• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevgili böcüklerim ben biras çıkıyorum

ilaçlar midemi bulandırıyo biras yatıyım kusura bakmayın

sara:38:

hurr:48:

ksel (facebook a dalmış):29:

myhoşş:13:

öptümmmm

bırakcam işi annem napiyim bulunmaz iş diil ya parttime bi iş

ankarada netim olcak bol bol girerim artıkın ev hanımı olurum belkim:12:

heeeeeeeeeeeeeeeeee öylemi diosun cnm tmm gir gir görüşek özlemişim senle konuşmayı kıs hadi bakalım ev hanımlığına terfi edersin belkim:52::33::37:

heeeeeeeeeeeeeeeeee öylemi diosun cnm tmm gir gir görüşek özlemişim senle konuşmayı kıs hadi bakalım ev hanımlığına terfi edersin belkim:52::33::37:
bakalım tatlım inşallah hayırlısı:34::34::34::34:
tmm kuzum git yat sen :64:

sağol tatlım sohbete devam etmek isterdim kusura bakma

inşallah yine ederiz öptüm bebğimm. git yat derken niye mendil sallıyon:)))))))

Son düzenleme:
bakalım tatlım inşallah hayırlısı:34::34::34::34:

sağol tatlım sohbete devam etmek isterdim kusura bakma

inşallah yine ederiz öptüm bebğimm. git yat derken niye mendil sallıyon:)))))))

ay basakkkkkkkkkkkkkkkk yaaa:60::60::60:allahda seni güldürsün cnm yane bay bay demek istedim:52:

ayyyy senin saçını başını yolmak vardı yaaaaaa

kız bazen bana geliyolar birilerine sarmak istiyorum da dişime göre birini bulamıyorum

sen dişime göre duruyon:27:

gel annem gardımı aldım da sen hasta ve yaşlı bir karısın şimdi git yat hade

döndüğünde seni bekliyor olacağım adiyos amigo
:9::9:

ay basakkkkkkkkkkkkkkkk yaaa:60::60::60:allahda seni güldürsün cnm yane bay bay demek istedim:52:

mendil sallıyo kız arkadandan okaa üzülmüş yane

sevgili böcüklerim ben biras çıkıyorum

ilaçlar midemi bulandırıyo biras yatıyım kusura bakmayın

sara:38:

hurr:48:

ksel (facebook a dalmış):29:

myhoşş:13:

öptümmmm

kız şimdi dalmadım işyerindeyim biri geldi ondan çıktımmm. hadi sende get yat dinlen

gel annem gardımı aldım da sen hasta ve yaşlı bir karısın şimdi git yat hade

döndüğünde seni bekliyor olacağım adiyos amigo
:9::9:

mendil sallıyo kız arkadandan okaa üzülmüş yane

heeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs okadar yane üzüldüm bak gidiyo myhosum anladın :32:

ohhh kocanda gelcek dimii seni yalnız bırakmasın o heyecanı beraber yaşayın.

bende kontrollere tek giden hatunları anlamıyorum, kocası neden gelmiyor neden tek gidiyor çoks açma

bu anlar kolay kolay yaşanmıyor.

ssen dün indirimden yararlandın mı

benim kocacım saolsun benden meraklı doktora gitmeye. bide doktora kızıyo azcık gösteriyomuş ultrasonda diye. adam film izler gibi oturup saatlerce izlemek istiyoo şimdiden. sonra napar bilmiyorum valla

benim kocacım saolsun benden meraklı doktora gitmeye. bide doktora kızıyo azcık gösteriyomuş ultrasonda diye. adam film izler gibi oturup saatlerce izlemek istiyoo şimdiden. sonra napar bilmiyorum valla

canım cd olmuyormu filimlerde görüyoruz hep, cd i takıp evde izliyolar

selam hanımlar
hür
ksel
myhos

bi merhaba diyeyim dedim kahvaltı yapacam daha:56:

merhabalar nazemircim nassın cnm ?:34:

sağol hürcüm sizi yakalıyım diye erken açayım dedim şu son 1 haftadır eşim kahvaltı yapmadan gidiyor ben gidince tekrar yatıyorum sonra 1 kalkıp 2 ye kadar kahvaltı keyfi derken sonrada yeğenin dersi gündüzleri fazla giremedim ama bugün yatmadım
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

slm kızlar.
morallerim altüst oldu :(
doktor bana yumurtalarımın çatlamadıgını sööyledi :( eşimden de spermiogram istedi onun sonucuyla bir daha gel tedavıye başlayalım dedi...

sağol hürcüm sizi yakalıyım diye erken açayım dedim şu son 1 haftadır eşim kahvaltı yapmadan gidiyor ben gidince tekrar yatıyorum sonra 1 kalkıp 2 ye kadar kahvaltı keyfi derken sonrada yeğenin dersi gündüzleri fazla giremedim ama bugün yatmadım
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

iyiyim cnm hayat güzel gidiyo yaşamaya değer kıs senin bütün günün gidiyo o zaman ben sabah 7 de bi kalkıyom o kalkış sonra gece yatış 12-1 falan :32:

Back
X