• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anamm basakdami isten cikiooo ohhh cifte kutlama var desenize benimde c.tesi son ev hanimi olcem gunler yapcemm :)))

Sorma anacımm yaa masraflar benden dedim ama yok banane
Bengi ödesin yaa
bence de mıhtar nede olsa:9::9::9::9::9::9::9:
kız şuna kısaca yumurtanın beyazı desenee e biz ne dedik bizde aynını dediik :19:
kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı:22:
selamlar topiginizi bayagi hareketliymis ya :ssz:
hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi:29:

bence de mıhtar nede olsa:9::9::9::9::9::9::9:

kız yumurtanın beyazı deyip geçemiyosun zarın altındaki kısım diyorum cadı:22:

hoş geldin tatlım nabr neden hiç ziyarete gelmedin topikimi:29:

ay bu topigin senin oldugunu bilmiyordum ki ben seni bekar saniyordum:9:

anamm basakdami isten cikiooo ohhh cifte kutlama var desenize benimde c.tesi son ev hanimi olcem gunler yapcemm :)))
benimki o kadar eğlenceli olmasa da eve bende çıkıyorum tatlım ben çıkıp ankaraya gideceğim.

senin adına da çok sevndm oleyyyyyyyy biras kal dediler mi.

benım halan elım acıyooo:14::14::14::14::14:

bardakda su elım cıkartamıyomm yaa basak dedıgınmı yaptm gecmedı yaa:31::31::31:
zaten o zar altındaki kısım iz kalamsını engelermiş. sen sadece beyazınımı sürdün yoksa zarın altındakinimi

kuzum çok geçmiş olsun çokmu yandı

Oooooo kimleeeer gelmiiiş kimleeeer gelmiiişşşşş nazemir gelmiiiiş başak gelmiiiş tüm kaçaklar burdaa hoşgeldiniz kızlaaarrrr:3::3::3::3::3: Ben geldiiiim selam kızlar nabersiniz

gelemiyorum kuzucum yaa misafirler gitmedi her akşam yukardayım çıkmasam nerde diye soruyolar offfffff

popüler olmak çok zorrrrrr:31::31:

Oooooo kimleeeer gelmiiiş kimleeeer gelmiiişşşşş nazemir gelmiiiiş başak gelmiiiş tüm kaçaklar burdaa hoşgeldiniz kızlaaarrrr:3::3::3::3::3: Ben geldiiiim selam kızlar nabersiniz

hoşbuldum canım sen hoşgeldin
hem ben hergün burdayım sadece dün eşim izinliydi fazla takılamadım
nasılsın moraller iyimi

benimki o kadar eğlenceli olmasa da eve bende çıkıyorum tatlım ben çıkıp ankaraya gideceğim.

zaten o zar altındaki kısım iz kalamsını engelermiş. sen sadece beyazınımı sürdün yoksa zarın altındakinimi

beyazını surdum y gemedıı 4 sat olck yanırm sudan cıkartgım annn aglayacak gıbıyımm:14::14::14::14:

benım halan elım acıyooo:14::14::14::14::14:

bardakda su elım cıkartamıyomm yaa basak dedıgınmı yaptm gecmedı yaa:31::31::31:

buarad bengusu kusmussun annem benım haberım yoktuu hastaenye gtcegndee sonuc nee

hadi haberin yokmuş sana söyliim ama söyleme sakın diğerlerinee :1::34: yaa kociş bugün işten eve 2de gelebildi garibim yaa mama yiyip hemen 2 buçuk 3te falan çıktık evden önce devlet hastanesine gittik muayene dolmuş sonra başka bi özele gittik ordada randevuluymuş en son başka bi özele gittikte 4buçuk gibi muayeene olabildim sonunda yaa doktor gebelik gözükmüyo şimdilik dedi ama yinede kan testi istedi betahcgme bakılcakmış yarın akşama sonucu anca çıkarmış kan verdim gittimde eşimdende speymen testi istedi ama saat 5e geliyodu onunkini veremedik sadnırım peyşembe bidaa ditces bu arada kasıklarıma ağrı giriyo haylaa adetimde çoğalmadı incir kürü içtiğim haldee :50: ondan şüphelendim ya bende zaten üstünemi gördüm acaba diyee sol kasığım ağrıyo yaa haylaa :14: incir suyuda içiyom ya kanama biraz artıyı ya hamişsem sorun olmaz inşallah yaa :30::30:

kahretsinnnnnnnn diyosunnnn..zilmiş..eeee gelin olmak kolaymııı:1::1:geçmiş olsun elinimi şişirdin sen
evet elimi pöertlettim kuzum canım çok yanıyo:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sen nasılsınnnnnnn annemmmmmmm işten ne vakit çıkıyonnnnn

hoşbuldum canım sen hoşgeldin
hem ben hergün burdayım sadece dün eşim izinliydi fazla takılamadım
nasılsın moraller iyimi

bende hoşbuldum cnm ;) ne bileyim akşamları geliyorum bikaçgündür belinay ve bengisu burda oluyo sadece:30::30: iyim bende işle uğraşıp duruyorum öyleee bi hamile kalıp doğursamda doğum iznine ayrılsam diye bekliyorum sabırsızlıkla:1::1:

dediler cnm hatta 1 ay kalmam gerekiomusda zor durumda birakmisimda vs vs iste..hayrola ne ankarasi kiss

Back
X