Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum sizi küstüren nedir böyle ayrı yatıyosunuz. çok kötü bişi ayrı yatacak kadar küsmek

bos ver cnm ya ayrı yattgımızı hıc hartlamıyrm belkım bır belkım gece kalkar gıderım tutar yatrr bugun kendı yastıgı aldı gtt bende hecc ses etmmedımmm t:36::36::36::36:

bırakmasınlarr tabi beniii ilk torunlarını doğurcammm daha ne istiyolar :)) bizde 5 nisanda yaptıracağız 2 li tarama testini. testler bitmezz doğurana kadar.

altın yumurtlayan tavuksun yani:9::9::9: bi kaç aya kadar altın çıkarcan:emir_bebek:

belinay kızzzzzz başka topiklerde ne yapıyon kiiiii:20::20::20:

nazemir yok

duman yokkk:31::31:

geldim börek yaptım yarına eşim çok sevdi geçen yaptığımı nasıl çocuk gibi sevinmişti börek yaptım deyince

yeşil yok

sara yok

bengisu yok

merve yok

:31::31::31:

sara izmire annesinin yanına gitti bir süre yok
bengisuyunda kocası evdedir uyutunca kaçar gelir
mervede kocasını uyutup gelir

bos ver cnm ya ayrı yattgımızı hıc hartlamıyrm belkım bır belkım gece kalkar gıderım tutar yatrr bugun kendı yastıgı aldı gtt bende hecc ses etmmedımmm t:36::36::36::36:

peki anlatma bakalım öyle olsun eminim incir çekirdeğini doldurmıycak bişidir hatta kocan haksızdır:1::1:

geldim börek yaptım yarına eşim çok sevdi geçen yaptığımı nasıl çocuk gibi sevinmişti börek yaptım deyince

sara izmire annesinin yanına gitti bir süre yok
bengisuyunda kocası evdedir uyutunca kaçar gelir
mervede kocasını uyutup gelir

duman nerdeeeeee:84::84::84:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
basakss+,
belinaysu+,
ksel+

selamlar nasılsınız bakalım :3:

peki anlatma bakalım öyle olsun eminim incir çekirdeğini doldurmıycak bişidir hatta kocan haksızdır:1::1:

haklımı haksızmı bılmem kuzum sadece boyle kavgalar oluncaa cok pısman oluyrm evlendıgımee babam evı batıyomuyduu ye ıc gezz karısan yokk ohhh bu ne ya hepp sorumluluk kaynan kayınbaba offf :106::106:

haklımı haksızmı bılmem kuzum sadece boyle kavgalar oluncaa cok pısman oluyrm evlendıgımee babam evı batıyomuyduu ye ıc gezz karısan yokk ohhh bu ne ya hepp sorumluluk kaynan kayınbaba offf :106::106:

evet cnm haklısın bende öyle hissdiyorum hep öyle kavgalarda neden evlendim sanki diye sorup duruyorum kendime.

hatta çok büyük kavgalarda geri dönsem ne olur ki diye bile düşünmeye başlayabiliyorum

ama ankaraya gelip kaldığımdaysa evliliğime çok alıştığımı tekrardan burada zorlanacağımı anlıyorum.

herşey yerinde güzel aslında. yerimizde güzeliz iyiki evlenmişiz bencee:12::12:

abla kabul ettım facede:34: basak kıskansın kocanda senıde gordumm:9:

bende faceden paposa msj attım da cvp yok:26::26:

ne kıskancam ayol msnde de ben görmüştüm nazoyu:21::21::21:

ama siz niye face de görüşüyonuz yaaaaaa:22::22:

buarada papoş face e girmiyomu acaba yaaa düştümüki bebeği. eğer tutunsaydı mutlu olduğu için gelirdi bence:31::31:

evet cnm haklısın bende öyle hissdiyorum hep öyle kavgalarda neden evlendim sanki diye sorup duruyorum kendime.

hatta çok büyük kavgalarda geri dönsem ne olur ki diye bile düşünmeye başlayabiliyorum

ama ankaraya gelip kaldığımdaysa evliliğime çok alıştığımı tekrardan burada zorlanacağımı anlıyorum.

herşey yerinde güzel aslında. yerimizde güzeliz iyiki evlenmişiz bencee:12::12:

bende gıtsem cok uzulurum ama bazen sıkıyo hersey bunalıyrm yedıgıme ıcıtıgı gıydıgıme konustuguma karısyo yaa bıde aılese off hersey sorun sorumlulukkk:14::14::14:

sımdı tv acık uyuyo ısıklarda acık ne yapsam acaba :44::44::44::44:

ne kıskancam ayol msnde de ben görmüştüm nazoyu:21::21::21:

ama siz niye face de görüşüyonuz yaaaaaa:22::22:

buarada papoş face e girmiyomu acaba yaaa düştümüki bebeği. eğer tutunsaydı mutlu olduğu için gelirdi bence:31::31:

nıye gorsumyecek facede ya bak buraya gırmeynce bırbızrımız merak edyrzz en azından ordan msj atalabılırrr dımıı hem burdan yazısıyozzz:9::9: suan nazo benım fotoları bakıyo:1::1:

bende gıtsem cok uzulurum ama bazen sıkıyo hersey bunalıyrm yedıgıme ıcıtıgı gıydıgıme konustuguma karısyo yaa bıde aılese off hersey sorun sorumlulukkk:14::14::14:

sımdı tv acık uyuyo ısıklarda acık ne yapsam acaba :44::44::44::44:

tabiiki sen üzerine düşeni yap yatağa çağır gelmezse onun ayıbı.

sonra "sen beni yatağa çağırmadın" diye seni suçlar. bence sen onu çağır çokta ısrar etme topu ona bırak

tabiiki sen üzerine düşeni yap yatağa çağır gelmezse onun ayıbı.

sonra "sen beni yatağa çağırmadın" diye seni suçlar. bence sen onu çağır çokta ısrar etme topu ona bırak

eger ben onu yataga cagrrsam g.. kalkar malımı bılıyomm ben kusunce gıtmem kı kendı gelırr suan gtsem sucu bana yuklaycek onunn dedgı olckk gıder ısıgı kapat gelırımm:43::43:

Back
X