• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm sersemlik war üstümde erkenden uykum geliyo artık sende erkenkaçtın bugün be gülümmm

saol cnm netten 80ler dizisini isliyrm çok sewdim ben bu diziyii:16::16::16:

ızlemdım ben hııcc:26::26: bzım de tv acık bakmymm pc den kafamı kaldrmyom:1::1:

gğle güle gt ablacımm ohh annenle hazret gıderr:16::16::16::16::16:

hosgeldnz kızzz ne yapysnn buarada evın cok guselmıs gul egule otrr:16::16:

ben pılav yapıp gelyrmm:37:

sağol bebeğim pilav dedinde canımı istettin bak bende yarın kendime havuçlu bezelyeli kırmızı çöarliston biberli vee dere otlu pilav yapiim bari dere otu aldıydım gugün pazardan e değerlendirmek lazım :34::56: bayadır canım istiyosu kocişte pirinç pilavı ve bezelye yemiyo diye yapamadıydım yarın yapcam kendimee :19:

sağol bebeğim pilav dedinde canımı istettin bak bende yarın kendime havuçlu bezelyeli kırmızı çöarliston biberli vee dere otlu pilav yapiim bari dere otu aldıydım gugün pazardan e değerlendirmek lazım :34::56: bayadır canım istiyosu kocişte pirinç pilavı ve bezelye yemiyo diye yapamadıydım yarın yapcam kendimee :19:

gece gece nerden cann ıster pılavv:1::1::1::1::1::1: bezelyeyı benım kocısde sevmyoo gule gule ot evındede annemm:16::16::16::16:

ben baktimmmm...bengisucummm gule gule agiz tadiyla huzurlu mutlu saglikli bi sekilde oturun insallah...ici bebis dolu olsun insallahhhhh :nazar:
çok sağol canım benim yaa :21: aamiin nerde o günleeer :16:
arkadaslar beni hatırlayanlar bilir yarın test günüm dua edin bana olurmuu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ay hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini verirsin canım bizede :16:
kizlarr ben geldim :52::52::52::52::52::52: dr aradi beni aksam, sonuclarimda bir sey cikmadi sükür.. yarin gidip yumurtlamaya yardmci bi ilac alcam gelcem iste onu yazcakmis.. bu hafta da yumurtlama haftam zaten.. bakalim belki de gerek kalmaz :16::16::16::16:

sizler nasilsiniz bakalim?????? var mi güzel haberler???

aybukesiyla
canim sen de insallahhh güzel haberler verirsin, hadi bakalim, sonucu aksam isten gelnce ögrenirim ben anca...

ay hadi gözümüz aydın canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız :16::46:

sen geldın hayret merve yok cagrda gelsın:4::4::4::4:

yok canım yaa rahatsız etmeyelim şimdi onu kocişiyledir belkim bende pek kalmam zaten kociş ööyle koltukta iki büklüm üstü açık yatıyo yatağa götürüp yatırırım birazdan :1: az benimde uykum var telepatik gücüm iyi çalışmıyo anlamaz kız çağrımı :60:

gece gece nerden cann ıster pılavv:1::1::1::1::1::1: bezelyeyı benım kocısde sevmyoo gule gule ot evındede annemm:16::16::16::16:

sağol canım benim yaa aamin yav kaçgündür yapcaadımda dere otu alıyım bu hafta öyle yapiim dediydim :1: yarına yaparım artıkın dünde kuru patlıcan dolması yaptıydım çok güsel olmuştu iki günde yidik hepsini :1:

yok canım yaa rahatsız etmeyelim şimdi onu kocişiyledir belkim bende pek kalmam zaten kociş ööyle koltukta iki büklüm üstü açık yatıyo yatağa götürüp yatırırım birazdan :1: az benimde uykum var telepatik gücüm iyi çalışmıyo anlamaz kız çağrımı :60:

sağol canım benim yaa aamin yav kaçgündür yapcaadımda dere otu alıyım bu hafta öyle yapiim dediydim :1: yarına yaparım artıkın dünde kuru patlıcan dolması yaptıydım çok güsel olmuştu iki günde yidik hepsini :1:

kız aksama kadar yatmadınmı ne uysu boyle ben bıle erkencıkden kalktımmmmmm afyt olsunn:16:

kız bengıss basakk merveeee nerdesınız yaaa topık bos kaldıı:25::25::25::25:
ah kuzum benimi çağırdıydın sen çağırırsında ben gelmemmiii? :16::16::21:
cnm sersemlik war üstümde erkenden uykum geliyo artık sende erkenkaçtın bugün be gülümmm

saol cnm netten 80ler dizisini isliyrm çok sewdim ben bu diziyii:16::16::16:

ay evet kocişimle bizde çok sevdik o diziyi salı günleri hep izliyoz onu :1::34:

kız aksama kadar yatmadınmı ne uysu boyle ben bıle erkencıkden kalktımmmmmm afyt olsunn:16:

valla üstümde bugün bi ağırlık var niyeyse canım yaa erken uyuyuo erken uyanmam lazım benim yaa iyi olmuyo böyle düzensiz uyku yaa :50: bu gece uyuycam uyuyabilirsem bakalım :1: neyse ben çıkayım hatta kocişimi yatırayım bi güzel sonrada ben uyumaya çalışcam bakalım :44:

tamam hanımlar iyi geceler herkesee :3: bugün erken paydos edelim bakalım doğal gazı elektriği kapatmayı unutmayın çıkarken kitleyinde kapıyı :60: hadi iyi uykular herkesee :3: rüyalarımızda doğacak bebişlerimizi görelim inşallah :16: öpüldünüz :21::21::21::21::21::21:

çok sağol canım benim yaa :21: aamiin nerde o günleeer :16:

ay hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini verirsin canım bizede :16:

ay hadi gözümüz aydın canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız :16::46:

aminnnnnn canim cok tesekkürler.. insallahhh hepimiz aliriz bebek haberlerimizi de bütün dünyalar bizim olur :16::16::16::16:

2 nısan bat cnmm nı anda olduu 10 dk falan gectı sımdıı bu ay ara ara hep oldu ıns bısı yoktr:18:

hmmm demistimya tatlim benim batim 2 nisan o zaman asagi yukari yumurtlama günlerindesi belki de yumurta catladigi icindir.. calisman olmustur insallah...

kadınlarım ne yapıyosunuz ben bugün çok uykusuzum geç yattım gece kalktım deprem oluyo sandım sallandım korktum eşimi kaldırdım uyuyamadım offf sabahta erken kalktım yani uyumak istiyorummmm...:93:

günaydın kızlar başakcım,hurrcum,nikolaycım,dolunaycım ve ismini sayamadığım tüm anne ve anne adayları gününüz bereketli,gönlünüzün istedikleri herşeyin hayırlısı olsun, kızlar bende örgüye başladım:) tavsiye ederim ören arkadaşlar varmı başka ne örüyonuz:34::54:

selam hatuncuklarım dün giremedim neden bvilmeem.
şu an otobüsteyim ankaraya gidiyorum . :10:hadi gelinde sohbet eedelm

Back
X