Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banlamak nasıl oluyo? noluyo banlayınca????Evet ora bas kime basacan
banlamak nasıl oluyo? noluyo banlayınca????
Banlanınca siyete giriş yapamıyorsun canım bi yazı çıkıyo kaç günlük yasak konulmuş olduğunu gösteriyo
Biz banlayamayız sadece kötü içerik butonu var oraya basabilirsin ahlaksız bi mesaj yada hakaretvari bi mesaj gördüğün zaman
Şikayet edebilirsin yönetime.onlarda konunu gereğini yaparlar zaten
bencede karı koca ikiside birbirinden pislikmiş karı madem çocuğu yaptı bidaa bebek düşünmüyosa kocişini bayıltıp kessin şeyinii görür o zaman o herif düşkünlüğüüüSaçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın![]()
kızz gelın gayrııyeter okudugunuzzz rezalet ıste ne aıleler var ya rabbım sukurler olsun yaa
bencede karı koca ikiside birbirinden pislikmiş karı madem çocuğu yaptı bidaa bebek düşünmüyosa kocişini bayıltıp kessin şeyinii görür o zaman o herif düşkünlüğüüüSaçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın![]()
kızz gelın gayrııyeter okudugunuzzz rezalet ıste ne aıleler var ya rabbım sukurler olsun yaa
kızlarrrrr anca yazabildim beni merak ettiğiniz için teşekkürler veeeeeee sıkı durunnnnnnn.............HAMİLEYİMMMMM![]()
nerdeki cnm dur bende şikayet edip geleyim
ayyyyyyy coooks evındımmm rabbım saglıkla kucagına almanı nasıp etsınn
:119::119::119::119::119::119:
![]()
kızlarrrrr anca yazabildim beni merak ettiğiniz için teşekkürler veeeeeee sıkı durunnnnnnn.............HAMİLEYİMMMMM![]()
AMİNNN canım Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhhhhhhh![]()
Allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın seni tanıyomuş kadar sevindim çok güzel bi haber..maşallahhh....tüp bebek yaptırmıştın sanırım değerin kaç çıktı???
Aşılama yaptırmış arkadaş canım
ay çok güzeeel ne kada çok sevindim yaa anlatamaam daha pek tanışmıyoruz ama inan çok sevindimyaa anlatsana bizede nasıl hamiş kalabildin daha öncede ne tedaviler gördün rahatsızlığın neydi? ilişkiden sonra hemen kalkmadınmı vs anlat işte canım yaa merak ettmim baak :26: