Canım bende iltahap var o yüzden kullanacağım söksün diye
Bugün 7. günümdü bitti işte yarın başlayımmı sence
benim adet döngüm az ya 6 gün sonra felan yumrtlarım belkimde
yarın başla canım ozaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende iltahap var o yüzden kullanacağım söksün diye
Bugün 7. günümdü bitti işte yarın başlayımmı sence
benim adet döngüm az ya 6 gün sonra felan yumrtlarım belkimde
len şu tarifi doğru düzgğn verir insan one öyle bölük pörçüük![]()
yarın başla canım ozaman![]()
Bacım af buyur ama anlamadım
Kalın kafalıyım şimdi ben yarın başlayayım o zaman demi
adetim bugün bitti
iyykkkkkk ben yumurtalı pek sevmiyorum. ama bu şekilde de oluyor tatlımok canım ama ne surat yapıyon leeyn eminim senin tarifinde güzeldir bidaa yazda o msjı bakalım farkları ne ama bu arada seninkinin yumurtası az kız 6 tane olcak o bol yumurtalı daha güzel oluyoo![]()
sağol hayatımm katılma niyetini anladım. peki kkda ki avantajları eğlenceli oluyormuhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
bak burda yaziyor ozellikleri,ben tekerlikli sandalyeye katkim olsun diye aldim...
ve hala devam ediyor kampanya...
peki iltihap aktımı acaba. bilgilendirdiğin için sağolarkadaslar ben de bu soğan suyunu burdan duyup 4-5 ay önce uygulamıstım ama bana hiç iyi gelmedi.Adetlerim herzaman düenli geliyoken soğan suyu kurunu yaptıktan sonra 3-4 ay hep gecikmeli oldu.Sebebi belki baska bışeydir ama benim düzenimi bozdu bence herkese iyi gelmio.:44:
haklısın vallaİşte bende korktum ha bişey olsa başımın etini yer ben sana demiştim bi kerede benim lafımı dinlee
Demeye başlar çekemem amann![]()
Benim bi tarifim var maşallah her yaptığımda tutar herkeste çok beğenir valla
veremmi bacım
Sağol canım Allah razı olsunn senden kuzum yaa![]()
kız uzun olduğu için bi mesajda yazınca uzun süre mesaj yazamıyom gibi oluyodu bende parça parça yazdımlen şu tarifi doğru düzgğn verir insan one öyle bölük pörçüük![]()
orası ööle tabii nimet:26::26:ya ne biliyim nimet sayilir onun uzerine oturmak filan :26:
benimkide diyo onu![]()
Benim bi tarifim var maşallah her yaptığımda tutar herkeste çok beğenir valla
veremmi bacım
Lee tamam anladık beni sevmiyosunuz
Bari bi güle güle diyin en azından![]()
Hiii saat 3buçuk olmuşş ben çıkıyorum kızlarrrrr kocişkomun yanına gideyimmm
Lee tamam anladık beni sevmiyosunuz
Bari bi güle güle diyin en azından![]()
kız uzun olduğu için bi mesajda yazınca uzun süre mesaj yazamıyom gibi oluyodu bende parça parça yazdım
orası ööle tabii nimet:26::26:
hiç verme der mi sorman hataaaaa
hataa tabi ben yokken başka tarif veren neytim oldumu bakiim bensiz vermeyin dimiyommu sizeedöviimmi kız seni şimdiii
bu arada sen neden yumurtalı sevmiyonki öyle daha güzel kabarık oluyoo
![]()
iyykkkkkk ben yumurtalı pek sevmiyorum. ama bu şekilde de oluyor tatlım
sağol hayatımm katılma niyetini anladım. peki kkda ki avantajları eğlenceli oluyormu
peki iltihap aktımı acaba. bilgilendirdiğin için sağol
haklısın valla![]()
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSINHadi hepinizi öptümm çoookkk Allah'a emanet olun çıtırlar
Yarın görüşürüz inşallahhh canlarım![]()
ben bi tarifte yumurta fazlaysa azaltıyorum ağzıma yumurta tadı geliyormidem bulanıyor kuzum sevmiyorum.
sen amma tarif seviyosun yaa maaşşallahh hiç mi sıkılmaz insan.
merviş çıktımı ayol
caniim bir kere bi havan oluyor ozel mesajlarda 10 dk beklemiyon,
arti gorunmez takila biliyorsun,profilin renkli oluyor benim gibi altta imzan oluyor boyle yani bence faydali...
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN![]()
caniim bir kere bi havan oluyor ozel mesajlarda 10 dk beklemiyon,
arti gorunmez takila biliyorsun,profilin renkli oluyor benim gibi altta imzan oluyor boyle yani bence faydali...
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN![]()