• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladım cnm tmm o zaman boşverrrrrrrrr seni hiç haketmiyo {AYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII]}sen çok iyisin hep iyi şeylere layıksın arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun senin için cnm dua edicem allahım seni iyilerle karşılaştırsın sen bunu hakediyosun çok uzun zamandır seni seviyorum cnm benim :32:oh o seni kaybettiği için yansın inşallah :27:

sağol bebişim...kan tükürürdüm kızılcık şerbeti içtim derdim ama artık durum farklı..çünkü sadece kendime değil
ilerde doğabilirse yavruma mutsuz bir aile ortamı verecektim...

en çok bunun için ayrılmak istiyorum... doğru bir insan çıkarsa karşıma ancak ozaman çocuk sahibi olurum.

boşanmaktan nefret ediyrum..hep bir tek evlilik yapıp yaşlanıp torun torba sahibi olup gebermeyi dilerdim..

beyfendinin hevesi yüzünden bu yaşta yarı yolda kaldım...gelde toparla bakalım....

canım evlenirken çok stresliydim..tüm işi bana bıraktı..bende dişi kuşum yaa..her işe ben koştum..
zaten gergin evlendik..ilkgünden beri bişeyler yolunda gitmiyordu..
romantizmi hep ben sağladım,ben bişeyler yapınca karşılık vermesine veriyordu ama hani yanıma gel,sarılıp uyuyalım desem "az önce şey ettik ya amma doyumsuzsun "derdi...balayında duydum bu sözü..

neyse hürremim devam edemicem

kız yuvanı bozma bak neler yaşayanlar var yinede yuvalarını düzeltiyolar, benim teyzem sarhoş adamın kahrını çekti bide almanyalarda,gurbet ama yılmadı sakınnn dolunay bak severek evlenmişsin, yuvayı dişi kuş kurar senkonuş adamla böle böle yapıyosun düzelt kendini de, biz nasıl birbirimizi severek evlendik de, bölemi olcaktı de düzeltsin kendini ama yılma seviyosan seviyondur kız öle deilmi:34:

canım tedaviyle düzelmiyecek bişey değilki yumurta takibiyle ve çatlatma iğnesiyle çözülür okadar üzülecek bişey değil inşallah eşinde de sorun yoksa tedaviyle sonuç alırsın

inş. bugun eşim sonuçları aldı . onda herşey normal. :) cok sevindim inşkolaylıkla rabbim zorluklarla karşılaştırmadan bebişim olur....:31:

kız yuvanı bozma bak neler yaşayanlar var yinede yuvalarını düzeltiyolar, benim teyzem sarhoş adamın kahrını çekti bide almanyalarda,gurbet ama yılmadı sakınnn dolunay bak severek evlenmişsin, yuvayı dişi kuş kurar senkonuş adamla böle böle yapıyosun düzelt kendini de, biz nasıl birbirimizi severek evlendik de, bölemi olcaktı de düzeltsin kendini ama yılma seviyosan seviyondur kız öle deilmi:34:

hacercim 3,5yıldır çektiklerim yetti bitanem..bi 3,5yıl daha çekeyim çekmesinede kanser olucam..
onunla yaşamak çok zor hacerim..
beynini kullanmıyor...nasılsa dolunayın var diye..
evet temiz güvenilir biri ama yetmiyor...hala ergenlikteki gibi inat ediyor bana..

bıktım onun bu ergen tavırlarından..seviyoruzda ölelim mi yani...
bende bu kalp olduktan sonra ben yine severim sevmesinede nasıl güvenirim işte onu bilmiyorum...

kızlar ben çıkıom grşrüz kocişim geliyomuş öptüm sizi :54:

merhaba kizlaaarrrrr :3::3::3::3::3: nasilsiniz bakalim??? benim bugün yarin yumurtlama günüüüüüüüümmmmmmmm nolur dua edin bana :21::21::21::21:

maalesef severek evlendim..bidaha tövbee...

valla dövsende ne yazar ki...onun en büyük cezası bensiz kalmak..ve adam resmen can atıyor boşanmaya..
ona bu iyiliği yapacağım...

yuhhh dedim dolunayim okuduklarima hepsinide okuyamadim walla direk yazasim geldi...son iyiliginide yapacaksin sanirim ve bidaha iyilik falan goremicek bence hayatinda...sinir oldum ayyyy :(((

aaa nereye yaa kaynanatörden fırsat yok sanırım :1::1::1:
taktınızayol kaynanama:1::1::1::1:

kaynanam gündüzleri evde olmaz aslaaaaa

gezerrr:10::10:
merhaba canım biraz yoğunum evet sen nasılsın

bende işten ayrıldım ablacm ankaraya gidicem bi kaç güne inşallah akasilik olmazsa. ama senin yoğunluğun dikkatimi çekiyorr:25::25::25::25::25::25::25::25::25:
Nİye kız temizlik mi yaptın hadi iyi bıcı bıcılar canım
kız sen demi biliyon çimmenin ne demek olduğunuuuuu afferinnnnnnn:29::29::29::29::29::29::29::29:
merhaba kizlaaarrrrr :3::3::3::3::3: nasilsiniz bakalim??? benim bugün yarin yumurtlama günüüüüüüüümmmmmmmm nolur dua edin bana :21::21::21::21:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kuzummmm:23::23::23::23::23: haberdar et:6::6:

yuhhh dedim dolunayim okuduklarima hepsinide okuyamadim walla direk yazasim geldi...son iyiliginide yapacaksin sanirim ve bidaha iyilik falan goremicek bence hayatinda...sinir oldum ayyyy :(((

naber kuzumm seni bu saatte görmek güzel in cin top koşturuyo burda:31::31::31:

dolunayıma çok üzüldüm yaa

inşallahh tez zamanda toparlar

naber kuzumm seni bu saatte görmek güzel in cin top koşturuyo burda:31::31::31:

dolunayıma çok üzüldüm yaa

inşallahh tez zamanda toparlar

slm cnmmm geldim gecmise bakim dedim dun en son 1488 die hatirliodum sayfayi maasallah ii cene yapmissiniz walla okumucam biraktim:)) bende cok uzuldum dolunaycigima...o guclu ama cabuk toparlar..Allahin iyilerle karsilastirsin...sen naptin cnm iyimisin

taktınızayol kaynanama:1::1::1::1:

kaynanam gündüzleri evde olmaz aslaaaaa

gezerrr:10::10:

bende işten ayrıldım ablacm ankaraya gidicem bi kaç güne inşallah akasilik olmazsa. ama senin yoğunluğun dikkatimi çekiyorr:25::25::25::25::25::25::25::25::25:

kız sen demi biliyon çimmenin ne demek olduğunuuuuu afferinnnnnnn:29::29::29::29::29::29::29::29:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kuzummmm:23::23::23::23::23: haberdar et:6::6:

tamam tatlim haber veririm :9::9::9::9: ama esas haber iki hafta sonra... gerci bana yine olmayacak gibi geliyor ama yine de allah bilir.. uzun zaman negatif sonuc alinca pozitifi görünce kecileri kacirmam insallah :9::9::9::9::9:

ya benim dr da aramadi bi hafta gecti dedigi zamanin üstünden yarin ben mi arasam napsam..

slm cnmmm geldim gecmise bakim dedim dun en son 1488 die hatirliodum sayfayi maasallah ii cene yapmissiniz walla okumucam biraktim:)) bende cok uzuldum dolunaycigima...o guclu ama cabuk toparlar..Allahin iyilerle karsilastirsin...sen naptin cnm iyimisin
kız nerey gittin saçımı düzleştiriyim dimi:12::12::12:
ben geldım anneme gttık geldık:10::10:

kocısde yattım damladım buraya:21::21:/QUOTE]
kocan niye hyatıyo erkenden:26:
tamam tatlim haber veririm :9::9::9::9: ama esas haber iki hafta sonra... gerci bana yine olmayacak gibi geliyor ama yine de allah bilir.. uzun zaman negatif sonuc alinca pozitifi görünce kecileri kacirmam insallah :9::9::9::9::9:

ya benim dr da aramadi bi hafta gecti dedigi zamanin üstünden yarin ben mi arasam napsam..

yanii çalşmalar nasıl gidiyor diye haber veririsin cnmm sonrada güzel haber gelirinşallahhhhhhh

bende inşş yumrtlamısımdr:17::17::17::17::17: ne ıcın araycktı dok cnm:44::44:

Back
X