• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah hadi bakalım ne kadar kalacağın belli değil o zaman

yok kuzum kesin bi tarih yok bakalım hayırlısı. ben ilk günden özlüyorum kocamı ama

artık bi şeyler olmalı sıkıldım bu evde yaşamak bunaltıyor benii hiç bir şeyim rahat değil

kocamda bişeyler yapsın diye bırakıyorum belki anlar artık

MOZAİK PASTA
1 paketten biraz fazla sade petibör bisküvi
2 yumurta
2,5 kaşık kakao
1.5 çay bardağı pudra şekeri
2 kaşık toz şeker
1 paket margarin
Yapılışı: Margarini erit soğuyunca bisküvi hariç önce çırpılmış yumurtaları karıştırarak dök sonra diğerlerini ekle pişir.Kaynayınca kapat tencereye bisküvileri kır yalnız un ufak etmeyin bisküvileri bi bsküviyi atıyorum 5e falan bölebilirsiniz neyse koyu kıvam alınca alüminyum folyoya harcın yarısını koy yanlarını kapatıp güzelce sar. sonra onu ister biraz dolapta koyulaşmasını bekleyip öyle şekil verin ister hemen şekil verin üçgen veya daire şekli verebilirsiniz diğer kısmınıda aynı şekilde yapıp buzluğa atın. yemek için çıkardığınızdada dilimler halinde kesip hemen yiyebilirsiniz. :34::125: buzlukta siz istediğiniz kadar kalır ve acil misafirler için çayın kahvenin yanına birebir :34:

:46::46::46::46: sagol kuzumm yapacm becersem cokca buzluga atyımm:1::1:

MOZAİK PASTA
1 paketten biraz fazla sade petibör bisküvi
2 yumurta
2,5 kaşık kakao
1.5 çay bardağı pudra şekeri
2 kaşık toz şeker
1 paket margarin
Yapılışı: Margarini erit soğuyunca bisküvi hariç önce çırpılmış yumurtaları karıştırarak dök sonra diğerlerini ekle pişir.Kaynayınca kapat tencereye bisküvileri kır yalnız un ufak etmeyin bisküvileri bi bsküviyi atıyorum 5e falan bölebilirsiniz neyse koyu kıvam alınca alüminyum folyoya harcın yarısını koy yanlarını kapatıp güzelce sar. sonra onu ister biraz dolapta koyulaşmasını bekleyip öyle şekil verin ister hemen şekil verin üçgen veya daire şekli verebilirsiniz diğer kısmınıda aynı şekilde yapıp buzluğa atın. yemek için çıkardığınızdada dilimler halinde kesip hemen yiyebilirsiniz. :34::125: buzlukta siz istediğiniz kadar kalır ve acil misafirler için çayın kahvenin yanına birebir :34:

:46::46::46::46: sagol kuzumm yapacm becersem cokca buzluga atyımm:1::1:

Ay bu soranlara sinir oluyorum yaa uff delleniyorum haa
Yapan terlerim ağrıyo sanane deseydin:19:

sorma yaaa ama napcan büzemiyoruz milletin ağzını. ağzı olan soruyoooo.

ama bunlar doğulu

şaşırıyolar ben neden hala bu kadar zamandır yapmadığıma. kesin hakkımda doğuramıyo diye düşünmüşlerdir:18::18:

bide ben 3 aylık evliydim daha burda kürt bir ablamız var bana demiştiki doktora gitsene 3 aydır neden olmamış diye:9::9::43::43:

gülsemmi ağlasammı

yo kız wcdeydim :17:

Canım kapat dedi aniden kapatmak zorunda kaldım
Zaten beni kıskanıyor kk'dan ya delii yaa:27:

Yapmasam söylemem koçumm :42:
Kuskusu haşlıyorsun canım ilk önce
O haşlanırken mazlemelerini doğruyorsun
Domates biraz marul maydonoz salatalık bide soğan
Küçük küçük doğra bunları haşladığın kuskusu
Süz canikom doğradığın malzemeleri ekle
Sonra biraz nar ekşisi biraz zeytinyağı biraz karabiber kırmızı biber
Tuzunu ekle accıkda limon sık seviyorsan konserve mısır çok yakışıyor birazda ondan koy
bunları harmanla yanında peynirli poğaça ve sıcak çayla harika oluyorr off olsada yesek

Bacım bu aralar işler kesat zaten:31:

bacım kullanım dışımısın yoksam :1: bende kuskusu yoğurtlu, mayonezli, salatalık turşulu, havuç ve karalahanalı yapıyom oda çok güzel oluyo sende aynı benim makarna salatası gibim yapmışsın kız kuskusu bende onu boncuk makarnadan yapıyom o salatayı ama domates koymuyom ben makarna salatama :1: bu arada sen benim paylaştığım bissürü tarifi kaçırdın annem gelmeyince dur senin için bidaa paylaşiim :34:

biz zatenn bebek dusunmuyozz:1::1::1::1::1: alayındın kkız tarıfı bız 1 tane doguramadık bu nasıll becermıss:18::18:

kızdım tabıı:22::15::15::15: belkım elınde bı kutu cıkolata ıle gelırsen barısırz:38::38:

ne biliyim anam bunlar doğuştan doğurmaya ayarlanmışlar zırt zırt yapıveriolar:14:

ŞEHRİYELİ SALATA
Malzemeler
Tel şehriye
Haşlanmış mısır
Közlenmiş soyulmul kırmızı biber yada turşusu
Salatalık turşusu
Yeşil soğan,maydanoz
Haşlanıp didilmiş tavuk eti ve suyu
Nar ekşisi,limon,sıvıyağ,tuz,baharat
Yapılışı:
Tavukları haşlayıp didiyoruz.Şehriyenin bi kısmını kavuruyoruz esmerleşene kadar sonra biraz daha şehriye ekleyip tavuk suyunu tuzunu ilave edip şehriye pilavını yapıyoruz.
Pilav soğuyunca tüm malzemeleri kat ve karıştır salatamız hazır işte size değişik ve çokda güzel bir salata bir yiyen bir daha vaz geçemiyor..

Son düzenleme:
ÇÖREK OTLU TUZLU KURABİYE
Malzemeler
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
yarım çay bardağı toz şeker
(varsa 1 çay kaşığı mahlep)
1 tatlı kaşığı tepeleme tuz
yarım paket kabartma tozu
yarım çay bardağı çörek otu
1 yumurta akı içine konacak, sarısı üstüne sürülecek
YapılışıHamuru bi güzel yoğur büyük parçalar halinde kalınca uzunlamasına yuvarla 1buçuk-2 parmak kalınlığında olcak biraz üstüne bastır yan yan baklava dilimi şeklinde kes pişir tepsiye yerleştir üstü kızarana kadar pişirin tahminen 20-25 dk da pişer çok lezzetli ve hazır kuru pastalar gibi oluyor

NESCAFELİ KEK
Malzemeler
1 paket sanayağı
2 yumurta
1 bardak şeker
1 kaşık nescafe, 1 kaşık kakao
Vanilya,kabartma tozu,un
Sosu için
1 bardak şeker
1 bardak su
1 kaşık nescafe,1kaşık kakao
YapılışıYumurtayla şeker iyice köpük köpük olana kadar çırpılır sonra diğer malzemeler eklenir çırpılır. Yağlanmış kalıba döküp 180 dercede 30-35 dk pişirilir. Sosunu malzemelerini kaynatıp soğuyuncada pişmiş ılımış dilimlenmiş kekin üzerine dökülür.Afiyet olsun..

PATATES PÜRESİ SALATASI
Patatesleri haşlayıp soyup bi güzel ezin. Sonra içine soğan rendeleyin.İçine ince ince doğranmış maydanoz dereotu nane koyun.Tuzunu baharatını atıp karıştırın bunu ister borcam gibi bi kabı ıslatıp hazırladığımız patates püresini basın üstüne rendelenmiş havuç koyun sonrada sarımsaklı yogurt ve salçalı kuru naneli falan bi sos dökün işte bukadaar bunu dilimleyerek servis yapabilirsiniz.Veya ben biraz daha uğraşırım diyosanız bu patates püresini çanak şeklinde yapın içine havucu doldurun yine sarımsaklı yoğurt ve salçasını koyun yine böyle görüntsü daha iyi oluyo ve serviside daha kolay oluyor.Afiyet olsuun :34::46:

YUFKALI NOHUTLU SALATA
1 bardak haşlanmış nohutla bir miktar yufka gerekiyor.yufkaları ince şeritler halinde kesip sıkıca 1 parmak kalınlığında falan sarıyoruz yufkaları. uçlarınıda ıslatıp yapıştırıyoruz iyice. Sonra bu sardığımız yufkaları yarım santim kalınlığında falan kesiyoruz ve sıvıyağda kızartıyoruz yağını peçeteyle alabilirsiniz. Sonra haşlanmış nohutla karıştırıyoruz bunları ve üzerine yine sarımsaklı yoğurt ve salça gezdiriyoruz buda pratik ve oldukça kolay bir salata hatta üstüne salçasını kıymalı bile yapabilirsiniz. :34:

yok kuzum kesin bi tarih yok bakalım hayırlısı. ben ilk günden özlüyorum kocamı ama

artık bi şeyler olmalı sıkıldım bu evde yaşamak bunaltıyor benii hiç bir şeyim rahat değil

kocamda bişeyler yapsın diye bırakıyorum belki anlar artık

Ay İnşallah canım ya
Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah kendi evin olur en yakın zamanda
Yuvandada mutluluk huzur sevgi bereket eksik olmasın inş canım

sorma yaaa ama napcan büzemiyoruz milletin ağzını. ağzı olan soruyoooo.

ama bunlar doğulu

şaşırıyolar ben neden hala bu kadar zamandır yapmadığıma. kesin hakkımda doğuramıyo diye düşünmüşlerdir:18::18:

bide ben 3 aylık evliydim daha burda kürt bir ablamız var bana demiştiki doktora gitsene 3 aydır neden olmamış diye:9::9::43::43:

gülsemmi ağlasammı

ne biliyim anam bunlar doğuştan doğurmaya ayarlanmışlar zırt zırt yapıveriolar:14:

gül gül beraber gülelim hattaaa :60::60: he vallaa bölünerek ürek gibim hızla doğurarak ürüyolar nasıl iştir anlamadım biz bitanesini yapcez diye uğraşıyok evleneli yapaydım şimdiye doğcaktı haa nerdeyse bebişim 8 aylık olcaktı belkimde erken doğardı ben dayanamöaz kesin erkenden sezeryanla 7 aylıkken aldırırdım haa yeter çok durdun içimde çıkta sevem diyee :60:

benım cok tarfım varda sımdı yazmaya usunıyorum:1::1::1::1:
mesala en sevdgm kurabıyem kul kurabıye elmalı tuzluu ajamdamı getreyımde yazayım:31:
one kız öylee :53: kul kurabiyemii ismi çok cinsmiş kulamı benziyoda :1:
Canım Halleyli pastayı tavsiye ederim sana
Çok çok pratik ve lezzetli
Yapması 5 dakika yemesi 1 dakika lezzetinden dolayı:)

hmm güzele benziyo vey vey :46::66:

gül gül beraber gülelim hattaaa :60::60: he vallaa bölünerek ürek gibim hızla doğurarak ürüyolar nasıl iştir anlamadım biz bitanesini yapcez diye uğraşıyok evleneli yapaydım şimdiye doğcaktı haa nerdeyse bebişim 8 aylık olcaktı belkimde erken doğardı ben dayanamöaz kesin erkenden sezeryanla 7 aylıkken aldırırdım haa yeter çok durdun içimde çıkta sevem diyee :60:

Kız sorma ya bazıları 4'er 5'er doğuruyor
Onları görünce Rabbim bir tanede bize nasip eyle diyorum
Yaa benim ilk bebeğim düşmeseydi şimdiye sürünüyo olacaktı evde tatlı tatlı
9 aylık felan.öbür bebeğimde 2 aylık olacaktı kucağımda her şeyin hayırlsı
Bak duygulandım ağlıyomm şimdiii:43::14:

Nevruzdan dolayı yoğun çalışıyorlar annem horil horil uyuyo kocacım bugün sadece 1 saat görebildim
Ondana yemeğini yedi çayını içti duşunu aldı yattı:9:

aa hep bu iş güç yüzünden erteleniyo yaaaaa bzide öyle annem eşim zaten 1de yorgun geliyo sonra hoppaaa cumburlop yatak

:25::25::25::25::25::25::25::25::25: kankeyto gibi uyuyos:29:

Back
X