• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bendee ama sen zaten geziyon annem şuan bi o topik bi bu topik yakaladım senii nilü ablanın topiğeede laf yetiştiriyon bakıyomdaa :60: çağırsana geldin onlarda yaa :26:

görmemmi çok güldüm vallaa süperdii :60::60: beğendim zaten hemen onuda :60:

Hhahahha:60:
Çağırdı kız sende gel yavrim:23:

nasılsınız kuzularrr:3:

bu arada hamiş arkadaş warmış aramızda aybuke miydi tam hatırlayamıyorum ama hayırlı uğurlu olur inşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

canlar bi tartışma durumu war sanırım pek geçmişe bakamadım nolmuş nolmuş bi sorun warsa bende bi halledem gelem :41:

bende tatil istiyorum çok ihtiyacım war :5:
hatta uzun zamandır içip kafayı bulmamıştım şöle bi güzel içmek istiyorummmm zuummlanmak istiyorum doya doya ağlamak gülmek istiyorumm müzikler eşliğindeee warmı eşlik etmek isteyen:7::7::7::2::25::25::25::25:

merhaba canım hoşgeldin valla bende eğlenmek isterim ama içki istemem çünkü vajiyken içkiliyken olur belki diye içip sarhoş olmuştum kaç kez ama hiç bişeyde olmadı baş ağrısından başka

nasılsınız kuzularrr:3:

bu arada hamiş arkadaş warmış aramızda aybuke miydi tam hatırlayamıyorum ama hayırlı uğurlu olur inşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

canlar bi tartışma durumu war sanırım pek geçmişe bakamadım nolmuş nolmuş bi sorun warsa bende bi halledem gelem :41:

bende tatil istiyorum çok ihtiyacım war :5:
hatta uzun zamandır içip kafayı bulmamıştım şöle bi güzel içmek istiyorummmm zuummlanmak istiyorum doya doya ağlamak gülmek istiyorumm müzikler eşliğindeee warmı eşlik etmek isteyen:7::7::7::2::25::25::25::25:

annem tartısma olmadı kıı :44::44: ben eslık ederdımde ya hamıssem :60:

bartın amasra çok güzel küçük ama güzelEki Görüntüle 373697

aa amasrayıı cokk sevıyrm tatılı ordamı yaoynz nazoo bız bu sene gıdemeyecz gıbı bende esıme barı amasraya gıdek hafta sonu dıyrm ya bakalım ıns gıderzzz

Eki Görüntüle 373698

biz zonguldaklıyız memlekete gidince sabah amasraya gidip akşama evimize dönüyoruz ama bu sene hesabımız uyarsa eşimle birlikte 1 gecede olsa otelde yada pansiyonda kalmak istiyoruz

sanırım şimdilik en şanslı benim aranızdaa buralarda çok güzel çok seviyom ben buraları yaa ditmek istemiyom buydan ühüüü.. :14:

evet cık sanslısınn:31::31:

Hhahahha:60:
Çağırdı kız sende gel yavrim:23:

kız vermıs kendın gııdyon bengıyıde gtryonn basak gelınce sızı dıyecem:20::20:

bızı yanlıs bırakıysnuz:19::19: gıdın ıstee :25::25:

merhaba canım hoşgeldin valla bende eğlenmek isterim ama içki istemem çünkü vajiyken içkiliyken olur belki diye içip sarhoş olmuştum kaç kez ama hiç bişeyde olmadı baş ağrısından başka

:60: ay nazoo bende ıcımm sarhos olmustum kocıs tam yapacaktı kustum heryeree adam ıcırdıgıne pısman oldu:1::1:

evet cık sanslısınn:31::31:

kız vermıs kendın gııdyon bengıyıde gtryonn basak gelınce sızı dıyecem:20::20:

bızı yanlıs bırakıysnuz:19::19: gıdın ıstee :25::25:

:60: ay nazoo bende ıcımm sarhos olmustum kocıs tam yapacaktı kustum heryeree adam ıcırdıgıne pısman oldu:1::1:

bende ağlamaya başlayınca hiç bişey olmamıştı:1:

hşbldm cnmm ....bizde seninle eğlenirik ozaman olmazmıı

ayy kuzum bende eğer bu ay hamiş olmassam hattaki yine olmucam nisanda kesin patlatcam bi şişe wodka kaçarı yok dertlerime bide anne olamamk eklendi daha ne olsunn :25::25::25::25::25:

biz zonguldaklıyız memlekete gidince sabah amasraya gidip akşama evimize dönüyoruz ama bu sene hesabımız uyarsa eşimle birlikte 1 gecede olsa otelde yada pansiyonda kalmak istiyoruz

zonguldak da gusel yer orayada gıtmıstımm gunu bırlık gıdıp gelıysn okadar yakınmıı amasrada kı pansıyonlar ucuzmus gusel hesaplı yer bulursak bızde ıns gdrzz otelde yapması cok gusel oluyoo ohh hersey ayagına gelıyoo balıyında oteldeydık vajıden dolyı berbat gecmıstı:9::9:

ay hadi yaa biz bartınıda yazdıydık tayin yerlerimee ay çok güzeelmiiş çıkar inşallah yaa :16: evler nasılki orda acabaa? ilçede oluruz biz heralde :26:

tam tepede askeriye var amasraya girmeden ama başkada varmı bilmiyorum
orası küçük biyer zaten ve sahile yakın ama evlerini bilmiyorum

Back
X