• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarr yardımm ben 8martta asılama oldum 20martta beklenen regl tarıhı sızce sımdı evde yapılan testlerden yapsam cıkarmı???????

Pek çıkacağını zannetmiyorum çünkü kanda bile düşük çıkıyor bu 12. günde yapılan kan testleri
Ama yinede yap fakat negatifi görürsen sakın üzülme
peki kanama felan oldumu şimdiye kadar azda olsa

kızlarr yardımm ben 8martta asılama oldum 20martta beklenen regl tarıhı sızce sımdı evde yapılan testlerden yapsam cıkarmı???????

canım son adet tarihini falanda yazsaydınyaa eğer erken falan yumurtladıysan çıkar canım ama geç yumurtladıysan biraz zor çıkar ne zaman yumurtladığını kaç günde bi adet gördüünüde yazsaydınya canım? hoş geldin bu arada inşallah bebişin tutunmuştur canım yaa emekleriniz boşa gitmez inşallah :16:

Pek çıkacağını zannetmiyorum çünkü kanda bile düşük çıkıyor bu 12. günde yapılan kan testleri
Ama yinede yap fakat negatifi görürsen sakın üzülme
peki kanama felan oldumu şimdiye kadar azda olsa

yok cnm hiç kanama olmadı dr bana 22.de test yap dedi aslında beklemek dahaa mantıklı ama çatlıyorum meraktan :26::26::26:

canım son adet tarihini falanda yazsaydınyaa eğer erken falan yumurtladıysan çıkar canım ama geç yumurtladıysan biraz zor çıkar ne zaman yumurtladığını kaç günde bi adet gördüünüde yazsaydınya canım? hoş geldin bu arada inşallah bebişin tutunmuştur canım yaa emekleriniz boşa gitmez inşallah :16:

Ula aşılama yaptırdım demiş kadın ne yumurtlama gününü soruyon:27::27:

inşşş canım benım son adet tarihim 20şubat genelde aynı tarihte olurum ve aşılamada 8martta yapıldı rabbim hiç birimizin emeğini boşa cıkarmasın inşş

Son düzenleme:
yok cnm hiç kanama olmadı dr bana 22.de test yap dedi aslında beklemek dahaa mantıklı ama çatlıyorum meraktan :26::26::26:

anlıyorum canım seni çok zor beklemesi ama kafandan atmaya çalış bebiş düşüncesini :34: başka şeylerle ilgilen bol bol roman oku sende benşm gibi eminim işe yarar :1:

Canım bence yapma
hamilesindir belki ama çıkmayabilir evdeki testte moralin çok bozulur valla
İnşallah hamilesindr canım yaa

muratta mı eşcinsel tööbe tööbeeeeeeeeee kızzz yarım yamalak anlatmaa doğrumuuuu

Açıklayamıyorlarmış bunlar eş cinsel olduğunu toplumdan dışlanmamak için
yine kk da okumuştum tabi ne derece doğru bilemem

Ula aşılama yaptırdım demiş kadın ne yumurtlama gününü soruyon:27::27:
ne biliyim leeyn daha önce aşılamamamı yaptırdıım inşallahda gerek kalmaz yaa nasıl yapıyolar bu aşılamayı anlatsanıza bii? :26:
inşşş canım benım son adet tarihim 20şubat genelde aynı tarihte olurum ve aşılamada 8martta yapıldı rabbim hiç birimizin emeğini boşa cıkarmasın inşş

13.gün oluyo ozaman yarın bence bekle biraz daha şimdi pozitif çıkmazsa üzülürsün yapacaksanda ertesi gün sabah ilk idrarınla yaparsın canım en azından bi 14 gün dolmuş olsun bakalım :34:

yardımcı olan arkadaşlarrr çokkk tşk ederim rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder inş. İşte sizde bilrsiniz ki aşılamada test gününe yaklaştıkça heyecan merak sarıyor insanı ama dediğinizi dinliyicem yapmıyıcam test 22.martı beklicem ve inş güzel haberler veririm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy hiç keyfim yok burnumun teki akıp duruyo artık silmekten acıyo bende mendil soktum burnuma akamıyo artık:25:

yardımcı olan arkadaşlarrr çokkk tşk ederim rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip eder inş. İşte sizde bilrsiniz ki aşılamada test gününe yaklaştıkça heyecan merak sarıyor insanı ama dediğinizi dinliyicem yapmıyıcam test 22.martı beklicem ve inş güzel haberler veririm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallahhhhhhhhhh yaaaaa canımmm hamilesindir çok isterim çünkü o dyguyu yaşamayıda yaşanmasınıda istiyorumm acaba nasıl bişi

ne biliyim leeyn daha önce aşılamamamı yaptırdıım inşallahda gerek kalmaz yaa nasıl yapıyolar bu aşılamayı anlatsanıza bii? :26:

13.gün oluyo ozaman yarın bence bekle biraz daha şimdi pozitif çıkmazsa üzülürsün yapacaksanda ertesi gün sabah ilk idrarınla yaparsın canım en azından bi 14 gün dolmuş olsun bakalım :34:

Kız şimdi erkekten sperm alınıyor
Kadınada yumurtlama iğnesi felan vuruluyor düzenli olarak
Kadının yumurta takibi yapılıyor
döllenmek için en uygun gün seçiliyor
Hastanede işte bi tane özel bi koltuk varmış onun iiçin 45 derecelik mi ne
ERKekten kaliteli hızlı spermleri seçip kadının rahmine yolluyorlar işte
Kadın bi yarım saat felan oturuyo o koltukta öyle canım

ayy hiç keyfim yok burnumun teki akıp duruyo artık silmekten acıyo bende mendil soktum burnuma akamıyo artık:25:
ay inanmıyorum yaa çok güldüm valla gece gece :60::60: ilaahi başak ne komik duruyodur şimdi burnunda peçete kocişine göster kız gitte yada uyanıp görse bi seni öyle şaşırır adam vallaa :60::60:

evet canım bizede haber ver sonucunu merak ederim vallaa :46: inşallah tutunmuştur bebeğin bu arada hiç bi belirtin oldumu bu aralar bööyle kasıklarda batmalar akıntılar idarada koyuluk veya koku falan?

Back
X