• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben normal kek zannettim niye inat edeyim:19:
makarnayı kaynayan suya atıp çok hamur yapmadan diri kalacak azıcık soğuk suya tutuyorum
sonra tencereye kaymak yada terayağını kavurup içine salçasını tuzunu koyup güzelce kavuruyorum baya kıyma gibi sonra içine biraz su koyup sosu güzelcene karıştırıyom sonrada makarnasını koyuyorum iyicene karıştırıyorum sonrada bi 10 dakika demlenmeye bırakıyorum bazen kıymada koyuyorum sosuna

bu bildiğin salçalı makarna ayol ben domatisli biber salçalı soğanlı sarımsaklı kırmızı yeşil çarliston biberli baharatlı falan olcak bana illa sade salçalının çok tadı olmuyo yaa süpper makarna yaparım haa değme ustalara taş çıkartırım helede bunun soslu kıymalısı süper oluyo :46:

tadımcann hangısıydı hatrlayamadm:44::44: Yemedıgım cıkolata yoktu kocıs bı cıkolata gtryo sabah kalkymıı ne cabuk yadın dıyoo
bı ara bırakmaya karar verım 2 gun yemedım yemınle aglıycaktıkk yemeden duramyrm:26::26:

Totom kucuk benım yaa:25::25::25:

tadımın çikosu

adı tadımca antep fısıklı 1.00 tl

fındıklı 0.75 tl
yer fıstıklısı varrrr 0.5 tl

yok yok kızmadım sen yeterki yap dene tadına bak beğen ay sonunda beni seçççç

ben sana kızmam:38::38:

tamam hadi :38:
misafir gelince yaparım ama kendime yapmam çünkü kilo vermeye çalışıyom 3 gündür sporumuda yapıyorum inşallah 5 kilo verecem

tamam hadi :38:
misafir gelince yaparım ama kendime yapmam çünkü kilo vermeye çalışıyom 3 gündür sporumuda yapıyorum inşallah 5 kilo verecem

tamam sen bak nerde bulunur aktarda mı acaba:44:yok markette olur

5kilo niye veriyon fazlan bu kadr mı

bengicimmm dene bunuuuuuu daha ne tarifler var bendeeeeeee

ben onu biliyom tatlım yaa yemiştim remzoş teyzede kocişim ağzını bilem sürmediydi bizimki biraz cinstirde :1: ona haşhaşlı revani gibim bişii oluyo dimi tarifi tam okumadım ama odur heralde neysem kocişim yemiyo onu benimde oyüzden pek yaptığım bişii diil başka tarif varmı kız

bu bildiğin salçalı makarna ayol ben domatisli biber salçalı soğanlı sarımsaklı kırmızı yeşil çarliston biberli baharatlı falan olcak bana illa sade salçalının çok tadı olmuyo yaa süpper makarna yaparım haa değme ustalara taş çıkartırım helede bunun soslu kıymalısı süper oluyo :46:

farkındaysan kaymaklı yada terağlı olacak ve en önemlisi salçanın güzel kavrulması gerekiyor ve bol salçalı olacak
benim çevremdede çok yaparlar ama hiç biri benim yaptığım gibi olmaz daha makarnamı yiyipde beğenmeyen olmadı herkes diyor bizde aynısını yapıyoruz ama tadı aynı olmuyor diye yazın...ayrıca yazın dometeste katıyorum makarnaya ama soğan ve sarımsak sevmiyorum makarnada

tamam sen bak nerde bulunur aktarda mı acaba:44:yok markette olur

5kilo niye veriyon fazlan bu kadr mı

aslında bi 10 kilo versem iyi olacak ama şimdilik hedefim 5 kilo hem daha önce 52 kiloya düştüğümdede güzel olmuştu

ben onu biliyom tatlım yaa yemiştim remzoş teyzede kocişim ağzını bilem sürmediydi bizimki biraz cinstirde :1: ona haşhaşlı revani gibim bişii oluyo dimi tarifi tam okumadım ama odur heralde neysem kocişim yemiyo onu benimde oyüzden pek yaptığım bişii diil başka tarif varmı kız

yapmazsan yapma:63::63::63::63::63::63::63: hemen çekişmeye başladık bilem:19:

farkındaysan kaymaklı yada terağlı olacak ve en önemlisi salçanın güzel kavrulması gerekiyor ve bol salçalı olacak
benim çevremdede çok yaparlar ama hiç biri benim yaptığım gibi olmaz daha makarnamı yiyipde beğenmeyen olmadı herkes diyor bizde aynısını yapıyoruz ama tadı aynı olmuyor diye yazın...ayrıca yazın dometeste katıyorum makarnaya ama soğan ve sarımsak sevmiyorum makarnada

sevgını katıyosundur nazoo :16::16::16::16::16::16: ondan lezetlıdır:34:

aslında bi 10 kilo versem iyi olacak ama şimdilik hedefim 5 kilo hem daha önce 52 kiloya düştüğümdede güzel olmuştu

valla ben soğan sarımsak domates üçlüsü delisiyim tam bi baharat manyağıyım çok doğru yere gelin düşmüşüm vallaa :9: tabi canım herkesin farklı olur yemek elinde :34: kuru patlıcan biber dolmasınada bol bol dolduruyom soğan sarımsağı ooh yemede yanında yat vallaa bi ara gene yapiim yaa bak aklıma gelmişken :1:

cıkolata olsunda ne olursa olsun :60:
hatta suan yıyorum allahdan evde varmıs:39:

ben geçen sene 8 kilo verdiğimde hergün bitanede çikolata yerdim ama hergün spor yaptım yoksa şu son birkaç aydır fazla spor yapmadığımdan verdiğim kilonun 5 kilosunu aldım
ama ne olursa olsun rejimde yapsam çikolatamı ve makarnamı yerim yoksa hayatın ne anlamı var

daha geçen gün gazetede ne okudum sürekli rejim yapan ve yemeğe çıktıklarında bile salata yiyen kadınlar aldatılmaya mahkummuş birisi kitap yazmış bu konuda ve bol soslu makarna yiyen birine tercih edermiş yani buradan çıkan sonuç
erkeğin kalbine giden yol miğdesinden geçiyormuş:56::38:

tadımcanın tadına bakkkkkk diyom sana yaaa valla süpperr ben sana gelirken gitiriyimiiiii

getır getırr:46::46::46::46: hıc yok demem :16::16: ama oyumu cıkoltaya satmayacam yanlıs anlamayın kılzarr:101::101::101::101:

tadım hagıısı su uzun ınce sade fıdtıklı fındıklı olanlarmıydıı:1::1::1:

yapmazsan yapma:63::63::63::63::63::63::63: hemen çekişmeye başladık bilem:19:

sen çıkaydın bunu bi kerem hııh :19: kız bildiğim bi tarif yemiştim onu ama kociş bi baktı şöyle tatlıyo içinde siyah siyah şeyleri görünce yemediydi bilee yoksa tatlı fena diildi yani :34: kızlay istediğiniz güzel bi tarif varsa verebilirim yaani :34: bu araa geçen bi tarif verdiydim ya rengarenk börek diye her yiyen bayıldıydı valla aa nasıl yaptın bunu görüntüsüde çok güzel diyee tavsiye ederim sizede bidaa ıspanak aldığımda yapıp buzluğa attım gene acil misafir geldimmi pişiririm ordan aklımı seveyim aklımıı :46::124: buzluktaki mozaik pastamda azaldı bi ara yeniden yapıp atmam lazım :1:

getır getırr:46::46::46::46: hıc yok demem :16::16: ama oyumu cıkoltaya satmayacam yanlıs anlamayın kılzarr:101::101::101::101:

tadım hagıısı su uzun ınce sade fıdtıklı fındıklı olanlarmıydıı:1::1::1:

aa oy hiç aklıma gelmemiştiiiiiiii:30::30::30::30::30:

illa fotosunu koydurcan bana $indir.webp

bı fındılısı bebeğimmm

makayna deyınce benım en sevdıgımm

makarnayı haslayıpp mayonezz bezelye havuc ve salatalık turusus karıstrpp ohh olsada yesekk:27::27::27::27:

sen çıkaydın bunu bi kerem hııh :19: kız bildiğim bi tarif yemiştim onu ama kociş bi baktı şöyle tatlıyo içinde siyah siyah şeyleri görünce yemediydi bilee yoksa tatlı fena diildi yani :34: kızlay istediğiniz güzel bi tarif varsa verebilirim yaani :34: bu araa geçen bi tarif verdiydim ya rengarenk börek diye her yiyen bayıldıydı valla aa nasıl yaptın bunu görüntüsüde çok güzel diyee tavsiye ederim sizede bidaa ıspanak aldığımda yapıp buzluğa attım gene acil misafir geldimmi pişiririm ordan aklımı seveyim aklımıı :46::124: buzluktaki mozaik pastamda azaldı bi ara yeniden yapıp atmam lazım :1:

biz istemiycez hatun sen bize faydalı olacağını düşündüğün şeyleri paylaşcan hayata dair ne biliyosan tarifle sınırlı olmasın

bakalım mutfakta olduğu gibi başka yerler de de iyimisinn

hedef koyup ulaşan karılara hayranım çoğu insan hedef koyup 2 gün sonra unutuyorr

yok karar verdimi tamamdır çünkü haziran gibi memlekete gidicem ve beni en son gördükleri kiloya gelmem lazım yoksa herkesin aaa kilo almışın zayıfken ne güzeldi diye moralimi bozacaklardır çünkü beni uzun süre 60 kilonun üzerinde gördüklerinden benim şimdiki halimle herkesin iltifatları çok hoşuma gitmişti ve en önemlisi kendim için çünkü zayıfladıktan sonra aldığım elbiselerin içine girebilmek istiyorum

sevgını katıyosundur nazoo :16::16::16::16::16::16: ondan lezetlıdır:34:

olabilir...benim yeğenim hamile kaldığında benim yaptığım makarnayı aşermişti düşün ben buradan doğru ne yapabilirim sadece tarif ettim ama yinede seninki gibi olmadı dedi

Back
X