• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

resimlerimi ekledım gormedınmı hıc cnm ne boylu pos 160 boyum var :60: kızz sen 5 almısın ben tamm15 kılo aldımm :1::1::1::1: tsk edrım tatlımm evım bı kac ekısgı var mutnagıma tuylu halı alcm bı kac degklıl olckk ınss

şükur bısı yokmus ıcın rahatlamıs kuzumm:16::16::16:

hadi yaa sende ben gibiymişsin desenee bende 1.58 falanım :30: o halde topuklular ve zayıf olman uzun göstermiş senii :1: bendede bi karış topuk vardı güzel göründüydü ama boyumda :1: bende daha dekorasyon ürünü istiyom şööyle 2 tane ayaklı abajurlar oluyo ya onlardan istiyom :1: pufumuda değiştirmek istiyom kırmızı yuvarlak ve hafif olsun istiyom benimki biraz ağır ve beyaz kendi derisinden yapılmış sert bide hoşuma gitmiyo oyüzden :19:

hadi yaa sende ben gibiymişsin desenee bende 1.58 falanım :30: o halde topuklular ve zayıf olman uzun göstermiş senii :1: bendede bi karış topuk vardı güzel göründüydü ama boyumda :1: bende daha dekorasyon ürünü istiyom şööyle 2 tane ayaklı abajurlar oluyo ya onlardan istiyom :1: pufumuda değiştirmek istiyom kırmızı yuvarlak ve hafif olsun istiyom benimki biraz ağır ve beyaz kendi derisinden yapılmış sert bide hoşuma gitmiyo oyüzden :19:

ben de ısytom o abajurleden ya alcm baya bısı de sımdılık beklemedeyımm elımd eolsa evı hepden atar dekore edrım :60:

olmus cnm gule gule otrr rabbım ıcıne bebek versınn:16::16::16::16: heryerı yıkım gecırsınnn aynanı topla kırsın emıı:33::33::33::33:

evet dedinn canımm saol. ama benim ve kocişin içi rahat etmedii. kolayyy olmadııı bebişimiz. aklımda soru işareti kalacağına giderim doktora olur biter.
haklısın canım tabi sonra dediydim zaten sen çıkmadan ne zorluklarla yaptınız korkmakda haklısın git bi görün için rahat etsin diyeee okumadınmı geçmişten msjımıı? :26:
ben de ısytom o abajurleden ya alcm baya bısı de sımdılık beklemedeyımm elımd eolsa evı hepden atar dekore edrım :60:
hahayt yok ben evimden çok memnunum değiştirmemde eklerim üstüne anca eşyaa :1: ama yok yaa ekleyemem taşındıkça noolur kimbilir eşyalarım ne kadar az eşya okadar iyi olcak :50:
olmus cnm gule gule otrr rabbım ıcıne bebek versınn:16::16::16::16: heryerı yıkım gecırsınnn aynanı topla kırsın emıı:33::33::33::33:
ay ne güzel dua o öylee beddua eder gibim bebişi versinde gerisi önemli diil tabi istediği yaramazlığı yapabilir :1:
Anam bu ne zor işmiş böyle oldu galiba

oldu bebeğim oldu allah mutlulukla oturmayı nasip etsin vallaa :16: aynen allah içine bide bebiş versin dağıtsın evini toplamaktan bık p çiçeklerini aksesuarlarını hep kırsın (gözüm kaldıda) :60::60:

Aman bu ne ya nalet pis uğraştırdı o kadar cinlerim tepeme çıktı terledim valla
Aylardır üşüen ben ilk defa terledim bitti uh:27:

Aman bu ne ya nalet pis uğraştırdı o kadar cinlerim tepeme çıktı terledim valla
Aylardır üşüen ben ilk defa terledim bitti uh:27:

valla bende çok uğraştıydım benimkileri yüklemek için önce picjokeden tek tek hepsini değiştirdim sonrada tek tek buraya attıydıım 1 saat sürdüydü tam :32: kuzum üşüyonmu sen kansızlık falanmı var yoksam sende?

Bu arada belinaysu evin harika canım güle güle oturun mutlulukla hzuurlaaa:16:

haklısın canım tabi sonra dediydim zaten sen çıkmadan ne zorluklarla yaptınız korkmakda haklısın git bi görün için rahat etsin diyeee okumadınmı geçmişten msjımıı? :26:

hahayt yok ben evimden çok memnunum değiştirmemde eklerim üstüne anca eşyaa :1: ama yok yaa ekleyemem taşındıkça noolur kimbilir eşyalarım ne kadar az eşya okadar iyi olcak :50:

ay ne güzel dua o öylee beddua eder gibim bebişi versinde gerisi önemli diil tabi istediği yaramazlığı yapabilir :1:

oldu bebeğim oldu allah mutlulukla oturmayı nasip etsin vallaa :16: aynen allah içine bide bebiş versin dağıtsın evini toplamaktan bık p çiçeklerini aksesuarlarını hep kırsın (gözüm kaldıda) :60::60:

Kız sağlıcakla gelsinde kırsınn her şeyim feda olsun bitaneme canım evladım gül kokulu yavruma:emir_bebek:

:16::16::16::16: amin canımm bu dedıkleım benım kocısın hayalı oglumuz olunca camları asagı ınderekmıs vazoları kıracakmıs kocıs ogretecekmıs:1::1:

hihihihihiihih:9::9::9:
nede güzel hayaller demi hayali bile tatlııı
Bide kendi gelse ahhhh

belinay evini bende görmek istiyom valla topiki dağıtırım haaaaa:41::41::41:

Back
X