• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bi defa oluyo ve sonrasında bişey yok çok az ama yinede tedirgin oldummm.

kim olsa tedirgin olur tabi canım yerinde heleki zar zor yaptıysan o bebişii :34: üzülme kuzum bebişin şimdiye kadar seni bırakmadı bırakmayacakta içini ferah tut kendine dikkat et doktora gitmeyide ihmal etme noolur noolmaz adet zamanınsa ondanda leke geliyo olabilir :34:

ooy oyy gene kimse yok yaa ne gelen vaar ne giden bendemi çıksam naapsam? :26: valla üstümde bi mayışıklık bi uyku hali var uyuyasım var yaa erken yatarım heralde bugün :1:

evet cnm görüşmek çok heyecanlı olurdu fakat ben görmek istemem sizi:25::25: hayallerimdeki gibi değilseniz hayal kırıklığı yaşarım sonra:ssz::ssz:

:110::110::110::110::110::110::110:

canım ellerine sağlık bende cam felan sildim perdeleri yıkadım pazara felan gittim bayağı bir yorulmuşum yaw

kızsen adanaya dok gıdecektın nasılsonucların neden yazmadın acaba benmı görmedim:44::44::44::44::44::44:

gelıyomgıdıyomkımse yokkdun hele:53::53: hıc kımseyoktu erkenden yattımnasılsın kuzumm:16::16:

aynen valla kimseler yoktu hattan düştüm açmadıydım bidaada güncelliyodum sadece gelen yazan olmuşmu diye baktım sen versın girdim hemen :34: aynen valla kimseler yoktuu :50: dün gecemi erken yattın kız? :26:

Ev sepsessiz eşim yine uyuyor sıkılıyorum ağlayasım geliyor:14::14:

Ne sıkıcı bir gece:97::97::105:
aynen valla kuzum hoşgeldin :3: niyeyse çok sıkıcı ben daha yeni kendime geliyom fazla temizlik yaptım bugün yoruldum bayaa bide üşütcem diye korkuyom 3 balkonumuda yıkadım bugün iyicene onlar uğraştırdı bayaa batmıştı ayaklarımdan üşütmüş olabilirim 2 saat suda kaldı :18:
12 dogru geldım bı kıms eyoktu bende cıktım yattımm:26::26::26:

:26::26::26::26::26::26:

hmm anladım canım evet benim baktığımdada pek kimse yoktu bi merve vardı onlada başka topikleri gezdik :1:

aynen canım ya benım tek eımın horultusu var :25::25: kenepe yanımda uyuyoo keskemm evımızde bebgımız agalamsı gulmesı zırıltdısı olsaa:14::14::14::14::14:
aah ahhh nerde o günleer bize daha var be yaa kimbilir ne zaman görüceez o günlerii :50:
Ev sepsessiz eşim yine uyuyor sıkılıyorum ağlayasım geliyor:14::14:

nooldu kuzum hormonlarmı tavanmı yaptı durduk yere ağlayasın geliyo hayırdıır? arada banada oluyo o :1::34: kocişim uyudukça bana batıyodu kalksın ilgilensin benlen diyee :60:

canım akrilik boyayla tepsi yapmayı denedinmi hiç hemde çok kolay ve güzel oluyo bak kolay yapımını anlatayım sana önce ahşap boş bi tepsi alıyosun kırtasiyeden falan onu zımparalıyosun sonra fotoğrafçıdan ona uygun boyutlarda bi kağıda istediğin resmi çıkarttırıyorsun. tepsiyi yaparkende yan kısımlarını arkasını vs.yani resmin gelmeyeceği her yeri resme uygun bi tona boyuyorsun.sonra resmi tutkalla tepsiye yapıştırıyoruz. Yan kısımlara pon ponlamayla açıklık yada koyuluk katıyosun işte resmine daha uygun olsun diye resminin üstünde istediğin gibi değişiklikler yapabilirsin simli falan yapabilirsin isteğe göre neyse en sonda tepsiyi vernikliyosun heryerini çok güzel oluyo annem kursa gidiyodu o yaptıda tepsileri çok güzel oldu mayısda geldiğinde tepsilerim resmini çekip atarım size çok güzel oldular vallaa tablo gibi duruyo aynıı :1:

cnm ben zaten ahşap kursuna giriyorum 4 aydır :9: ne tepsiler yaptım çoğunuda hediye ettim :9:tepsiler kutular tablo neler neler:21:
ayrıca şuan da 2 tane söz için büyük kutu süslüyorum özel sipariş hatta seramik gül yaptım kuruyolar şuanda ..onları koyucam üstüne :34: yaptıklarımın hepsini albüm yapıcam burda eklicem en kısa zamanda cnmm...hatta 3 boyutlu resim kursuna da gidiyorum ama o kağıt şekillendirme die geçiyo perşembe sergimiz war eklerim fotolarını gülümmm:12:

sen nasılsınn cnm

aynen valla kuzum hoşgeldin :3: niyeyse çok sıkıcı ben daha yeni kendime geliyom fazla temizlik yaptım bugün yoruldum bayaa bide üşütcem diye korkuyom 3 balkonumuda yıkadım bugün iyicene onlar uğraştırdı bayaa batmıştı ayaklarımdan üşütmüş olabilirim 2 saat suda kaldı :18:

benimde ıkı balkonum koca koca yıkanack bırazda hava gusellesısnde erteliyomm:1::1::1:

hmm anladım canım evet benim baktığımdada pek kimse yoktu bi merve vardı onlada başka topikleri gezdik :1:

kız evet gecmıse bakmıstım gordum o kacası ne yapmıskı gelmıs mı bende merak etttım:26:

Ben çorabımı bile çıkarmıyorum valla balkon yıkarken
Bu arada en nefret ettiğim ev işi balkon yıkamak:50:

İnş üşütmezsin bende üşüttüm galiba karnım bide kasıklarım ağrıyo

cnm ben zaten ahşap kursuna giriyorum 4 aydır :9: ne tepsiler yaptım çoğunuda hediye ettim :9:tepsiler kutular tablo neler neler:21:
ayrıca şuan da 2 tane söz için büyük kutu süslüyorum özel sipariş hatta seramik gül yaptım kuruyolar şuanda ..onları koyucam üstüne :34: yaptıklarımın hepsini albüm yapıcam burda eklicem en kısa zamanda cnmm...hatta 3 boyutlu resim kursuna da gidiyorum ama o kağıt şekillendirme die geçiyo perşembe sergimiz war eklerim fotolarını gülümmm:12:

sen nasılsınn cnm

modd annem bende kutu boyamak ıstyorum bı ara heveslendımde gerrı caydımm en son orta olukda bı ahsap kutu ve tepsı yapmıstım super olmustu tabı hocann yardımı ile sımdı hatrlamyrm acaba yapa bilirmıyımm:44::44:

aah ahhh nerde o günleer bize daha var be yaa kimbilir ne zaman görüceez o günlerii :50:

nooldu kuzum hormonlarmı tavanmı yaptı durduk yere ağlayasın geliyo hayırdıır? arada banada oluyo o :1::34: kocişim uyudukça bana batıyodu kalksın ilgilensin benlen diyee :60:

Ya yok eşimin uyumasından değilde ne bilem duygusalım bugün işte
Bide karnımla kasıklarım ağrıyor neden ağrıyor acaba
Üşütmüş olabilirmiyim sence?
Yoksa başka bir şey mi var
Korkuyorum açıkçası

modd annem bende kutu boyamak ıstyorum bı ara heveslendımde gerrı caydımm en son orta olukda bı ahsap kutu ve tepsı yapmıstım super olmustu tabı hocann yardımı ile sımdı hatrlamyrm acaba yapa bilirmıyımm:44::44:

yaparsın tabi cnmm çok basit eğer sewiyorsan böle şeyleri yapmayı zewkle yapasın bana çok iyi geliyo resmen terapi gibi eskisi kadar bebek takıntım kalmadı mesela

nasılsın cnmm bu arada

merwecim sen nasılsın

Back
X