• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcam
aile apartmanı satılması mümkün değil.
içini yaptırıyoruz evlendiğimizden beri ne paralar döktük o yüzden eşim döktüğü paraları bırakıp gidemiyo
benimse hiç birinde gözüm yok huzur istiyorm

kiraya verin parasını çatır çatır yeyin

bende ayni seyi senin icin dusunmustum avatar duzenlemeyle ugrasan biri bekardir diye :27:
bende doguramiyorum malesef :5:
benim aradigim civcivi anlatamam gormem lazim gorupte vurulmam lazim :35:

anladım zati o sadece bi civ civ olamaz :50:bi şey karışımı civcivdir o. inşallah bi gün bulursun:51:

ha bide genelde bebk özlemi çeken hatunlar bebek avatarı koyarlar ya

sen civciv felan koyunca çıtır bi kız sandıms eniii:25::25:

ee kuzuzm kaç yıldrı evlisin dur yaşını tahmin ediyim en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23

:60::60::60: ben de ne biçim sormuşum. ben de memnun oldum. ben de öyleydim ama sonunda doğurdum. mrk etme doğuracaksın hepiniz.

nerden biliyon doğuracağımızıııııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen nasıl doğurdun

canım yaa daha mesela atıyorum 3-4 haftalıksa bebiş görünmezki benim sonuncuda öyle olmuştu bebeiş görememişti dr ama rahim duvarım kalınlaşmıştı ordan anlamıştı... inşallah yarın hcgde çıkar sabret yarına kadar kan yaptırmışsınız sonuçta... yapma idrar bence şimdi

iyim canım bende işte bende adetimi bekliyorum yeniden başlamak için:)

iyi geceler kızlaaaarcım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocamannnnn:54::54:

hadi yaa görünmüyomuyduu valla rahim duvarını falan bişii dimedi bu arada bu rahiim duvar ne kadar olmalı yaa normali benim geçen ay çift duvar kalınlığımı ne 5.9mu neydi 6 ay öncede 7ydi incelmiş kalınlığı sorun olurmuki en az 5mi ne olması gerekiyomuş dimi sınırda sayılır benimkii :18: bende idrar testi yapmıycam zaten yarın arar yada netten bakılabiliyosa sonucuma bakarım bişii yoktur nasılsa tamam kuzucum iyi geceler sanada hoşçakaal :3::21:

pekı evlendgnde neden ayrı daıreye cıkmdnzz:44::44: hemen nıye bırlık otrdnnnn yaa senn kayın baba varmıııı

maalesef var tööbe estağfirullah ama şeytan gibi kaçıyorum ondan:25::25::25::25::25::25:

askılsız kafama ne diyim hangi taşlara vuruyummmmmmmmmmmmm

anladım zati o sadece bi civ civ olamaz :50:bi şey karışımı civcivdir o. inşallah bi gün bulursun:51:

ha bide genelde bebk özlemi çeken hatunlar bebek avatarı koyarlar ya

sen civciv felan koyunca çıtır bi kız sandıms eniii:25::25:

ee kuzuzm kaç yıldrı evlisin dur yaşını tahmin ediyim en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23

bende hamile avatari koyacaktim ama begendigim bisey bulamadim,
wilma geldi aklima zaten simdiki halimede benziyor ayni ben :1:
civcivleri severim ya daha dun degistim civcivi :27:

2 yildir evliyim 22 yasima girecem :27:

:17:şapka örüyom kendime 1 aydır görüp beğendiğim şapkanın örülüşünü çözdümde başladım büyük bi hevesle onu örüyom:6:
bitaraftanda dizimi izliyom aradada sizlere bakıp yazmaya çalışıyom:21:

abla benı unutmaaa ortada olmayan bebegmee de öreceksınnnn:16::16::16::16:
hangı diziyı ızlysnnnn:16::16::16::16:

belinaycimm bence o kremden yada yumurta akindan sur..yumurta akinida bosver hatta cunku onu yanar yanmaz yapman gerekio..ilaci sur ve unutmaya calis bence ;)
yumurta akını zaten dırek yannca yaptımmm net bakıppp kremde sudmm denemdm b .. kalmadı:14::14::14::14:

evet en ıysı unutmkdaa elımı sudann cıkarsammmm:16::16:

basak mı ilgilensin didi:9::9::9::9:

olurrr hemen ilgi gösteririm ben sana

saçını başını bi yolarım parmağının acısını unutursun evelallahhhhhhh:23::23::23:

neeeeeeeeeee sacım yolcannnn:30::30::30::30::30::30:

elım yandgnda yemk yemetmm kalk bana yemek hazrlaaaa:1::1::1::1::1::1::19::19::19:

kiraya verin parasını çatır çatır yeyin

olmuyo kuzucummm babasının binası asla dışardan birini sokmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

öyle bi şansımız olsa çoktan çıkardık

eşim babsından parasını istiyor eve döktüğü paraları

verirsen gideriz diyor adamda gitmemizi istiyor fakat parayı veremiyor olsa verecek

hmmm,,,yanik zor gercekten :31:

yok ben proyum onlar mavi :27:
pro nedir peki. ay neler değişmiş ben yokken
nerden biliyon doğuracağımızıııııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen nasıl doğurdun
çatır çatır doğurdum:1:. hiç hamile kalamazmışım gibi gelirdi. hamile kaldığımda bile inanamamıştım. bebeği içimde görene kadar hatta doğurana kadar inanamadım desem yeridir. kendimden ümidi kesmiştim. aşılamam negatifti. tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kaldım. adet düzenim bozuldu sandım ve hamileymişim işte. o yüzden olacak olacak ama bkletebilio işte ne yazıkki
sen bekarım yazmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum:44:bekarım yazan kimdi acaba

yok canımm:1::1: bebeli bi hatunum hatta

bende hamile avatari koyacaktim ama begendigim bisey bulamadim,
wilma geldi aklima zaten simdiki halimede benziyor ayni ben :1:
civcivleri severim ya daha dun degistim civcivi :27:

2 yildir evliyim 22 yasima girecem :27:

bak nasıl bildim :12::12: en fazla 23 gösteriyo avatarın.

avatarının hareketketlerini senmi yaptın

abla benı unutmaaa ortada olmayan bebegmee de öreceksınnnn:16::16::16::16:
hangı diziyı ızlysnnnn:16::16::16::16:

yumurta akını zaten dırek yannca yaptımmm net bakıppp kremde sudmm denemdm b .. kalmadı:14::14::14::14:

evet en ıysı unutmkdaa elımı sudann cıkarsammmm:16::16:

elım yandgnda yemk yemetmm kalk bana yemek hazrlaaaa:1::1::1::1::1::1::19::19::19:

tamam canım listeye ekledim seni :6:
ben öyle bir geçer zamankiyi izliyorum

a

tabii tatlım hemen ne istersen

zıkkımın kökü :56:

ziftin peki:56:

öllüğün körüü:56:

hangisini istersen:21::21::21:

ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:

olmuyo kuzucummm babasının binası asla dışardan birini sokmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

öyle bi şansımız olsa çoktan çıkardık

eşim babsından parasını istiyor eve döktüğü paraları

verirsen gideriz diyor adamda gitmemizi istiyor fakat parayı veremiyor olsa verecek

çok zor ne deyim belki bıktırırsanız bıkıp verir bi gün. ne diye para döktünüz ki sizde

çatır çatır doğurdum:1:. hiç hamile kalamazmışım gibi gelirdi. hamile kaldığımda bile inanamamıştım. bebeği içimde görene kadar hatta doğurana kadar inanamadım desem yeridir. kendimden ümidi kesmiştim. aşılamam negatifti. tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kaldım. adet düzenim bozuldu sandım ve hamileymişim işte. o yüzden olacak olacak ama bkletebilio işte ne yazıkki

yok canımm:1::1: bebeli bi hatunum hatta

pro demek bazi ozelliklere sahip olmak demek,
mesela site icinde cevrim disi gezip mesaj yazabiliyorum,
ozel mesaj atarken 10 dk beklemiyorum,
rengim kirmizi,
renkli yazmayi bir kere seciyorum ve hep yazabiliroum her mesajda surekli secmek zorunda kalmiyorum,
+18 bolumunde mesak yazip konu acabiliyorum,
imza koyabiliyorum assagida oldugu gibi
en onemlisi aldigin kart parasiyla tekerlikli sandalye alimina bagis yapmis oluyorsun :)

tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcam
aile apartmanı satılması mümkün değil.
içini yaptırıyoruz evlendiğimizden beri ne paralar döktük o yüzden eşim döktüğü paraları bırakıp gidemiyo
benimse hiç birinde gözüm yok huzur istiyorm

ah canım yaa keşke baştan kabul etmeseydin sen kendi evime çıkcam diyip durduğun sadecene üst katamıydı leen? :30: Allah ne demeyim emii neyse gene aynı evde olmaktan iyidir canım yaa böyle hşç bi özelin olmuyodur hiç diilse ayrı evde daha iyi olur :34:

kaç yılda oldu pekiii

maalesef var tööbe estağfirullah ama şeytan gibi kaçıyorum ondan:25::25::25::25::25::25:

hic bahsetmeynce yok sanyodum anam aynı evde nasıl yasıyonuz yaaaaa nasıl cocuk olck o sıtreslrr:26::26::26::26::26:

askılsız kafama ne diyim hangi taşlara vuruyummmmmmmmmmmmm

ahh cnm yaaaa barı ayrı evde olsaydındaa banyo ılıskını raht etseydnnn
:25:
tamam canım listeye ekledim seni :6:
ben öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
sagol ablcmmmmm:16::16::16::16::16::16:

tabii tatlım hemen ne istersen

zıkkımın kökü :56:

ziftin peki:56:

öllüğün körüü:56:

hangisini istersen:21::21::21:

ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:

guldumm bebegımmmm allah razı olsunnnnnnn:16::16::16::16::16: ankaraya gelınceee ben sana bunlrı yedrecemmmmmm:16::16::16:

Back
X