Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ona aldırma tedaviye başla senin tedavi bitene kadar ancak karar verir zaten
Allah Allah ya herkes bir bebeğim olsun diye deli oluyor![]()
hoşgeldin canım ben sıkıntıdan patladım walla gece olmadan kıslar gelmiyor yaw
![]()
ayy şeker pare olsada yesem yawww![]()
kızlarrr eşim bi bebek istiyor bi istemiyor yardım edin lütfenn...kafasına ne eserse o ne isterse o olacak benim ne istediğim önemli değil..birde adt düzensizliğim ve hormon seviyem yüksek tedaviye başladım ama sürekli fikir değiştirmesi beni deli ediyo![]()
24 yaşındayım sorunumuz yok.. sadece bebek sevmeyen bi eşe sahibim...![]()
mood teşekkür ederim cnm hoşbuldum :)
evet tatlı krzıne grdım ya kocısde yattıı evde cıkolta falan da yokk
![]()
Hoş geldin canım ne okız damdan düşer gibim bi tanıtsaydın kendiniicanım işin önemli tarafı sen istiyomusuun istemiyomusuun? sonuçta okadar karnında taşıycak olan sensin.. Eğer istiyosan ve eşinde kararsızsa yap derim kararsız olması istememesinden iyidir
benimde eşim istiyo ama kendini pek hazır hissedemiyo ama biz yinede evlendiğimizden beri çalışmalar yapıyoruz bendede pko var ve henüz olamadı oyüzden :26: zaten biz kadınlar gebe olduğumuzu öğrendikten sonra annelik moduna girebiliyoruz ama erkekler anca bebeği kucağına aldıkları zaman baba olduklarını idrak edebiliyolar. oyüzden sen eşinin keyfini bekleme derim madem kararsız sen kendi isteyip istemediğine bak canım benim
![]()
tatli krizine sutun icine cubuk tarcin koyup icin diolar hic denemedim ama varsa ole bisi yapabilirsin cnm..bende krizlerdeyim ama diette olunca haftada 1 kere cikolata odulu veriom kendime
kocişim şekerpare almaya gidiyorrrrrr
![]()
cnm kusura bakmayın dünde yazmıştım bu sayfaya o yüzden balıklama daldım :)) 2010'dan beri üyeydim ama evleneli problemler olalı daha çok girer oldum forumaben bebik istiyorum yaa daha 2. çocuk düşüyorum erken anne olmak istiyorum o yüzden
![]()
1 haftada 1 cıkolta yesem kafayı yerım dunden berı hıc yemedımmcanım nasıl ıstyoo yaaa cubuk ttarcın yok
![]()
uzuldum simdi onumde metro var ışınlayimmi sanaduruyo yemiom
ohh ne gusel bende tarf bakyrm kocısm uyumasa oda alırdıı![]()