• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu kızda dizi manyağı:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızzz sende işten cık evıne gec tek basına yasa kocan ıse gıtsın butun gun ne yapacan hıı tabı dızı ızlerım:1::1::1::1::1:

evet şimdi ona bakıyorum fena bi kız o yaaa....resmen ayartmaya çalışıyo adamları...

öyle tabi canım sağlıklı olsun yeter kız da oğlan da farketmez... bende iyim teşekkür ederim:16:

namıkda kardesıde asık oldu:1::1::1::1::1::1: anam obur karıda cok suratsız koca ne yapsın hel e evın hızmetcısı:9::9::9::9::9:

aay aaay yirim ben seni yaa maaşallah nazar değmesin :46::nazar: kıs bu yunus balığına benziyo aynı ya maaşallah allahım biz isteyenlerede nasip eylee :46::16:
bengisuuuu adetin hemen bittiği günler hamiş kalmak için çoook ideaaalll bak sakın kaçırmaa bittikten sonraki ilk 3 gün filan..

buda benden ilk bilgi olsunnnn:42::42:

kocan ı bırakcan mıııı:43:
bırakcam malesef canım :43::43::43: valla ona çok üzülüyorum,Allah daha uzun süreli ayırmasınnn....
aa evet bende şeysini gördümmmm

oğlummmmmm nasılsın yavrummmmm
gördünmü sendeeee :43:

bengisuuuu adetin hemen bittiği günler hamiş kalmak için çoook ideaaalll bak sakın kaçırmaa bittikten sonraki ilk 3 gün filan..

bırakcam malesef canım :43::43::43: valla ona çok üzülüyorum,Allah daha uzun süreli ayırmasınnn....

amin canı m amin en uzunu bu olsun.. kız bedne gördüm bebeğin şeysiniiiiiiii

ama niye ağlıyon bunaaaaaa gördük işteeeeeeee:52::52::52:

kızzz sende işten cık evıne gec tek basına yasa kocan ıse gıtsın butun gun ne yapacan hıı tabı dızı ızlerım:1::1::1::1::1:

namıkda kardesıde asık oldu:1::1::1::1::1::1: anam obur karıda cok suratsız koca ne yapsın hel e evın hızmetcısı:9::9::9::9::9:
evet yaaa kadın cidden pek suratsızzzzz ama adamında gözü dışarda baksanaaa...

amin canı m amin en uzunu bu olsun.. kız bedne gördüm bebeğin şeysiniiiiiiii

ama niye ağlıyon bunaaaaaa gördük işteeeeeeee:52::52::52:
kız gülecektim benn yanlış koymuşum...

kızlar kk güzellik kraliçesini seçiyormuş gördünüzmüüüüüüüü...gerçi adayları hiç beğenmedim ama olsun katıldım oylamayaa:1:

off mesajlar yavaşladı nazooooooo yüzden mi yazmıyosunn

kaldırın şu beğen butonunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:24:

işim vardı anca gelebildim bide kablosuzun teli çıkmış bende net kesildi sandım sonradan jeton düştüde baktım

evet yaaa kadın cidden pek suratsızzzzz ama adamında gözü dışarda baksanaaa...

kız gülecektim benn yanlış koymuşum...

kızlar kk güzellik kraliçesini seçiyormuş gördünüzmüüüüüüüü...gerçi adayları hiç beğenmedim ama olsun katıldım oylamayaa:1:

kız nerde link ver bakıyımmmm

nasıl yaa niyekii :53: benim bildiğim adetten sonra ilk hafta hamiş kalınamıyoo üstelik sanırım ben geç yumurtlayan biriyim 33-34 günde bi adet oluyom ayrıca oyüzden 16.günümden sonra yumurtlarım sanırım bu arada dumancım sevinçle yazdıklarınızı gördümde kocişi niye boşamayı düşünüyon kız eşinin süpermenlerinde sorunmu var yoksam? bizimkinede hayla yaptırcaz spermen testini yaa acaba alanyadaki devlet hastanesinde yaparlarmıki bilen varmı arkadaşlar? :26:

Back
X