• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay kıyamam yaa delik deşik etmişler seni desenee? :14::50: peki neyden vuruyolar bu iğneleri popiştenmi göbiştenmii?Ay göbektende acır bee :18: bide biissürü vuruyolarmış peki neden klomen işe yaramamışkii? aşılamanı özelde 2.500 mı yaptırmıştın canım? devlette falan yapmıyolarmıki bunu yaa? ya ben 2 ay önceki ultrason sonucumu yazsam anlarmısınkii? bu arada benim çift duvar kalınlığım 7ydi en son 5.9 mu ne olmuştu geçen ay incelmiş sorun olurmuki yaa? :18:

canım ilk asılamamda kendım göbekten yaptım 2.cisinde kalçadan yapıldı ben özelde rahim filmine 300tl bir kereye mahsus muayene ücretine180tl aşılama için hastaneye600tl iğnelerede 800tl verdım tabı bu kısıden kısıye degısıyor benım yumurtalar zor buyudugu ıcın cok ıgne vuruldum devletteki fiyatını falan hiç bilmiyorum. ultrason sonucunu anlamam ki canım ya ama bence durumun varsa özelde yoksa devlette asılamaya basla klomen artık cok basit bi ilaç gercı ben onunla ilk hamile kaldım ama sonradan nedense işe yaramadı bence zaman kaybetme

kızlar ben bi temizlik yapayım kaş bıyık filan sonrada yatarım..iyi geceler hepinize.kocaman öpüyorum hepinizi tekerrr tekerrrr...
yav niye gidiyon ne kadar sürcekki alda geeel :20:
bütün soruları sordun bıze fırsat vermedın ona guldum annem:38::38::38:
heheh siz yorulmayın istedim anneeem :21::34::16:
yok ya götürmüyorum
msj hakkım olsada arkadaşa msj atsam buraya gel diye
onu aklı edemedim sohbetinizi bölmek istemem
nilü ablam yaa topiğe msj yaz beni şu topikte bulabilirsiniz diye noolcekki burda sohbet güzel buraya gelsin biz aöarız ferahlatırız onun içini merak etme sen :34::1:
kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın dualarım sizlerle...

tamam canım hoşçakal :3: bebişinle uyu mışıl mışıl allah artık hep güldürsün yüzünüzü e darısıda bizim başımıza inşallah e hamiş kaldın diyede gelmememzlik etmezsin umarım bundan sonradaa bırakma biziii... :20::16::21:

evet merve uyku problemı cekıyrmm hele gecedeyken esım ıs gucde yapamyrmm

bu arada bengıı tv unutene bayıldım bend alcmmm evlenrken ole seyler yoktu otma odama ıstyrmm:16:

canım ilk asılamamda kendım göbekten yaptım 2.cisinde kalçadan yapıldı ben özelde rahim filmine 300tl bir kereye mahsus muayene ücretine180tl aşılama için hastaneye600tl iğnelerede 800tl verdım tabı bu kısıden kısıye degısıyor benım yumurtalar zor buyudugu ıcın cok ıgne vuruldum devletteki fiyatını falan hiç bilmiyorum. ultrason sonucunu anlamam ki canım ya ama bence durumun varsa özelde yoksa devlette asılamaya basla klomen artık cok basit bi ilaç gercı ben onunla ilk hamile kaldım ama sonradan nedense işe yaramadı bence zaman kaybetme

hadi yaa tırstım bak :18: demek fazla işe yaramıyoo ay umarım bende yararda bebişim fazla bekletmez beniii.. :18: uy çok para tutmuş hepsi canım yaa şuan okadar dururumuz yok ne yazıkki zaten aşılama falan içinde bana daha erken ben tedaviye yeni başladım sayılır hem aralıkta kredimizin çok olanı bitiyo bayaa rahatlarız ondan sonra nasılsa ozmana kadar olmazsa ilaçla ozaman asıl tedaviye başlarım bende artık naapalım :50: kader kısmet bakalım benim nazlı bebişim ne zaman gelicek? :50::32: yarın doktorla bi konuşuyum bakalım yumurtalarım hakkında iyicene bi? :26:

evet merve uyku problemı cekıyrmm hele gecedeyken esım ıs gucde yapamyrmm

bu arada bengıı tv unutene bayıldım bend alcmmm evlenrken ole seyler yoktu otma odama ıstyrmm:16:

al tabi yavrim artıkın sadecene tv ünitesi moda aa starda 1 erkek 1 kadın başlamış iyi bari :1::34: tam hatırlamıyom ama bişeyin siesta modeliydi yaa markasını hatırlayamım rüya mobilyamıydı acabaa? yatak odammı ne birisi rüya mobilyaydı ya unuttum şimcik :26:

İki sevgilim olsun , sabah uyandığımda birisi 'günaydın annecim' Diğeri 'günaydın karıcım' desin başka birşey istemem. ♥:16::16::16::16:

ben yazmıştım eşim geldi diye
tam çıkarkende senin yazdığını gördüm ama eşim geldi yazamadım bidaha

bızde erken cıktın zatenn su resme bakın bı kızlarr $557097_321139481283977_321132331284692_906300_688473489_n.webp

kocısımle burda olmak ısterdımm

Back
X