Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dünkü çalışman çook hoş olmuş Maşallah
Ellerine emeğine sağlık![]()
tşk ederim kuzumm saol
müsait bi zamanımda tüm çalışmalarımın hepsini bi albüm yapıp eklicem onlarıda görürsünüz inşlhh
Bengisuuu buradamısın canımmm??
tşk ederim cnm ...bu çizimler ahşap,seramik,cam süslemede kullanılıyo...mesela tablo yapanlar bile oluyo...kumaş için boyası kumaş boyası olması lazım cnm..
tşk ederim ablacım cnmm bende seni kocaman öptümmmm özledim seniii
tşk ederim cnmmmm
tşk ederim kuzummm çok saol cnm
Bengisu o topiğimi okuyorsun canım:26:
Hiççbiirrr şeeeyyy yapmadım canım ya uff hep aynı şeyler sen neyaptın hastaneden geldiniz uyudunuz kalktını bir şeyler atıştırdınızbende seni arıyodum canım sorum takipten tam berenli saatlerde seni yakaladım yorum yapcaktım baktım sen buraya yazmışsınbende kocişle yattım ama uykum kaçtı uyuyamadım dedim bi gireyim gelen olmuşmu topiğe dedim iyikide gelmişim seni gördüm öslemişim canım seni
gel bi öpem
ee naaptın nasılsın bugün?
Hiççbiirrr şeeeyyy yapmadım canım ya uff hep aynı şeyler sen neyaptın hastaneden geldiniz uyudunuz kalktını bir şeyler atıştırdınız
Eşinde bir şey çıkmaz inşallah canımaynen öyle oldu valla ne güzel kocişin sperm testinide verceedik olmadı saat 10dan önce yapılıyomuş bizde anca 11de ordaydık yaa ona gene baktıramadık idrar testi verdi bakalım sadece kocişimde neye bakılcaksa artıkın ondanda :26: neysem dediğin gibi geldik 3-4 gibi mama yedik 6ya kadar yattım biraz sonra işte 1 saat sonra kocişkomuda kaldırdım meyve yedik çay içtik vs. ne bulduysak tıkındık vallaa cips çay mozaik pasta meyvee vsç biissürü şey tıkındık işteeama yarın düzenli beslenmeye başlamayı düşünüyom bakalım hayırlısı kilo vercem inşallah
![]()
kuzuum nereye kayboolduun?:26:![]()
Burdayım canım sen o topiği okuyın demi
evet sen gidince bende devam ettim topiği okumaya çıktın sandıydım bende neredesin kız sen asııl?
Bi konu vardı oradaydım canım
kızlarrrrr günaydın mutlu keyiflii bir haftasonu geçirmemizz dileğiyle ..![]()