• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benimki pembişi olsun bende bu akşam gördüydüm reklamda çok tatlılar ama sankim tvde bunlar kadar cırtlak diildi renkleri yaa :1: orda yeşili daha güzeldi sankiim bu resimdeen valla bosh yapsa renklisini alırdımda başkası oldumu istemem en iyisi bosh bence bis bosh aldık vallam beyaz eşyalarımısı hep :1:

bende pembesini beğendim benim beyaz eşyalarımda arçelik önceden hepsi başka markaydı bozuldukça hepsini arçelik aldım ben memnunum ama bosh da güzel zaten ikiside favorim

benim beyaz eşyalarımda bosch ben çok memnunum

bu arada misafirlerim gitti evi topladım mutfağı temizledim çok yoruldum uykum kaçtı iş yaparken size bakayım didim
ne çok konuşmuşsunuz öyle:53::53::53::53::53::53::53:

sol elimle yazmakdann fenalık geldı ben cıkıyorum kızlarrr:5::5::5::5::5:

herkeze iyi gecelerrrr hatunlarrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

yine gel canım yine bekleriz papoşumuzada çok selamlarımızı ilet ikinizide bekliyoz geri hoşçakaal

bencede evi bitirselerdide öyle çıksaydınız ozaman mecburen eşyaları falanda onlar alırdı hem evlendiğinde her şeyin tam olurdu :34: benim eşimin ailesininde durumu iyi diildi eşim kendi aldı üstüne düşenleri beyaz eşyalrın yarısından fazlasını her ay ödedi mobilyalarında parasını düğünde takılanlarla ödedik ama a'dan z'ye herşeyimizi tamamlamıştık evlendiğimizde bizde çok şükür bi eksiğimiz yok şu 2 kredimizide ödesek başkada bi araba alırız tamam olur herşey :46: aralıkta 700 olan kredimiz bitcek çok şükür bayaa rahatlıycaz inşallah bebiş gelsede doğduğunda sadece her ay 300 liracık borcumuz olcak sadecene rahat etcez anlıycağınız :124:

inşallahhhh tatlımm Allah tez zaamnda yavrunu göndersin

bengisu...
twetyycük
merviş....
len garulağğ nilonun geyik topiğe gelin eccük çene çalakmı hadi yawwwwww:30::34:

bu arada misafirlerim gitti evi topladım mutfağı temizledim çok yoruldum uykum kaçtı iş yaparken size bakayım didim

aa senin misafirin vardı dimi yaptınmı yazdığın listedeki menüleri

iyi geceler canım tekrar geçmiş olsun

kızz bakıyomda meyve gilince sende damlamışın ne ara haberini aldında geldin bakiim sen haa? şüphelendim şimdik siz kesin başka topikteydinizde sonra bide buraya gelelim dididniz dimii yakaladım sizii :20: :70:

baskın basanındır hadi geyik yapmaya garu nilonun geyiğe gel...
eğlen coş sende burda muhabbbete koş...adresi verdim hadi naş naş evladım:1:

canım benim kıyamam çık sen hadi uyumaya çalış uyuyunca hissetmezsin uyanıncada zaten acısı hafiflemiş oluy kuzum çok bile dayandın dinlen hadi sen iyi geceley tatlı rüyalaay hoşçakaal :21::3:

yorulmadınmı kuzum sen yaa nasıl geldin o yorgunlukla okadayda cici mamalay hazıyladıydın hapuy hupuy yedileymi bakalım :125::1: öyle valla çenemiz düştü bu gece :1:

benimki pembişi olsun bende bu akşam gördüydüm reklamda çok tatlılar ama sankim tvde bunlar kadar cırtlak diildi renkleri yaa :1: orda yeşili daha güzeldi sankiim bu resimdeen valla bosh yapsa renklisini alırdımda başkası oldumu istemem en iyisi bosh bence bis bosh aldık vallam beyaz eşyalarımısı hep :1:
banada cirtlak geldi ama yinede guzeller :27:
ben daha yeni değiştirdim bozulmuştu ama ozaman yoktu bunlar keşke ozman olsaydı 6 ay önce
:27::27::27::27:nasippp:27::27::27::27::27:
Ay benim midem bulanıyo hafiftne hafiften:25:
hamilemisin giz test yokmu :27:
tamma tamam onu anlamıştım zaten ama ironi yaptım deyince kafam karıştı:9::9::9::9:

kuzum yaptığı espriye pişman oldu

:37::37::37::37::37:

ahaaaaaa bi bodoslama dalış dahaaaaaa

hatunnnnnnnn yerim seniiiiiiii kimsin sennnn:52::52::52::52:

vay hain 3lü siz ordamı arkideştinizzz

götürme hatunlarımı kızımmmmmmmmm
kıskandınmı hadi sende gel bacım...yawww arkidişlerimi bi süreliğine ödünç alabilümüyüm lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn:17::17::17::17::17:
arada kafa dağıtmakta lazım demi:34:

Back
X