• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm benim hamileliğim basından beri riskliydi bebek aşagıdaydı yanı 5bucuk aya kadar tutundu herseyı cok guzeldı bı sorun yoktu bırden kanamayla hast gittim bir hafta hastanede ayaklarım havada hiç kalkmadan yattım ama olmadı suni sancıyla deıl bayagı bildiğin normal doğum yaptım
ay iinanmıyoruuum e nasıl yaptın doğumu yaa sancısız falaan? oluyomu öyle yav ben bişicik anlamadım valla ay çok korktum yaa :18::18::18::18:
Kız belki hatırlamak istemiyodur sorma canım kapatalım bu konuyu
Üzülmesin arkadaş yazık:50:
yaa bende zaten sorsammı sormasammı bilemedim ama merakıma yenik düşüp sordum vallaa naapiim :26:
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlar size bi avaatar Eki Görüntüle 370756

aa bayıldım tanıdık geldi bu avatar ama bana sankim kimden çarptın kız :1: kardeleninmiydi yoksam bu avatar sankim onda gördüydüm bundan nerden buldun yaa bizede söylee :46:

oy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?

ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:

devlettemi özeldemi verdi o parayı? özeldeyse iyiymiş vallaa :26: 1 aşılama fiyatı dimi o?

hmm hadi bakalım hayırlısı olsun umarım küçük meleğin içindedir :46::16:
Kız özelde yaptırdı ama istanbulda değil
ya paranın hiç bi önemi yokki
Bu kadar sıkıntıyı çekiyorum ben bu kadar evlat hasreti çekiyorum ben
Aman hiçte hesaplayamam valla feda olsun yeterki sağlıcakla hayırlısıyla gelsinnnnn

sen tüpleri açık tipi var merak etmee ama beni bilmem çok üşütmekten kapanıyo sanırım

Bilemezsinki canım onu rahim filmi çektirmediğin sürece
He ya ama üşütmek iyi değilmiş 3 patik giyiniyom daha ne yapam

ay iinanmıyoruuum e nasıl yaptın doğumu yaa sancısız falaan? oluyomu öyle yav ben bişicik anlamadım valla ay çok korktum yaa :18::18::18::18:

yaa bende zaten sorsammı sormasammı bilemedim ama merakıma yenik düşüp sordum vallaa naapiim :26:

aa bayıldım tanıdık geldi bu avatar ama bana sankim kimden çarptın kız :1: kardeleninmiydi yoksam bu avatar sankim onda gördüydüm bundan nerden buldun yaa bizede söylee :46:

canım sancım zaten kendılıgınden geldı suni sancıya gerek kalmadı ama korkma korkulacak hiç bişey yok keşke hamile kalsamda yine doğum sancısı cekmeye razıyım

hadi ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi çıkıyorummmm kendinize iyi bakın üşütmeyin annem sakın
İyi uykular tatlı rüyalarr:54::16::16:

sen tüpleri açık tipi var merak etmee ama beni bilmem çok üşütmekten kapanıyo sanırım
aa nasıl yaanii ondan kapanırmı yaav kimsenin açık olmazdı ozamaaan :53: e herkes üşütüyo habire sonuçta :26: ay inşallah açıktır yaa biraz daha olmazsa rahim filmi çektircem vallaa :18:
inş arkadaşım bu ücret bir aşılama için gecerli herseferınde yenıden verıyoruz bu arada bende pcos var ve ilk hamileliğim sadece bi kutu klomenle hemde yumurtlama takıbı veya ekstra bişey kullanmadan oldu

ay çokmuş yaa inşallah değerde gelir bebişiniz bendede var canım o picos bu ay 2.kez kullanıcam klomeni daha öncekini 2 ay önce kullanmıştım bende takip falan yaptırmadıydım ozaman bu ay düzenli yaptırırım heralde :26: bende 9 aylık evliyim 9 aydır çalışıyoz bakalım daha tık yok :50:

canım sancım zaten kendılıgınden geldı suni sancıya gerek kalmadı ama korkma korkulacak hiç bişey yok keşke hamile kalsamda yine doğum sancısı cekmeye razıyım

Canım hayırlı vaktinde gelsin diye dua et eksik dua yapma dilek kapın açık olur mazallah
Rabbim esirgesin o yaşadıkların zor...

aa nasıl yaanii ondan kapanırmı yaav kimsenin açık olmazdı ozamaaan :53: e herkes üşütüyo habire sonuçta :26: ay inşallah açıktır yaa biraz daha olmazsa rahim filmi çektircem vallaa :18:

ay çokmuş yaa inşallah değerde gelir bebişiniz bendede var canım o picos bu ay 2.kez kullanıcam klomeni daha öncekini 2 ay önce kullanmıştım bende takip falan yaptırmadıydım ozaman bu ay düzenli yaptırırım heralde :26: bende 9 aylık evliyim 9 aydır çalışıyoz bakalım daha tık yok :50:

dur bakalım canım telaslanmak için daha cok erken ama benım dr rahım fılmını mutlaka cektırın dıyor eger kanallar tıkalıysa o zaman kullandıgımız o kadar hormon ilaçları boşuna.Bende gecen ay cektırdım rahım fılmı hıcccc bısey anlamadım şükür temiz cıktı sonucumuz

hadi ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi çıkıyorummmm kendinize iyi bakın üşütmeyin annem sakın
iyi uykular tatlı rüyalarr:54::16::16:

bu saattte mi çıkıyon kızzz:53::53::53::53:amannnn bu mervişte yaşlanmış haaaaaaa bu satte tavuk gibin uyuooo

aa nasıl yaanii ondan kapanırmı yaav kimsenin açık olmazdı ozamaaan :53: E herkes üşütüyo habire sonuçta :26: Ay inşallah açıktır yaa biraz daha olmazsa rahim filmi çektircem vallaa :18:

Ay çokmuş yaa inşallah değerde gelir bebişiniz bendede var canım o picos bu ay 2.kez kullanıcam klomeni daha öncekini 2 ay önce kullanmıştım bende takip falan yaptırmadıydım ozaman bu ay düzenli yaptırırım heralde :26: Bende 9 aylık evliyim 9 aydır çalışıyoz bakalım daha tık yok :50:

ben öyle duymştum sankim çok üşütmekten iltihaptan falan oluyo diyeeeee

ayy ben çok üştürm vallaaaa::18:

Bilemezsinki canım onu rahim filmi çektirmediğin sürece
He ya ama üşütmek iyi değilmiş 3 patik giyiniyom daha ne yapam
kız okadar soğuk diilki bura bende genelde çoraplı patikli en azından terlikli geziyom zaten sorun olmaz heralde ozaman :34:
aa hadi yaa çok şaşırdım demek kendiliğinden geldi sancın nasıl ve neden olduki oo? bebeğin ölünce vücudun kendiliğinden dışarı atmış ozaman demekki yaa şaştım baak :53:
İyi uykular tatlı rüyalarr:54::16::16:

tamam bebeğim iyi uykular bende çıkarım heralde birazdan zaten koş kocişinin kollarına koş benimki evde diil bari siz kocişinin huzuylu kollayında uyuyun ühüü sabah olsun kocişim işten gelsin yaa aytıık sabahda olmak bilmedi bi türlü yaa :50:

bilemezsinki canım onu rahim filmi çektirmediğin sürece
he ya ama üşütmek iyi değilmiş 3 patik giyiniyom daha ne yapam

yuhhhhhhhhhhhhb 3 müüüüüüüüüüüüüüü senin çocuğun olmasında kimin olsun ayol

kız okadar soğuk diilki bura bende genelde çoraplı patikli en azından terlikli geziyom zaten sorun olmaz heralde ozaman :34:

aa hadi yaa çok şaşırdım demek kendiliğinden geldi sancın nasıl ve neden olduki oo? bebeğin ölünce vücudun kendiliğinden dışarı atmış ozaman demekki yaa şaştım baak :53:

tamam bebeğim iyi uykular bende çıkarım heralde birazdan zaten koş kocişinin kollarına koş benimki evde diil bari siz kocişinin huzuylu kollayında uyuyun ühüü sabah olsun kocişim işten gelsin yaa aytıık sabahda olmak bilmedi bi türlü yaa :50:

cnm sebep bulunamadı ayrıca bebek dogdugunda yasıyordu ama cıgerlerı tam gelısmedıgı ıcın 2 nefesten sonra yasamadı

Hadi mervişimiziii daha fazla uykusuz bırakmayak yatakkkkkkkkkkkkk artıkkkk

koğuşşşşşşşş yataklaraaaaaaaa

bengiiiiiiiii çayı kapatttttt

mervişşşşşş doğalgazıııı kapaaaaaaatttttttt

başoşşşşşşşş ışıklarıııı söndürrrrrrrrrrrrrr

kapıyı kitleyi camları örtünnnnnnnnnnnnnnnnnn

anaktarı paspasın altına bırakınnnnnnnnnnnnnnn

hadiinnn kış kışşşşşşşş

bu saattte mi çıkıyon kızzz:53::53::53::53:amannnn bu mervişte yaşlanmış haaaaaaa bu satte tavuk gibin uyuooo
kız sen daha kalmaya niyetlisin galibaa :1: bende çıkarım uykum yok ama uyuymaya çalışırım olmadı kitap falan okurum nasılsa :1:
dur bakalım canım telaslanmak için daha cok erken ama benım dr rahım fılmını mutlaka cektırın dıyor eger kanallar tıkalıysa o zaman kullandıgımız o kadar hormon ilaçları boşuna.Bende gecen ay cektırdım rahım fılmı hıcccc bısey anlamadım şükür temiz cıktı sonucumuz
evet nisandaki iznimizde ankaraya gittiğimde çektiririm heralde bende :18: etlikteki kadın doğum hastanesini öneriyolar orda çektiririm heralde :26:
yokkız kardeleninki edepliydi uyuyodu

şuna baksana azgın bu bebekkkkkk:25::25::25::25::25::25:

kız bu aynı senle bana benziyoo helede sanaa bizim bebişimiz olsa kesin böyle cazgır olur helede seninkiii gerçi biz karı koca sakinizdir bizimki uslu olur heralde çok güsel edepli yetiştiycem ben bebişimi hele bi olsun şımarık yapmıycam :1:

cnm sebep bulunamadı ayrıca bebek dogdugunda yasıyordu ama cıgerlerı tam gelısmedıgı ıcın 2 nefesten sonra yasamadı

aa demek doğduğunda yaşıyoduu ay çok ilgiinç :53:ah kıyamam ben ona yaa içim bi tuhaf oldu vallaa ah canım neler yaşamışsın allah sabır versin valla ne deyim :50: Allahım bidaa öyle acılar yaşatmazda dilerim en kısa zamanda güldürür yüzünü :16: yaa peki doğar doğmaz bebeğin ciğerleri için bişii yapamadılarmı yaa en azından 1 ay daha sonra doğsaymış yaşama şansı çok yüksekti sabırsız çıkmış seninki birascık.. :5: inşallah bidahaki çok uslu olurda üzmez annesi seni ve bu sefer kucağına almayı sesini duymayı sevmeyi nasip eder allahım bu sefer sana :16:

Hadi mervişimiziii daha fazla uykusuz bırakmayak yatakkkkkkkkkkkkk artıkkkk

koğuşşşşşşşş yataklaraaaaaaaa

bengiiiiiiiii çayı kapatttttt

mervişşşşşş doğalgazıııı kapaaaaaaatttttttt

başoşşşşşşşş ışıklarıııı söndürrrrrrrrrrrrrr

kapıyı kitleyi camları örtünnnnnnnnnnnnnnnnnn

anaktarı paspasın altına bırakınnnnnnnnnnnnnnn

hadiinnn kış kışşşşşşşş

tamam leeyn çıkıos iki sohbet ediyoduk şuydaa :19: hadi iyi geceler hanımlar iyi uykular sizee.. öpüldünüz :21::3:

aa demek doğduğunda yaşıyoduu ay çok ilgiinç :53:ah kıyamam ben ona yaa içim bi tuhaf oldu vallaa ah canım neler yaşamışsın allah sabır versin valla ne deyim :50: Allahım bidaa öyle acılar yaşatmazda dilerim en kısa zamanda güldürür yüzünü :16: yaa peki doğar doğmaz bebeğin ciğerleri için bişii yapamadılarmı yaa en azından 1 ay daha sonra doğsaymış yaşama şansı çok yüksekti sabırsız çıkmış seninki birascık.. :5: inşallah bidahaki çok uslu olurda üzmez annesi seni ve bu sefer kucağına almayı sesini duymayı sevmeyi nasip eder allahım bu sefer sana :16:

Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları evet çok kötü dönemeler atlattım ama biliyorum o cennetin kapısında anne babasını bekliyicek. Bu arada ciğerleri için hiç bişey yapmadılar zaten hastanenın hatası oldu cunku basından berı rahım acıktı ve gülben ergende oldugu gıbı dikiş atılması gerekıyordu ama onlar benı hep basıt ılaclarla gecıstırdıler sancım geldıkten sonra dikiş atmak istediler bu defada bebek iyice aşagı ınmıstı ve sonucta kaybettık ama dedıgın gıbı inş bi dahaki üzmez bizi

Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları evet çok kötü dönemeler atlattım ama biliyorum o cennetin kapısında anne babasını bekliyicek. Bu arada ciğerleri için hiç bişey yapmadılar zaten hastanenın hatası oldu cunku basından berı rahım acıktı ve gülben ergende oldugu gıbı dikiş atılması gerekıyordu ama onlar benı hep basıt ılaclarla gecıstırdıler sancım geldıkten sonra dikiş atmak istediler bu defada bebek iyice aşagı ınmıstı ve sonucta kaybettık ama dedıgın gıbı inş bi dahaki üzmez bizi

aa dikişmi atılması lazımmışmıış e keşke yapsalarmış yaa ozaman bebeğin dururmuymuş daha karnında iyide nasıl atıcaklardık o dikişi çatın öncesinden açılmışmıydıda atcaklardı yaani bebeği çıkaramazdıki yukarı o dikişler sanırsam bu arada gülben ergende yaşamış böyle bişii a hiç haberim yok noolmuşki tam olarak? :26::53: şikayetçi falan olmadınızmı peki doktorlardan falan yaa neysem umarım bidaa öyle kötü olaylar yaşamazsın canım yaa allah sabrınızı denemiş sonuda selamet olur umarıım gebesindirde bu sefer meleğin bırakmaz seni :16: umarım benimkide gelir yaa en kısa zamanda hayırlısıyla :16:

Back
X