Selam hanımlar nasılsınız bakalım?![]()
eh işte ben iyiyimde size küsüm birascık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanımlar nasılsınız bakalım?![]()
VAY BAYAĞI KOKOŞSUNUZ SİZ AYOLyoooo 6 yı geçiodu eve geldiğimde...sabah yürüyüşe gittim sonra kayınannemle bize geldik kahvaltı yaptık...sonracıma kayınanneme gittik kahve içtik...ordan ablama gittik annem kayınannem ben...ordan annemi laser e götürdümmm...bayağ yogundu...eve geldim ama içim sıkıldı niese...
evet 13 ..14 saat çalışıyor ama sağlam eşim bırakmadıkça işten atmazlar... bu işyerinde 11 senedir çalışıyor
ama sigortamızı kendimiz ödüyoruz onun içinde biraz fazla veriyorlar
a.s iyiyiz sen nasılsın
eh işte ben iyiyimde size küsüm birascıkyokluğumu fark etmemişsiniz bileem
bi belinayım merak etmiiş
![]()
eh işte ben iyiyimde size küsüm birascıkYokluğumu fark etmemişsiniz bileem
Bi belinayım merak etmiiş
![]()
ben cıkıom kıslarrr...ii geceler hepinizeee...![]()
Abimde hep aynı saatlerde istiyo neti off veriyom ben yine kıslar offffffff çıldırıcım yaaaaaaaaa![]()
iyi geceler fistiklarriiimmmmm![]()
merhabaaaaa nasılsınız arkadaşlar, yaaa hürremi izleyen varmı çok üüzldüm ben küçücük bebeğe yaaa ağlaya ağlaya izliyorummölecek dimi
(
evet accık öyle oldu eyken kocişimle ilgilendimyyooooo bende fark ettim. Senin yokluğun fark edilmiycek gibimi kızzzzSadece dile getirmedim ama aklıma düştün yani
Kocişin salmadı heralde![]()
başak sormuştu sara, bengisu bide merveyi sormuştu nerde diye bende demiştim bengisu kocasını uyutup kaçar gelir demiştim senide konuşmuştuk yani nasıl okuduysan artık![]()
evet accık öyle oldu eyken kocişimle ilgilendim
valla bilemiycem geçen geldim kimse yoktu didim kimse beni sormamış bile beloşun dışında o msjıma baktım kaale alıp kimseler yorum bilem yapmamıış![]()
adanada hangi doktora gittin cnm..bende adanadayımda merak ettim wallaaa...ayrıca dr a sinir oldum![]()
a.s hoşgeldin fıstık
ölmeyecek canım ama kamburu varya onu anlyacaklar heralde
merhabaaaaa nasılsınız arkadaşlar, yaaa hürremi izleyen varmı çok üüzldüm ben küçücük bebeğe yaaa ağlaya ağlaya izliyorummölecek dimi
(
a.s hoşgeldin fıstık
ölmeyecek canım ama kamburu varya onu anlyacaklar heralde
ama tarihte hürremin 3 oğlu 1 kızı var diye biliyorum,eee hangisi ölecek o zaman:18::18:
ne ölmesi kız ilaahi yaa o çok hastalıklı zaten narin bi yapısı vardı kamburda zaten onu anlıycaklar sanırım şimdide :18: