Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mu belli oldu niyetimm :)) kızım benim bebişe bakçak çok insan var annem kaynanam benden meraklılar ben girerim yine siz merak etmeyinnn
sadece seni deniyodummm :)) afferim düşmedin tuzağa
hayırdır inşallah nerden geldi öyle:))
tamam başak yarın görüşürüz sen anca yarın gelirsin![]()
kızlarr ya 2511 de kaldı benim sayfam 12ye geçmyo bi türlüüüü napsam şimdi ben:26::44:
bende göremiyoommmm yeni sayfayıııı
sırf laf olsun diye bişey yazın kızlar sonra geçiyosunuz yeni sayfaya:)kızlarr ya 2511 de kaldı benim sayfam 12ye geçmyo bi türlüüüü napsam şimdi ben:26::44:
ben ööle ayrıcalık istemiyom. hatta burayı erenayefeyle kurarken
topiki sen aç ben sahibi olmak istemem dedim kendisi konu açmayı bilmiyordu mecbur kaldım. topik hepimizin hepimiz sultanız![]()
sırf laf olsun diye bişey yazın kızlar sonra geçiyosunuz yeni sayfaya:)
yok cnm hamiş olsam söylerim saklayamamkiine bilim avatardan dolayı sanırım seni hamiş sanıyorum
sen yatarsın zati ben gelene kadar
ksel bak hatunlar düşmeye başladı yavaş yavaşşşşşşşşşşşş
laf olsun![]()
bende göremiyoommmm yeni sayfayıııı
kızlarr ya 2511 de kaldı benim sayfam 12ye geçmyo bi türlüüüü napsam şimdi ben:26::44:
tamam tamamm bi şımartalım seni dedik şımarmadın yawww :)))
bende uğraşıyorum deminden beri ama geçemeyen bir ben değilmişim
sonunda görebildim yeni sayfayııı
başakcım baya bi yorgunum dünde giremedim yattım...sen nasılsın kuzuum nie kıkır kıkır güldün ki şimdikk
yenilikler olmuş kk da :)
erenay nerdesinnnnn gülüm yaaaaaa özledim seniiiiiiii:102:
hep benim yüzümden yaaaaaaa
eroş erenayefemi?? dün bakmıştım başka yerlerde yazmamışki kız hiçeroşu sildik görmedin mi anşlaşmamızıda yırttık bi daha gelmiycek başka topiktedir şimdi
ayy çimmeye gidicem gidemiyom kovun beniiiiii
yok normalde çok pis şımarırımda bu konuda diilll çünkü bu konuda ciddiyim topik sadece benim diill
nazonun saranın kselin dumanın moodun yeşilin vs vs............ aman bengiyi unutmayım birasdan gelir hesap sorar valla![]()