- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok az zamanda ok şey paylaşabiliriz...kızlar hadin artıkınn hayırlı hatunlar olmaya başlayalım martın hatununu seççmek için geçmi kalmış oluruz acaba.
Batını yazdm annem
ayyy ama sanada yazık canım istiyosan çalışmalısın gerçi banada yazık çalışmak istemiyorum ama çalışıyorumhemde cook sıkılıyrmm dısara haftalarca bazen cıkmıyrm bilee aglıyrm genede calıstrmdı bıde aılesıne para vermemz lazımm anca esım maası bıze yetıyo onlarda bı ıkı laf soktu dedım caalısyım vereyım her ay genede calıstrmıyoo
basak ben senden erken cıkıyom annem o saate kalkıym gene uykumu alamıyorumm sen nasıl dayanıyonn:18::18:
evet cnm inşalahh hayırlısı ile glirler.
Bat beklenen adet tarihimiz.
Tahminimizce yani tatlım inşallah olmazsın belirtiler varmı
nazoo başladı bileeeeeeeeee:13:
yok yok az zamanda ok şey paylaşabiliriz...
ayyy ama sanada yazık canım istiyosan çalışmalısın gerçi banada yazık çalışmak istemiyorum ama çalışıyorumama suanki haline şükret yinede bebeğin olunca çok daha anlayacaksın kıymetini...
tamam dumoşumm başlayak o zaman haklısınnnn o zaman bizi aydınlandır dumanımyok yok az zamanda ok şey paylaşabiliriz...
Ayyy ama sanada yazık canım istiyosan çalışmalısın gerçi banada yazık çalışmak istemiyorum ama çalışıyorumama suanki haline şükret yinede bebeğin olunca çok daha anlayacaksın kıymetini...
normalde ilk defa bu ay yumurtlama tarıhıne dıkkat ettık ınsl.olur dua ıle...
Belırtıler normalde 2-3gun önceden gogusagrısı kasık agrısı olur bu ay ıse belım cok kotu agrıdı 1hafta onceden suandada gobekgım agrıyo kasıkdada az agrı var akıntı cokkahverengıne benzer bır rekn.. Bu kadar sızce ne durumdayım:))))
tamam dumoşumm başlayak o zaman haklısınnnn o zaman bizi aydınlandır dumanım
ilişkilere dair bildiğini anlat bana mesela
acaba yerleşme lekesimi herşey olabilir cnm hemen umutlanma adet belirtileri yokmu sancılar falan
kızlar size siyah haşhaşla yapılan bi kek tarifi vermek istiyorum
ben çok seviyorum sizinle de paylaşmak istiyorum hatunlarımda benim yediğimden yesin yoksam başka amacım yok
siyah haşhaş biliyormusunuz siz öyle heryerde bulunmaz
hashas annemde var gozleme yapıyoo dovulmus hashas baska hashasdamı varr:44::44::44::44:
Nıyetın ıyı tabı![]()
merhaba canlarım hepinize iyi akşamlar mersine gledim ben 2 günlük yarın dönüyorum hiç dönmek istemiyorumBurası çok güzell
Siz napıyosunuz var mı yeni haberler geçmişi okuyamadım
hemen anlatayım cnm :) ben öyle özel hiçbişey yapmadım aslında hamile kalmak için ama en çok adetten hemen sonra hamile kalma taktiğini uyguladım ve tuttu :)
tamam dumoşumm başlayak o zaman haklısınnnn o zaman bizi aydınlandır dumanım
ilişkilere dair bildiğini anlat bana mesela
acaba yerleşme lekesimi herşey olabilir cnm hemen umutlanma adet belirtileri yokmu sancılar falan
merhaba canlarım hepinize iyi akşamlar mersine gledim ben 2 günlük yarın dönüyorum hiç dönmek istemiyorumburası çok güzell
siz napıyosunuz var mı yeni haberler geçmişi okuyamadım
varlıgı yoklugu bellı degıl cok az kasık agrım oluyor oda gerı gıdıyor,anlamadımkii
hemen anlatayım cnm :) ben öyle özel hiçbişey yapmadım aslında hamile kalmak için ama en çok adetten hemen sonra hamile kalma taktiğini uyguladım ve tuttu :)
ne kadar umutsuz yada mutsuz olduğunu düşünsen de
yine de vazgeçemezsin hayattan..
çünkü
sana karşılıksız verilen tek şeydir hayat.
Düşüp kalksan da, tökezlesen de bazen,
seni yaşama bağlayan 2 şeyden biri hep vardır :
Biri mutlu olmak,
biri de umutlu olmak ..![]()