Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
men deldiiim bişey diyip ditçem
izine ayrılıp annemlere gidiyorum stres atacam moral depolayacam dahada önemlisi anamı görecem hasret giderecem
çok mutluyum çok sevinçliyim ayaklarım yere basmıyo resmen![]()
ohh negusel ablammmm annen uzukdamıydıı:44::44: pekı orda net gırebılecenmııı![]()
annemler uzaktalar canım izmirdeler orada net var ama pek girmem heralde dönünce görüşürüz artıkın![]()
Seeelaaam ben geldiiimaa ama gene kimseley yook ühü iştee...
bugünde pek girememki bidaada kocişim hazır uyuyoken gireyim dediydim bende ne güzel
![]()
gğle güle gt ablacımm ohh annenle hazret gıderr![]()
hosgeldnz kızzz ne yapysnn buarada evın cok guselmıs gul egule otrr
ben pılav yapıp gelyrmm![]()
canım ole dusunme ınss faydası olurrr da hamıs kalırsın sen yap calısmalarınıı
evet dolunay bızı terk edıyoo:18::18:
kızz ne umutsuzsun oleeyok cnm ya artık inandırdım kendimi bişeyin olacağı yok
herzamanki şeylerri yaşayıp yine kırmıxzı kartı yiyip oturucam aşşa hadiii bidaki ay artık diyip durcam böle diye diye 2 seneye yaklaştık artık![]()
men deldiiim bişey diyip ditçem
izine ayrılıp annemlere gidiyorum stres atacam moral depolayacam dahada önemlisi anamı görecem hasret giderecem
çok mutluyum çok sevinçliyim ayaklarım yere basmıyo resmen![]()
oh ne güzel cnm annenlerle bol bol hasret gider keyfini çıkar güle güle git, güle güle gel cnm .sana iyi tatillerne zaman gidiyon kısss?
kızz koca totolu basak bu topıkın sahıbı sen degılmısın artık ev hatunusunda neden hıcc gunduzzz gelmıyosunn hı![]()
oh ne güzel cnm annenlerle bol bol hasret gider keyfini çıkar güle güle git, güle güle gel cnm .sana iyi tatillerne zaman gidiyon kısss?
herkese selammmmm saracimmm gez guzel guzel hasret gider tadini cikat ohhh cok sevindimmm senin sevincini heyecanini dusuniomda ayni heyecani yasiom walla...
ayyy ablam gelmişşşş cnmm çok özledim seni nasılsınnn gülümmmm yiğenlerim nasılll enişte
[ı] kısmetse cuma günü didiyorum[/ı]
hayırlısıyla git gel cnm saracım nedicem kıs belinayın evini nerden gördünüz ben göremiyom güzel diyonuzda![]()
bende bende bende gorcemmmmm