Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah burdaki herkes için iyi şeyler nasip eder Allah...Ben henüz 23 yaşındayım ve bir senedir evliyim amacım gerçekten sağlıklı bir bebek sahibi olmak fakat bu iş gerçekten zormuş galiba...Eşimle ilişkiye girerken internetteki araştırmalaramızda bazı pozisyonlarda hem daha kolay hamile kalındığından hem de ilişkiden haz yani orgazm denilinen duyguyu hissetmekten bahsediliyordu.Fakat eşimle ilişki sırasında bir türlü o duyguları yaşıyamıyorum ve buda benim canımı sıkıyor ve sanki bu durumda benim hamile kalmamı engelliyormuş gibi geliyor bana.İnternette söylenen şeyler yanlışmı acaba yoksa sorun bendemi:(Bebek sahibi olabilmek için gerçekten o hazı hissetmekmi o soylenen pozisyonlardamı ilişki gerçekten doğru bir çözüm:(

sanmıyorum onun engel olduğunu ama yinede şüphelerin varsa o konuda da dr yardımı alabilirsin...mutlaka başka bi nedeni vardı hamile kalamamanın o sorunu bulmaya çalış en iyisi sen cnm takılma böyle şeylere...

hahah benim popomu dümdüüz kız bendeki popo kimsede yok yav çok cicidiy herife dötümüzü dönmeye gelmiyo hiç hemen niyeti bozuyo döney dönmes :60: aşıl benimki şakiya gibim hıh :19:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:wayyyyyyyy
bende kondüsyon bisikleti var tv nin karşısında hem izleyip hem spor yapıyorum
pletes için malzemelerim yok aslında bir ara baya takmıştım ama şimdi onlarıda alamam zaten iki tane spor aleti var evde
ama senin varsa yap tabi vücudu güzel şekle sokuyor
ebru şallı tv 78 de sabahları devam ediomu etse keşke onda malzemesizde oluodu ya. ayyy ne korkuodum o hamile plates yaparken
ay inşallah canım yaa umarım yumurtam çatlamıştıyda speymenley gaalip gelmiştiy :46: Allah tüm isteyenlere veysin :16:

bak yumoşlar tam adetten 14 gün önce çatlar unutma, öle hesapla

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:wayyyyyyyy

ebru şallı tv 78 de sabahları devam ediomu etse keşke onda malzemesizde oluodu ya. ayyy ne korkuodum o hamile plates yaparken

bak yumoşlar tam adetten 14 gün önce çatlar unutma, öle hesapla

efet biliom 29unda yumurtladıysam adetimde 13ünde fallanm geliy heyalde 4 gün vay işte dimekki 35.günümde falan gelcek bu ay adetim yaa ohooo dahada çok vay :26:

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar eşim geliyormuş hepinizi öpüyorum :54:
ii geceler tatlımmm:3::3::3::3:
canımmmm bu renk gusel degılmıı:18::18::18::18::18: bende bunun bı kac ton koyusunu istyorummmm:16::16::16::16:
siyah boyalı saça çok dikkatli işlem yapılır rengi oksijenle açmış gibi olabilir. bence doğal uzasın sonra boya istersen. bu renk güzel ama siyah boyalı saç üzerine zor geçmesi. saçın yanabilirde. küülü koyu kumral açılıo bide gittikçe ama kendi doğal saçının üstüne boya
hımmm demek öyleeee...peki sen bilirsinnn....

neyi bilirim:18::18::18: yrn alıyım sonucu hbr vercem hemen egunal korkutma beni böle yazıp

papos zatenn saclarım suan nerdeyse dogal rengıııı ucunda ecık sıyah varrr oda kesılr ıste yanmamsı ıcın 1 senedr beklıymmm:17::17::17:

sanmıyorum onun engel olduğunu ama yinede şüphelerin varsa o konuda da dr yardımı alabilirsin...mutlaka başka bi nedeni vardı hamile kalamamanın o sorunu bulmaya çalış en iyisi sen cnm takılma böyle şeylere...

Teşekkür ederim cnm en iyisi doktora gitmek galiba dediğin gibi eşimi kandırmam lazım yalnız...Calışan birisiniz sanırsam yani mesajlarda oyle okudum ama bu saate kadar durabılmenız basarı gercekten ben erkenden yatardım herhalde calıssam:)Kocamı bile mutlu edemezdim kesin:((

Teşekkür ederim cnm en iyisi doktora gitmek galiba dediğin gibi eşimi kandırmam lazım yalnız...Calışan birisiniz sanırsam yani mesajlarda oyle okudum ama bu saate kadar durabılmenız basarı gercekten ben erkenden yatardım herhalde calıssam:)Kocamı bile mutlu edemezdim kesin:((

daha yaşında küçükmüş zaten sıkıntı yapma kendine derim:16::16: çalışıyorum amaa yarın tatillll o yüzden biraz geç saatlere kalabiliyorum haftasonları işte...

kızlar ben cıkıyorm hic uykum yok ama kafama öyle bı grdı gırdıı halvette kendımı sıkrtım oyuzdenmı acaba :14::14::14::14:

bi cok yazıyı okuymadımm
size ıyı sohbetlerrr:16::16::16::16:
iyi geceler öptümm:16::16::16:
papoşşş inşallah sabah güzel haberler veririsinnn

basak sende görümcenı gördün bizi sattınnn:19::19::19::19:

:54::54::54:

kızlarr netten ferihayı izliyordumm sohpete katılamadımmm

belinay benimde saçım sarı saana talep yolladım gülüm merak ettim seçtiğin rengini bakem azcıkk :1:

kızlar ben cıkıyorm hic uykum yok ama kafama öyle bı grdı gırdıı halvette kendımı sıkrtım oyuzdenmı acaba :14::14::14::14:

bi cok yazıyı okuymadımm

tamam kuzucum iyi geceler belkim bende çıkarım hadi çok öpüyorum canım cici bak kendinee :3::21:

kıslay bende çıkıyom yaa esneyip duruyom didiyimde uyumayı deneyim baari hadi iyi geceley size çok öpüyorum hoşçakalıın :21::3:

bi cok yazıyı okuymadımm

kıslay bende çıkıyom yaa esneyip duruyom didiyimde uyumayı deneyim baari hadi iyi geceley size çok öpüyorum hoşçakalıın :21::3:
kaçın bakalım hepiniz kaçınn :43: haftasonu accık muhabbet ederim dedim herkes birerrr birerrr kaçıyo:43::43:

ohhh bi kısım hatunlar hala burdaymışşşşşşşşşşşş

belinaycım kabul etmişsin mersi.. ama resimi göremedimm
:44:
neyse kızlar bende yatmaya gidiyorum öptüm hepiniziiiii
iyi gecelerrrrr

Back
X