• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızz gelın gayrıı:4::4::4::4: yeter okudugunuzzz rezalet ıste ne aıleler var ya rabbım sukurler olsun yaa

banlamak nasıl oluyo? noluyo banlayınca????

Banlanınca siyete giriş yapamıyorsun canım bi yazı çıkıyo kaç günlük yasak konulmuş olduğunu gösteriyo
Biz banlayamayız sadece kötü içerik butonu var oraya basabilirsin ahlaksız bi mesaj yada hakaretvari bi mesaj gördüğün zaman
Şikayet edebilirsin yönetime.onlarda konunu gereğini yaparlar zaten

Banlanınca siyete giriş yapamıyorsun canım bi yazı çıkıyo kaç günlük yasak konulmuş olduğunu gösteriyo
Biz banlayamayız sadece kötü içerik butonu var oraya basabilirsin ahlaksız bi mesaj yada hakaretvari bi mesaj gördüğün zaman
Şikayet edebilirsin yönetime.onlarda konunu gereğini yaparlar zaten

nerdeki cnm dur bende şikayet edip geleyim

kızlarrrrr anca yazabildim beni merak ettiğiniz için teşekkürler veeeeeee sıkı durunnnnnnn.............HAMİLEYİMMMMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Saçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın:25:
bencede karı koca ikiside birbirinden pislikmiş karı madem çocuğu yaptı bidaa bebek düşünmüyosa kocişini bayıltıp kessin şeyinii görür o zaman o herif düşkünlüğüüü :60::60:
kızz gelın gayrıı:4::4::4::4: yeter okudugunuzzz rezalet ıste ne aıleler var ya rabbım sukurler olsun yaa

geldim bebişim geeldiim yorum yapasım geldide vaz caydım belkim erkektirde ağız arıyodur diycem ama kız anlaşılan o salaklığı yapan kendi sandıydımda deyilmiş neyseki :1: yoksa çoksöyleyecek şeyim vardı o karıyaa :19: ay bune miğdesizliktir bune umursamazlıktır yaahuu bence kadın kocasını sevmiyor o işten kurtulmak içinde hamileliğini bahane ediyo :19: yaa ben anlamıyom illaa oraya girmedende ne bilem sürtünme yolu vs.lede istese tatmin edebilir kocasnııı :19: adetken bilem ben kocişimi gene bi şekilde tatmin etmesini gene biliyom kaldıki hamişken yapmıycaz hıııh.. :63:

Saçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın:25:
bencede karı koca ikiside birbirinden pislikmiş karı madem çocuğu yaptı bidaa bebek düşünmüyosa kocişini bayıltıp kessin şeyinii görür o zaman o herif düşkünlüğüüü :60::60:

geldim bebişim geeldiim yorum yapasım geldide vaz caydım belkim erkektirde ağız arıyodur diycem ama kız anlaşılan o salaklığı yapan kendi sandıydımda deyilmiş neyseki :1: yoksa çoksöyleyecek şeyim vardı o karıyaa :19: ay bune miğdesizliktir bune umursamazlıktır yaahuu bence kadın kocasını sevmiyor o işten kurtulmak içinde hamileliğini bahane ediyo :19: yaa ben anlamıyom illaa oraya girmedende ne bilem sürtünme yolu vs.lede istese tatmin edebilir kocasnııı :19: adetken bilem ben kocişimi gene bi şekilde tatmin etmesini gene biliyom kaldıki hamişken yapmıycaz hıııh.. :63:

kızlarrrrr anca yazabildim beni merak ettiğiniz için teşekkürler veeeeeee sıkı durunnnnnnn.............HAMİLEYİMMMMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay çok güzeeel ne kada çok sevindim yaa anlatamaam daha pek tanışmıyoruz ama inan çok sevindim :16::46: yaa anlatsana bizede nasıl hamiş kalabildin daha öncede ne tedaviler gördün rahatsızlığın neydi? ilişkiden sonra hemen kalkmadınmı vs anlat işte canım yaa merak ettmim baak :26:

:nazar::nazar::nazar:Allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın seni tanıyomuş kadar sevindim çok güzel bi haber..maşallahhh....tüp bebek yaptırmıştın sanırım değerin kaç çıktı???

Canımmm Tebrik ederim seni Maşallahh sübhanallah Rabbim sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::49:

:nazar::nazar::nazar:Allah tamamına erdirsin arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın seni tanıyomuş kadar sevindim çok güzel bi haber..maşallahhh....tüp bebek yaptırmıştın sanırım değerin kaç çıktı???

Aşılama yaptırmış arkadaş canım

ay çok güzeeel ne kada çok sevindim yaa anlatamaam daha pek tanışmıyoruz ama inan çok sevindim :16::46: yaa anlatsana bizede nasıl hamiş kalabildin daha öncede ne tedaviler gördün rahatsızlığın neydi? ilişkiden sonra hemen kalkmadınmı vs anlat işte canım yaa merak ettmim baak :26:

cnm ben aşılama yaptırdım 2.ci aşılamamda tuttu ondan önce klomen tedavisi gördüm olmadı aşılama dışında ekstra bişeyler yapmadım bende pcos oldugu ıcın şeker hastalarının kullandıgı ılaclardan kullandım kan sulandırıcı birde vitaminler falan ayrıca ben kesinlikle istanbulda olanlara doktorumu tavsiye ediyorum

DUMAN....o kadın utansın kendinde de kadınlığından da yaniii.... kocası da uçkuruna sahip çıkamıyosa yapmasalarmış madem bebek,yani o ortamda sağlıklı bi bebiş büyütmek de ne derece doğru bilemem...düşündüm de midem bulandı bian.... insan sevdiğini kimseyle paylaşmaz, heleki cinsel anlamda ben kocamın namusuysam kocamda benim namusumdur!!!

heeelaaal be dumanım bee ne güzel demişsin tuttum bu sözüü doğru tabi kocalarımızda bizim namusumuz bidaa bişii olursa falan diycem ben bunu kocişime vallaa :60: ahahah süper yaa :46::46::46::46::46::46:

Back
X