyorm hic uykum yok ama kafama öyle bı grdı gırdıı halvette kendımı sıkrtım oyuzdenmı acaba
bi cok yazıyı okuymadımm
size ıyı sohbetlerrr
iyi geceler öptümm
papoşşş inşallah sabah güzel haberler veririsinnn
basak sende görümcenı gördün bizi sattınnn
![]()
kızlar ben cıkıyorm hic uykum yok ama kafama öyle bı grdı gırdıı halvette kendımı sıkrtım oyuzdenmı acaba
bi cok yazıyı okuymadımm
size ıyı sohbetlerrr
iyi geceler öptümm
papoşşş inşallah sabah güzel haberler veririsinnn
basak sende görümcenı gördün bizi sattınnn
![]()
kaçın bakalım hepiniz kaçınnkıslay bende çıkıyom yaa esneyip duruyom didiyimde uyumayı deneyim baari hadi iyi geceley size çok öpüyorum hoşçakalıın![]()