• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok mu belli oldu niyetimm :)) kızım benim bebişe bakçak çok insan var annem kaynanam benden meraklılar ben girerim yine siz merak etmeyinnn

sadece seni deniyodummm :)) afferim düşmedin tuzağa

:30::30::30::30::30::30::30: ben ööle ayrıcalık istemiyom. hatta burayı erenayefeyle kurarken

topiki sen aç ben sahibi olmak istemem dedim kendisi konu açmayı bilmiyordu mecbur kaldım. topik hepimizin hepimiz sultanız:kkk::kkk:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: ksel bak hatunlar düşmeye başladı yavaş yavaşşşşşşşşşşşş

:30::30::30::30::30::30::30: ben ööle ayrıcalık istemiyom. hatta burayı erenayefeyle kurarken

topiki sen aç ben sahibi olmak istemem dedim kendisi konu açmayı bilmiyordu mecbur kaldım. topik hepimizin hepimiz sultanız:kkk::kkk:

tamam tamamm bi şımartalım seni dedik şımarmadın yawww :)))

tamam tamamm bi şımartalım seni dedik şımarmadın yawww :)))

yok normalde çok pis şımarırımda bu konuda diilll çünkü bu konuda ciddiyim topik sadece benim diill

nazonun saranın kselin dumanın moodun yeşilin vs vs............ aman bengiyi unutmayım birasdan gelir hesap sorar valla :38::38::38:

sonunda görebildim yeni sayfayııı
başakcım baya bi yorgunum dünde giremedim yattım :68:...sen nasılsın kuzuum nie kıkır kıkır güldün ki şimdikk :30:
yenilikler olmuş kk da :)

erenay nerdesinnnnn gülüm yaaaaaa özledim seniiiiiiii:102:

sonunda görebildim yeni sayfayııı
başakcım baya bi yorgunum dünde giremedim yattım :68:...sen nasılsın kuzuum nie kıkır kıkır güldün ki şimdikk :30:
yenilikler olmuş kk da :)

erenay nerdesinnnnn gülüm yaaaaaa özledim seniiiiiiii:102:

eroşu sildik görmedin mi anşlaşmamızıda yırttık bi daha gelmiycek başka topiktedir şimdi:24::24::24::24:

ayy çimmeye gidicem gidemiyom kovun beniiiiii

yok normalde çok pis şımarırımda bu konuda diilll çünkü bu konuda ciddiyim topik sadece benim diill

nazonun saranın kselin dumanın moodun yeşilin vs vs............ aman bengiyi unutmayım birasdan gelir hesap sorar valla :38::38::38:

tabi canımmm topiği topik yapan bizim paylaşımlarımız, mutluluklarımız, acı tatlı herşeyi paylaşıyoz ne güzel işteee.

Back
X