kuzum sizi küstüren nedir böyle ayrı yatıyosunuz. çok kötü bişi ayrı yatacak kadar küsmek
bos ver cnm ya ayrı yattgımızı hıc hartlamıyrm belkım bır belkım gece kalkar gıderım tutar yatrr bugun kendı yastıgı aldı gtt bende hecc ses etmmedımmm t

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum sizi küstüren nedir böyle ayrı yatıyosunuz. çok kötü bişi ayrı yatacak kadar küsmek
bırakmasınlarr tabi beniii ilk torunlarını doğurcammm daha ne istiyolar :)) bizde 5 nisanda yaptıracağız 2 li tarama testini. testler bitmezz doğurana kadar.
belinay kızzzzzz başka topiklerde ne yapıyon kiiiii
nazemir yok
duman yokkk![]()
yeşil yok
sara yok
bengisu yok
merve yok
![]()
bos ver cnm ya ayrı yattgımızı hıc hartlamıyrm belkım bır belkım gece kalkar gıderım tutar yatrr bugun kendı yastıgı aldı gtt bende hecc ses etmmedımmm t![]()
geldim börek yaptım yarına eşim çok sevdi geçen yaptığımı nasıl çocuk gibi sevinmişti börek yaptım deyince
sara izmire annesinin yanına gitti bir süre yok
bengisuyunda kocası evdedir uyutunca kaçar gelir
mervede kocasını uyutup gelir
duman nerdeeeeee:84::84::84:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir,
basakss+,
belinaysu+,
ksel+
selamlar nasılsınız bakalım![]()
peki anlatma bakalım öyle olsun eminim incir çekirdeğini doldurmıycak bişidir hatta kocan haksızdır![]()
dumanı bilmiyorum ondan haberim yok:18:
nazemir,
basakss+,
belinaysu+,
ksel+
off dağıldık iyi ce yaa papoş ne oldu acaba hiç ses yok. papoştan haber getiren hatuna mesaj attım ama cevap yok
nazemir,
basakss+,
belinaysu+,
ksel+
haklımı haksızmı bılmem kuzum sadece boyle kavgalar oluncaa cok pısman oluyrm evlendıgımee babam evı batıyomuyduu ye ıc gezz karısan yokk ohhh bu ne ya hepp sorumluluk kaynan kayınbaba offf :106::106:
abla kabul ettım facedebasak kıskansın kocanda senıde gordumm
![]()
bende faceden paposa msj attım da cvp yok:26::26:
evet cnm haklısın bende öyle hissdiyorum hep öyle kavgalarda neden evlendim sanki diye sorup duruyorum kendime.
hatta çok büyük kavgalarda geri dönsem ne olur ki diye bile düşünmeye başlayabiliyorum
ama ankaraya gelip kaldığımdaysa evliliğime çok alıştığımı tekrardan burada zorlanacağımı anlıyorum.
herşey yerinde güzel aslında. yerimizde güzeliz iyiki evlenmişiz bencee![]()
ne kıskancam ayol msnde de ben görmüştüm nazoyu
ama siz niye face de görüşüyonuz yaaaaaa
buarada papoş face e girmiyomu acaba yaaa düştümüki bebeği. eğer tutunsaydı mutlu olduğu için gelirdi bence![]()
bende gıtsem cok uzulurum ama bazen sıkıyo hersey bunalıyrm yedıgıme ıcıtıgı gıydıgıme konustuguma karısyo yaa bıde aılese off hersey sorun sorumlulukkk
sımdı tv acık uyuyo ısıklarda acık ne yapsam acaba :44::44::44::44:
tabiiki sen üzerine düşeni yap yatağa çağır gelmezse onun ayıbı.
sonra "sen beni yatağa çağırmadın" diye seni suçlar. bence sen onu çağır çokta ısrar etme topu ona bırak