• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gelıyorum ama ben mokmus hıc yemedımm banaa tost yap yannda kola ısterımmm:16::16::16::16:

basakk 1 sıkkı kabul etmıyosa aklı basına gelene kadarr annende kalllll:kkk::kkk::kkk::kkk:

kalcam zatii kuzumm ama nasıl dayanırım daha gittiğim ilk gün arıyorum eşimi yanımda:14::14::14::14:

çok zor yaaaaaa duramam ki ben offfffff

aslında babası da istemiyor bizii

geçenlerde büyük bir tartışma yaşandı yine. eşimle anlaştılar paranızı vericem gidin dedi.

eşimde verdiğin gün giderim söz dedi.

çoks evinmiştim:24::24::24:

adam belliki bulamadı para:41::41:

eşim hala yukarıya çıkma hayallerinde ahh ahhh döktüğü paralar az geldi biraz daha dökecek.

kuzum bak bende eşime diyorum ki. babanla konuş anlaş eğer parayı şimdi bulamadıysa daha sonra bulma şansı var mı bekleyelimmi, biz kiraya çıkalım belki daha sonra verir. bi yolu bulunur heralde

buarada oturmayalımm çok pişman oluruz diyorum anlamıyor.

bence parayı alın kayınbabandan öyle çıkın. yoksa yatar üstüne. bu modeller aynı olur çünkü. ama çıkma planlarına başlayın. bu işin tek çözümü adamın parayı ödemesi ve sizin rahatça çıkmanız. vardır onun kenarda köşede

ah kuzum yaa kıyamaam benim kocişde tutturmuş emekli olunca anasıgilin yanına yerleşcez diyee dedim hayattan gitmem hiç kusura bakma emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşir emekliliğin tadına varırıs didim hayatta yerleşmem oraya didim hem ne biliyon ozamana kadar ananın yaşıycağını didim bidaa açmadı bakalım konuyuda zaten büyük ihtimalle beni kızdırmak için didi ama kimse beni o köy yerinde yaşatamas yaa onca yer gez oralarda yaşa sonra kaynananın olduğu köyde hatta yan yada aynı binada istemem ben öyle yaa tamam yakın olabiliy ama güsel bi yerde ve bari ilçede maraşta falan olsun isterim yaa naapcam antepin küçücük bi ilçesinde yaa :19:

senın aılen nerde otryo canımm nerde buyudun yanı

bu arada sen nekadr sanslısın ohhh kaynan yokk ayrı bı sehır karısan yokk:17:

katiliyorummmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

senin avatarinda bir sorun var gibi niye ustte beyaz birsey cikiyor :26:

kulitta ya vermiştim bu avatarı o zmaanlar boyut küçültmeyi bile bilmiyordum.

kulitta boyutunu küçülttü böyle bozuk oluyor dedmişti.

sonra programı ben indririn ce baktım gerçektende bozuluyor neden bilmiyrum ama .

aslında son kısmı kulitta kesmişti ama karının son bakışını seviyorum.

bozuk bozuk idare ediyorum

ah kuzum yaa kıyamaam benim kocişde tutturmuş emekli olunca anasıgilin yanına yerleşcez diyee dedim hayattan gitmem hiç kusura bakma emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşir emekliliğin tadına varırıs didim hayatta yerleşmem oraya didim hem ne biliyon ozamana kadar ananın yaşıycağını didim bidaa açmadı bakalım konuyuda zaten büyük ihtimalle beni kızdırmak için didi ama kimse beni o köy yerinde yaşatamas yaa onca yer gez oralarda yaşa sonra kaynananın olduğu köyde hatta yan yada aynı binada istemem ben öyle yaa tamam yakın olabiliy ama güsel bi yerde ve bari ilçede maraşta falan olsun isterim yaa naapcam antepin küçücük bi ilçesinde yaa :19:

aff ne bu erkeklerdeki aileyle oturma merakııııııı:25::25::25:

bence parayı alın kayınbabandan öyle çıkın. yoksa yatar üstüne. bu modeller aynı olur çünkü. ama çıkma planlarına başlayın. bu işin tek çözümü adamın parayı ödemesi ve sizin rahatça çıkmanız. vardır onun kenarda köşede

kuzum adam verebildiği kadarını versin paranın gerisinide ev kredisi çeksin yavaş yavaş kendi ödesin krediyide nasıl fikir amaa :34: sizde bu arada çıkma planları yapın ne bilem koliler falan bulun toplanıyo gibim yapın adam iş ciddiye binince belkim ciddiye alırda işi yardımcı olur yaa ne kadar alacağınız varki bu arada sizin? o parayla bi ev alabilicekmisiniz pekii? aamazsanızda üstünü krediyle falan tamamlarsınız artıkın? kız bu arada kayın pederingil niye üst kata çıkmıyo madem siz evinize çok para dökmüşünüz yeni ev alamazsanızda bırakın onlar üst kata taşınsın yaa :19:

evet canım çok haklısın bende öyle düşünüyorum.

bıktırma politikası ile paramızı bile almadan gitmemizi sağlamaya çalşıyor

bende öyle düşünüyorum fakat bu eve biraz daha yatırım yapmak mantıkımı sence

anammm kızlar ne muhabbet etmişsinizz maşallah okuyayım dedim gözüm yemedi resmen :9: önemli bişi varsa özet geçin barim papatyadan haber varmı mesela ?

basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir
HERKESE İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ CANLARIM ?:3::3::3::3:

hehe barı o konuda rahatmıssın:16::16::16::16:

kulıta nedırrr:44::44::44::44::44:
ayy cok hossun kulitta bir uye avatlarla ugrasiyor bizlerde yardimci oluyor sagolsun :38:
kulitta ya vermiştim bu avatarı o zmaanlar boyut küçültmeyi bile bilmiyordum.

kulitta boyutunu küçülttü böyle bozuk oluyor dedmişti.

sonra programı ben indririn ce baktım gerçektende bozuluyor neden bilmiyrum ama .

aslında son kısmı kulitta kesmişti ama karının son bakışını seviyorum.

bozuk bozuk idare ediyorum

kulittam dediyse dogrudur neyse idare ediver boyle :27:

yav papoşla sen telefonmda mı konuştun niye gelmiyo durumu nasılllllllllllll ya offffffffffff

canım çok zor günler geçirdi, rahatsızdı zaten, hassaslaşmış iyice. dangalağın tekide sinirini ona kusmuş. ben de tedavin sırasında gir stres atarsın diyodum ki attım ama sonunda kötü oldum dedi. kendimi suçlu hissediyorum. çok iyi kızdır ebru, çook temiz kalplidir. kimseyi kırmaz, herkezin iyiliğini ister. üzüntüden kanaması gelmiş. terbiyesiz o cadıyı allaha havale ettim. arkadan terbiyesizlik yaptıkları topikten özür yazmışlar ama neye yarar durum olurken saçmalanmamalıydı. okudum sinir oldum. güya kadın kocasıyla kavgalıymış çatacak biri aramış onu bulmuş arkadaşları onun adına özür dilemiş. bende 40 saat yazıları bulmaya çalıştım şikayet ettim kötü içerik diye. sizde şikayet edin kızlar. şu an kanaması azalmış canım ama kalbi sıkıntı yaratıo. zaten hamilelikte kalp çarpıntı yapar bide o zaten rahatsız streslede birden artmış işte. kan sulandırıcı iğne vermişler. hep kan testi yapıolarmış. bebiş düşmesin diye dua ediodu kuzucum

kuzum adam verebildiği kadarını versin paranın gerisinide ev kredisi çeksin yavaş yavaş kendi ödesin krediyide nasıl fikir amaa :34: sizde bu arada çıkma planları yapın ne bilem koliler falan bulun toplanıyo gibim yapın adam iş ciddiye binince belkim ciddiye alırda işi yardımcı olur yaa ne kadar alacağınız varki bu arada sizin? o parayla bi ev alabilicekmisiniz pekii? aamazsanızda üstünü krediyle falan tamamlarsınız artıkın? kız bu arada kayın pederingil niye üst kata çıkmıyo madem siz evinize çok para dökmüşünüz yeni ev alamazsanızda bırakın onlar üst kata taşınsın yaa :19:

kuzum biz üst kata 25.000 kadar masraf yaptık. sadece içini yaptırdık.

kapı cam tavan sıva boya alçı mutfak dolabı vs vs....

zevkimize göre yaptırdık eşimle sadece parkeleri kaldı . onuda yaptırınca çıkacaktık. fakat bbir türlü bitmedi.

geçenlerde farklı bir sorun yaşadıkk artık canıma tak etti asla o eve çıkmam diye tutturdum.

parkelerini yaptırmak için pc mi satışa çıkarmıştım. anında çektim geri asla para dökmem dedim daha o eve.

ev almak şöyle dursun begicimm huzurla kirada oturmak istiyorum

annem bi ye bidaa yemek istersin kız naapçen tostu tayhana çoybasıda vay en domatislisinden :1:
ben tost ıstyorummmmmmmm:35::35::35::35:

kulitta nedir diyo yaaaaaaaa sevimli arkadaşım:9::9::9::9:

ben onu topıkle ılgılı sorunları olan msj attgı bısey sanmstım tmm mı bılmyom ne var neee:19::19::19::19:

kulitta bi üye tatlım avatar topiği var

anammm kızlar ne muhabbet etmişsinizz maşallah okuyayım dedim gözüm yemedi resmen :9: önemli bişi varsa özet geçin barim papatyadan haber varmı mesela ?

basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir

ıyı aksamlar bebgım nasılsın:16::16::16:

basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir

walla ben burda oldugum halde yetisemiom kuzucum heleki tlfnla cok zor oluyo...ben iyiyim uykum geldi yatcam kuzucum...sen nasilsin?

senın aılen nerde otryo canımm nerde buyudun yanı

bu arada sen nekadr sanslısın ohhh kaynan yokk ayrı bı sehır karısan yokk:17:

ben çankırılıyım canım yaa orda kendi oturduğumuzla beraber toplam 3 evimiz var kociş istese emekli olunca orayada gider otururuz veyaa evin tekini satar kendimize güzel istediğimiz bi yerden ev alırız ama tutupta ben kaynanamların ilçede oturmam kocişede sert bi dille didim bunu bidaa uzuun bi zaman açılamaz sanırım bu konuu :60: kız benim kocişim 8 senedir dışarlarda doğru düzgün memlekete blem gidemiyo ondan birazda merakı memleketine tatile gittiğimizdede anasının yanından ayrılası gelmez evden çıkmak istemez gezdir beni dirim anca öyle zorlan gezdirir ablasında bile 1 gece zor kaldı geçen yaa bende kaynanamlarda rahat edemiyom abisinde ablasında falan daha rahat ediyom napcem bilemiyom vallaa :18:

2. sine. sen git ankaraya geldiğinde veine çıkmış olacaksın diyor başka bişey demiyor..

bende diyorum kii ben üğst kata çıkmak istemiyorummmmmmmmmmm

adam halaa üst kat diyor bana .. nazo bana yardım et:43:

keşke yardım edebilsem ama elimden bişey gelmezki sen git bi ankarayada bakalım neler olacak gidişata göre hareket edersin

aff ne bu erkeklerdeki aileyle oturma merakııııııı:25::25::25:

benimkide aynı emekli olunca köye yerleşecekmiş gerçi bizim kaynana yok ayrı evde de yaşasak kaynanadan beter elti var :120:bende sen git ben burda kalırım diyom...

bengisu işin kötüsü bizimkinin emekliliğine az kaldı yani sizin daha çok var iyi tarafından düşünün ozamana kadar kim öle kim kala

basaks,
bades,
belinaysu,
Bengisu87,
seray0307,
nazemir

papoş bizi terk etti haberin var mııı:43::43::43::43:

Back
X