gelıyorum ama ben mokmus hıc yemedımm banaa tost yap yannda kola ısterımmm
basakk 1 sıkkı kabul etmıyosa aklı basına gelene kadarr annende kalllll![]()
annem bi ye bidaa yemek istersin kız naapçen tostu tayhana çoybasıda vay en domatislisinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında babası da istemiyor bizii
geçenlerde büyük bir tartışma yaşandı yine. eşimle anlaştılar paranızı vericem gidin dedi.
eşimde verdiğin gün giderim söz dedi.
çoks evinmiştim
adam belliki bulamadı para
eşim hala yukarıya çıkma hayallerinde ahh ahhh döktüğü paralar az geldi biraz daha dökecek.
kuzum bak bende eşime diyorum ki. babanla konuş anlaş eğer parayı şimdi bulamadıysa daha sonra bulma şansı var mı bekleyelimmi, biz kiraya çıkalım belki daha sonra verir. bi yolu bulunur heralde
buarada oturmayalımm çok pişman oluruz diyorum anlamıyor.
ah kuzum yaa kıyamaam benim kocişde tutturmuş emekli olunca anasıgilin yanına yerleşcez diyee dedim hayattan gitmem hiç kusura bakma emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşir emekliliğin tadına varırıs didim hayatta yerleşmem oraya didim hem ne biliyon ozamana kadar ananın yaşıycağını didim bidaa açmadı bakalım konuyuda zaten büyük ihtimalle beni kızdırmak için didi ama kimse beni o köy yerinde yaşatamas yaa onca yer gez oralarda yaşa sonra kaynananın olduğu köyde hatta yan yada aynı binada istemem ben öyle yaa tamam yakın olabiliy ama güsel bi yerde ve bari ilçede maraşta falan olsun isterim yaa naapcam antepin küçücük bi ilçesinde yaa![]()
katiliyorummmmm
senin avatarinda bir sorun var gibi niye ustte beyaz birsey cikiyor :26:
öllük ölü vücüt demekbide babanın peki var aynı anlamada hatta baba ye. anlamı öl demek yalnız
ah kuzum yaa kıyamaam benim kocişde tutturmuş emekli olunca anasıgilin yanına yerleşcez diyee dedim hayattan gitmem hiç kusura bakma emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşir emekliliğin tadına varırıs didim hayatta yerleşmem oraya didim hem ne biliyon ozamana kadar ananın yaşıycağını didim bidaa açmadı bakalım konuyuda zaten büyük ihtimalle beni kızdırmak için didi ama kimse beni o köy yerinde yaşatamas yaa onca yer gez oralarda yaşa sonra kaynananın olduğu köyde hatta yan yada aynı binada istemem ben öyle yaa tamam yakın olabiliy ama güsel bi yerde ve bari ilçede maraşta falan olsun isterim yaa naapcam antepin küçücük bi ilçesinde yaa![]()
hehe barı o konuda rahatmıssın
kulıta nedırrr:44::44::44::44::44:
bence parayı alın kayınbabandan öyle çıkın. yoksa yatar üstüne. bu modeller aynı olur çünkü. ama çıkma planlarına başlayın. bu işin tek çözümü adamın parayı ödemesi ve sizin rahatça çıkmanız. vardır onun kenarda köşede
bence parayı alın kayınbabandan öyle çıkın. yoksa yatar üstüne. bu modeller aynı olur çünkü. ama çıkma planlarına başlayın. bu işin tek çözümü adamın parayı ödemesi ve sizin rahatça çıkmanız. vardır onun kenarda köşede
kalcam zatii kuzumm ama nasıl dayanırım daha gittiğim ilk gün arıyorum eşimi yanımda
çok zor yaaaaaa duramam ki ben offfffff
ayy cok hossun kulitta bir uye avatlarla ugrasiyor bizlerde yardimci oluyor sagolsunhehe barı o konuda rahatmıssın
kulıta nedırrr:44::44::44::44::44:
kulitta ya vermiştim bu avatarı o zmaanlar boyut küçültmeyi bile bilmiyordum.
kulitta boyutunu küçülttü böyle bozuk oluyor dedmişti.
sonra programı ben indririn ce baktım gerçektende bozuluyor neden bilmiyrum ama .
aslında son kısmı kulitta kesmişti ama karının son bakışını seviyorum.
bozuk bozuk idare ediyorum
yav papoşla sen telefonmda mı konuştun niye gelmiyo durumu nasılllllllllllll ya offffffffffff
kuzum adam verebildiği kadarını versin paranın gerisinide ev kredisi çeksin yavaş yavaş kendi ödesin krediyide nasıl fikir amaasizde bu arada çıkma planları yapın ne bilem koliler falan bulun toplanıyo gibim yapın adam iş ciddiye binince belkim ciddiye alırda işi yardımcı olur yaa ne kadar alacağınız varki bu arada sizin? o parayla bi ev alabilicekmisiniz pekii? aamazsanızda üstünü krediyle falan tamamlarsınız artıkın? kız bu arada kayın pederingil niye üst kata çıkmıyo madem siz evinize çok para dökmüşünüz yeni ev alamazsanızda bırakın onlar üst kata taşınsın yaa
![]()
ben tost ıstyorummmmmmmmannem bi ye bidaa yemek istersin kız naapçen tostu tayhana çoybasıda vay en domatislisinden![]()
kulitta nedir diyo yaaaaaaaa sevimli arkadaşım
ben onu topıkle ılgılı sorunları olan msj attgı bısey sanmstım tmm mı bılmyom ne var neee
kulitta bi üye tatlım avatar topiği var
anammm kızlar ne muhabbet etmişsinizz maşallah okuyayım dedim gözüm yemedi resmenönemli bişi varsa özet geçin barim papatyadan haber varmı mesela ?
basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir
HERKESE İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ CANLARIM ?![]()
anammm kızlar ne muhabbet etmişsinizz maşallah okuyayım dedim gözüm yemedi resmenönemli bişi varsa özet geçin barim papatyadan haber varmı mesela ?
basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir
senın aılen nerde otryo canımm nerde buyudun yanı
bu arada sen nekadr sanslısın ohhh kaynan yokk ayrı bı sehır karısan yokk![]()
2. sine. sen git ankaraya geldiğinde veine çıkmış olacaksın diyor başka bişey demiyor..
bende diyorum kii ben üğst kata çıkmak istemiyorummmmmmmmmmm
adam halaa üst kat diyor bana .. nazo bana yardım et![]()
aff ne bu erkeklerdeki aileyle oturma merakııııııı![]()
basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir