• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar hadin artıkınn hayırlı hatunlar olmaya başlayalım martın hatununu seççmek için geçmi kalmış oluruz acaba.

Batını yazdm annem
yok yok az zamanda ok şey paylaşabiliriz...
hemde cook sıkılıyrmm dısara haftalarca bazen cıkmıyrm bilee aglıyrm genede calıstrmdı bıde aılesıne para vermemz lazımm anca esım maası bıze yetıyo onlarda bı ıkı laf soktu dedım caalısyım vereyım her ay genede calıstrmıyoo:25::25::25:

basak ben senden erken cıkıyom annem o saate kalkıym gene uykumu alamıyorumm sen nasıl dayanıyonn:18::18:
ayyy ama sanada yazık canım istiyosan çalışmalısın gerçi banada yazık çalışmak istemiyorum ama çalışıyorum :( ama suanki haline şükret yinede bebeğin olunca çok daha anlayacaksın kıymetini...

evet cnm inşalahh hayırlısı ile glirler.
Bat beklenen adet tarihimiz.

Tahminimizce yani tatlım inşallah olmazsın belirtiler varmı

NORMALDE İLK DEFA BU ay yumurtlama tarıhıne dıkkat ettık ınsl.olur dua ıle...

belırtıler normalde 2-3gun önceden gogusagrısı kasık agrısı olur bu ay ıse belım cok kotu agrıdı 1hafta onceden suandada gobekgım agrıyo kasıkdada az agrı var akıntı cokkahverengıne benzer bır rekn.. bu kadar sızce ne durumdayım:))))

nazoo başladı bileeeeeeeeee:13:

Seni özledim desem bir gece
Yıldızları toplayıp gelir misin Yüreğime?
Ellerimi açıp mutluluklarını istesem
Gülüşlerinle düşer misin gözbebeklerime?
Rüyalarımda sana bir yer ayırsam
Mutluluklarınla girer misin kara gecelerime?
Ağlarsam bir gece yarısı
Bir tutam ümit verir misin geleceğime?
Yaşam Boyunca Seni Seveceğim desem
Sevgi olup yerleşir misin düşlerime?

ayyy ama sanada yazık canım istiyosan çalışmalısın gerçi banada yazık çalışmak istemiyorum ama çalışıyorum :( ama suanki haline şükret yinede bebeğin olunca çok daha anlayacaksın kıymetini...

bebek olsa istemem calısmak da artık alıstım gıbı yazda gelıyoo gezerım kısın sansım olmuydu esım ızınlı ıken cıkartyo o baska gunlerce evden cıkmam:25::25::25::25:

pekı bılgıı ne vercez cnm bence bu ay suana kadar kım vedyse onu secılımm sectıkten sonra bı dakı ayın 17 kadar kım bı ay boyunca bılgı paylasımı yaparsa onu scerzz sımdı bugun bırını secelım:16::16::16:

:38::38::38::38::38::38::38::38:
Ayyy ama sanada yazık canım istiyosan çalışmalısın gerçi banada yazık çalışmak istemiyorum ama çalışıyorum :( ama suanki haline şükret yinede bebeğin olunca çok daha anlayacaksın kıymetini...
tamam dumoşumm başlayak o zaman haklısınnnn o zaman bizi aydınlandır dumanım

ilişkilere dair bildiğini anlat bana mesela:32::32::32::32:
normalde ilk defa bu ay yumurtlama tarıhıne dıkkat ettık ınsl.olur dua ıle...

Belırtıler normalde 2-3gun önceden gogusagrısı kasık agrısı olur bu ay ıse belım cok kotu agrıdı 1hafta onceden suandada gobekgım agrıyo kasıkdada az agrı var akıntı cokkahverengıne benzer bır rekn.. Bu kadar sızce ne durumdayım:))))

acaba yerleşme lekesimi herşey olabilir cnm hemen umutlanma adet belirtileri yokmu sancılar falan

Unutma bir sír gibi seversen muradin gerçeklesir çúnkú tohum topraga gizlenince yeserir!!!

kızlar size siyah haşhaşla yapılan bi kek tarifi vermek istiyorum

ben çok seviyorum sizinle de paylaşmak istiyorum hatunlarımda benim yediğimden yesin yoksam başka amacım yok:77::77::77:

siyah haşhaş biliyormusunuz siz öyle heryerde bulunmaz

acaba yerleşme lekesimi herşey olabilir cnm hemen umutlanma adet belirtileri yokmu sancılar falan

varlıgı yoklugu bellı degıl cok az kasık agrım oluyor oda gerı gıdıyor,anlamadımkii

O kadar boş şeylere üzülüyoruz ki bazen bir gün gerçekten üzüldüğümüzde o boş şeylere üzüldüğümüze de üzüleceğiz.:14:

kızlar size siyah haşhaşla yapılan bi kek tarifi vermek istiyorum

ben çok seviyorum sizinle de paylaşmak istiyorum hatunlarımda benim yediğimden yesin yoksam başka amacım yok:77::77::77:

siyah haşhaş biliyormusunuz siz öyle heryerde bulunmaz

hashas annemde var gozleme yapıyoo dovulmus hashas baska hashasdamı varr:44::44::44::44:

nıyetın ıyı tabı:1::1::1::1:

merhaba canlarım hepinize iyi akşamlar mersine gledim ben 2 günlük yarın dönüyorum hiç dönmek istemiyorum:14::14::14: burası çok güzell :14::14::14: siz napıyosunuz var mı yeni haberler geçmişi okuyamadım

4 adet yumurta (ben 3 koyuyorum çünkü fazla yumurta kokusunda hoşlanmıyorum)

1 su bard. Irmik

1 su bard. şeker

1 su bard. Sıvıyağ

1 su bard. Siyah haşhaş

1.5 su bard. Un

1 adet kabartma tozu

bu malzemeleri karıştırıyoruz (haşhaşı yıkayarak)
koyu bir kıvam alıyor. Bu ölçüler küçük tepsi için. Büyük fırın tepsisinde çok ince oluyor.

Kkek piştikten sonra soğumaya bırakılıyorrr.

şerbeti: 3 su bard. Su
1.5 su bard şeker kaynatılıyor. şerbet ılık kek soğuk olarak dökülüyor.

üzerine krem şanti fındık fıstık ceviz meyve ile süsleme yapılıyorr:16::16::16::16:

Afiyet olsunnn farklı bir görünümü var

resim netten alıntı ama bizzat yapıyorum:56::56:

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
hashas annemde var gozleme yapıyoo dovulmus hashas baska hashasdamı varr:44::44::44::44:

Nıyetın ıyı tabı:1::1::1::1:

niyetim tamamen hatunlarım faydalansın başka niyetim yok:1::1::1:

Evet cnm beyaz haşhaş senin dediğin

o heryerde var ama siyah yok. Ankarada bulunuyor amasyada bulunuyor samsunda falanda var sanırım başka nerde varbilmem

merhaba canlarım hepinize iyi akşamlar mersine gledim ben 2 günlük yarın dönüyorum hiç dönmek istemiyorum:14::14::14: Burası çok güzell :14::14::14: Siz napıyosunuz var mı yeni haberler geçmişi okuyamadım

cnm ne güzeelll dönme niye dönüyosun yaaa sen mutlu oldukça kızında mutlu olurrr
bence biraz daha kal.

Bizde gelişme olarak ayın hatununu seçiyoruz artık sedne katıl bildiklerini biizmle paylaşşşşş

hemen anlatayım cnm :) ben öyle özel hiçbişey yapmadım aslında hamile kalmak için ama en çok adetten hemen sonra hamile kalma taktiğini uyguladım ve tuttu :)

merhaba canlarım hepinize iyi akşamlar mersine gledim ben 2 günlük yarın dönüyorum hiç dönmek istemiyorum:14::14::14: burası çok güzell :14::14::14: siz napıyosunuz var mı yeni haberler geçmişi okuyamadım

Ne kadar umutsuz yada mutsuz olduğunu düşünsen de
Yine de vazgeçemezsin hayattan..
Çünkü
Sana karşılıksız verilen tek şeydir hayat.
Düşüp kalksan da, tökezlesen de bazen,
Seni yaşama bağlayan 2 şeyden biri hep vardır :
Biri mutlu olmak,
Biri de umutlu olmak ..:38:

varlıgı yoklugu bellı degıl cok az kasık agrım oluyor oda gerı gıdıyor,anlamadımkii

bence umutlanmak için çok erken canım ama bir iki güne daha gelmezse idrar testi yap

çıkar heralde inşallah gelmezler canım 16 sında olman gerekiyormuş daha bugün 17 si

normalde kaç günde bir oluyrsn

hemen anlatayım cnm :) ben öyle özel hiçbişey yapmadım aslında hamile kalmak için ama en çok adetten hemen sonra hamile kalma taktiğini uyguladım ve tuttu :)

hımmmmmm doğru sen hemen yapmştın dimiii

peki süt buharı yaptınmı

ne kadar umutsuz yada mutsuz olduğunu düşünsen de
yine de vazgeçemezsin hayattan..
çünkü
sana karşılıksız verilen tek şeydir hayat.
Düşüp kalksan da, tökezlesen de bazen,
seni yaşama bağlayan 2 şeyden biri hep vardır :
Biri mutlu olmak,
biri de umutlu olmak ..:38:

nazodan bugün günlük hayata dair konşmak yok anlaşılan hep özlü sözlerrrrr:1::1:

Nazom arada da kendinden bahsett dün koacn niye erkenden gelmişş valla olmuyo böyle ya bizim hiç hoşumuza gitmedii:29:

Back
X