• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız evet gecmıse bakmıstım gordum o kacası ne yapmıskı gelmıs mı bende merak etttım:26:
bende merak ettim baktımda kız bidaa bişii yazmamış girememiş sanırım kk ya zaten barışmıştır kocasıylan noolcaktıki sankim :34:
cnm ben zaten ahşap kursuna giriyorum 4 aydır :9: ne tepsiler yaptım çoğunuda hediye ettim :9:tepsiler kutular tablo neler neler:21:
ayrıca şuan da 2 tane söz için büyük kutu süslüyorum özel sipariş hatta seramik gül yaptım kuruyolar şuanda ..onları koyucam üstüne :34: yaptıklarımın hepsini albüm yapıcam burda eklicem en kısa zamanda cnmm...hatta 3 boyutlu resim kursuna da gidiyorum ama o kağıt şekillendirme die geçiyo perşembe sergimiz war eklerim fotolarını gülümmm:12:

sen nasılsınn cnm

aa süper olur canım evet ekle mutlakaa :46::46: hatta bende kaydedeyimde anneme göstereyim onlarıda oda çok sever öyle şeyleri kursuna gidiyo zaten şimdi oda cam boyama tepsi yapımı çanak çömlek boyama vs. öyle şeyler yapıyo şimdi :1: gitmediği öğretim sertifikası almadığı dikiş nakış vs.kursu kalmadı bide bu sene buna gidiyo bakalım bişeyler yaptılar işte kursta ama öğretmenleri çok şey bilmiyomuş sanırım annemde çok yeteneklidir maaşşllahı var harika bi çeyizim vardıı :46::1: en güzellerini bende çocuğumun çeyizine sakladım gerisinide düğünde dağıttıydık zaten :1: neysem sen atta bizde örnek alalım yaa :34:

yaparsın tabi cnmm çok basit eğer sewiyorsan böle şeyleri yapmayı zewkle yapasın bana çok iyi geliyo resmen terapi gibi eskisi kadar bebek takıntım kalmadı mesela

nasılsın cnmm bu arada

merwecim sen nasılsın

ahsap kutu istyom kuzumm boyadan snra cıcek yapıstyoduk bıde arlatacı bısı suruluyodu dımıı:44::44::44: hımm deneyecem ıns yaparımm:16::16:

$FB_Galaksi.webp

kızlarr bebk ortada yok ama bu oda nasıl :60: :60: :60:

of ya kıslar abim neti istiyor. haftaya askere gidecek haftaya kadar idare etcem. birlikte kullanıcaz:31::31::31:

ondan sonra rahatım offfffff

Ben çorabımı bile çıkarmıyorum valla balkon yıkarken
Bu arada en nefret ettiğim ev işi balkon yıkamak:50:

İnş üşütmezsin bende üşüttüm galiba karnım bide kasıklarım ağrıyo

Ya yok eşimin uyumasından değilde ne bilem duygusalım bugün işte
Bide karnımla kasıklarım ağrıyor neden ağrıyor acaba
Üşütmüş olabilirmiyim sence?
Yoksa başka bir şey mi var
Korkuyorum açıkçası

kız ıslanmıyomu balkon yıkarkeen? :26: yok kız yazın gene zevkli oluyo yıkaması sıcakta suyla oynaması güzel oluyoo :1::119: kuzum hayırdır adet zamanın falanmı geldide duygusallığın üstünde kaçıncı günün kız bugüün? :26: benimde 13. günüm bakalım hadi hayırlısı yarın bebiş çalışmaları günü başlıyo bakalıım :46:

yaparsın tabi cnmm çok basit eğer sewiyorsan böle şeyleri yapmayı zewkle yapasın bana çok iyi geliyo resmen terapi gibi eskisi kadar bebek takıntım kalmadı mesela

nasılsın cnmm bu arada

merwecim sen nasılsın

Ay ben iyi değilim valla moralim bozuk uff ağlıyorum hatta şimdi:14:

of ya kıslar abim neti istiyor. haftaya askere gidecek haftaya kadar idare etcem. birlikte kullanıcaz:31::31::31:

ondan sonra rahatım offfffff
Hoşgeldin canım tatil nasıl?
kız ıslanmıyomu balkon yıkarkeen? :26: yok kız yazın gene zevkli oluyo yıkaması sıcakta suyla oynaması güzel oluyoo :1::119: kuzum hayırdır adet zamanın falanmı geldide duygusallığın üstünde kaçıncı günün kız bugüün? :26: benimde 13. günüm bakalım hadi hayırlısı yarın bebiş çalışmaları günü başlıyo bakalıım :46:

Ay ne bilem adetim bitecek ama ağrıyo belli aralıklarla
İnternete baktım yumurtalık kisti felan diyo
Uff moralim bozuldu yaaa

ah ah kuzzuuum gel bağrıma basam senii :70: ağlama bebeğim yaa dünya iyisi kocalarımız var inşallah sabırla yakında bebişlerimizide alıcaz kucağımızaa ozaman değme keyfimizee :16: üzülme sakın bebeğim yaa ah o ağlayan gözlerini yirim seniin :38:
sen ağlamaaa dayanamaam
ağlama göz bebeğim sana kıyamaaaam
aaal yüreğiim senin oolsuuun
bende kalırsaaa dayanamaaam... :24::24::24:
bak ağlaman susmazsa bu kart sesimle şarkı söylemeye devam ederim bas bas bağrınırım burda haaa :60::60::33:

hiih harikaymış canım markası modeli fiyatı ne bunuuun? bende zaten böyle bişii düşünüyodum hem kıza hem erkeğe olabilicek bişii istiyodum tamda bunun gibii :46:

bilmiyrm kı tatlım net buldum bend e boel bısey ıstyrmm ay renklı beyaz ıcın kız ıcınde erkek ıcınde:16::16:

:43::43::43::43::43:

işte bizim olunca güzel diyecem

ben dün gece adet oldum 5 gün erken neden böyle erken oldum anlamadım :44:

neden acabaa:44::44::44: gecen aylar benımd oyleıdı ılacı kullanmdım gectı sukur benımde adetıme bı ahfta kaldıı:36::36:

Hoşgeldin canım tatil nasıl?

Ay ne bilem adetim bitecek ama ağrıyo belli aralıklarla
İnternete baktım yumurtalık kisti felan diyo
Uff moralim bozuldu yaaa

yook leen adet döneminde kistler çatlıyomuş bazen o ondan oluyomuuuş kist oluştuğundan diil o yok olduğundaan ilaahi seni emii kız öyle şeylere bakıpda üzme leeeyn kendiniii totona totona yapıştırırım haa :60::60:

Back
X